Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb. Anmeldelser 10

1. Vektreduksjon
  2. Trening og ernæring
  3. Life coach
  4. Personlig trener

Hos TabDigLet hjæler vi dig med at tabe dig på en god og sikker varig måde. Sammen vurderer vi hvilken metode der er bedst for dig. Vi vælger imellem at tælle kcal eller den mere strikse metode med gaffelfulde -TabDigLet metoden. Vigtigst er at du kan veligeholde dit vægttab! Vi laver også skræddersyet træningsplaner til dig. TabDigLet er skabt af Charlotte Rachlin som er uddannet kostvejleder med speciale i børn og unge samt sportsernæring. Desuden er hun master i keto. Hun skabte TabDigLet metoden da det gik op for hende at mange af hendes klienter blev trætte af at tælle kcal. Tabdiglet metoden er en mulighed for dig som ikke vil veje din mad og tælle kcal. TabDigLet metoden følger de danske sundhedsmyndigheders anbefalinger mht indtag af protein, kulhydrater samt fedt. I et forløb hos TabDigLet, finder vi den metode som passer dig og dit liv bedst. Du vil modtage opskrifter samt skulle du ønske det, træningsplaner lavet til dig. Du får muligheden for at blive del af et fælleskab på nettet, hvor du kan finde motivation og inspiration. Du vil blive fulgt, motiveret og støttet under hele dit vægttabsforløb og vil ikke være alene om dit vægttab. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

4,4

Enestående

🌟🌟🌟🌟🌟🌟DET VIRKER FANTASTISK

🌟🌟🌟🌟🌟🌟Jeg er i gang på tredje uge af mit otte ugers forløb hos Charlotte Rachlin og har tabt fem kilo allerede. Jeg er 57 og har siden jeg gik i overgang som 51-årig taget over 15 kilo på pga hormonelle ændringer. Ændringerne gav med også ledproblemer, så jeg stort set ikke har kunnet træne. Og jeg har prøvet ALT gennem de seneste 6 år! Diæt med 1000 kalorier om dagen, 8 timers spisevinduer. Keto, andet individuelt personligt forløb. Intet har virket før nu. Charlottes klare retningslinjer, kærlige opmuntring og hjælp til skånsomt at træne reformer 3 gange om ugen giver i den grad resultater. Charlotte har mine varmeste anbefalinger❤️❤️❤️❤️❤️❤️

9. september 2022

En øjenåbner

Metoden er LET og virker 🙏😊 Det var virkelig en øjenåbner for mig at være med i et vægttabsforløb hos Charlotte. Principperne er enkle og lette at følge. Man taber sig og får masser af energi. Principperne er blevet en del af min livsstil i det daglige, og gør at det er nemt at holde vægten. Charlotte er det sødeste og følger en tæt, samtidig får man i gruppen et rigtig godt sammenhold. Får min varmeste anbefaling ❤️

27. august 2022

Ikke bare vægttab men ny energi og meget mere velvære

Charlottes vægttabsforløb er det bedste. Principperne er nemme at følge, også i en travl hverdag med lange dage og rejser. Opskrifterne er nemme, velsmagende og der er så mange forslag, at man ikke bliver træt af dem.

Charlotte er skøn. Hun monitorerer, guider og støtter på sin altid kærlige og tydelige facon. Jeg tabte 10 kg men mest vigtigt, så fik jeg min krop et langt bedre sted hen med ændret kost og den rette træning.

Efter ganske få dage kunne jeg mærke en forandring. Det var som om min krop faldt til ro, blev ‘afgiftet’ og fik mere energi. Jeg sov bedre, min hud blev pænere og mit almene velvære steg markant. Derfor lever jeg stadig efter principperne. I nogle perioder mere end andre men jeg har fundamentalt ændret min kost og min træning.

Jeg kan kun varmt anbefale Charlottes forløb.

Svar fra Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb.

Tak søde Lisbeth <3 du gjorde det så godt!

Det her virker simpelthen bare!

Det her virker simpelthen bare! Charlottes model er supervelfungerende og let at følge, også selvom man lever et liv med restaurantbesøg og kantinebuffet! Man har det så godt undervejs, faktisk så godt, at jeg stadig følger principperne her efter mit vægttab, blot tilsat lidt lejlighedsvis festivitas nu og da. Charlotte er sød, empatisk, rolig og ved, hvad hun taler om. Mine varmeste anbefalinger👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

MettePigen - mange tak <3

Charlotte er super professionel og…

Charlotte er super professionel og kigger altid på den enkelte kursists ønsker og behov, og er en kæmpe motivator i hele forløbet. Charlotte forstår sig på mennesker og er drevet af at ens mål om at tabe sig skal lykkes. Jeg kan klart anbefale Charlotte hvis du vil tabe dig.

Søde Helle - mange tak for dine fine ord

I mange år ville jeg gerne lige af med…

I mange år ville jeg gerne lige af med 5 kg og det blev ikke rigtig til noget. Pludselig var det 10 kg jeg skulle af med og jeg indså at jeg måtte have hjælp. Den hjælp fik jeg af TabDigLet. Og det VAR let! Jeg fulgte et onlineforløb og blev fulgt tæt på messenger og via facetime af Charlotte Rachlin, og fik al den omsorg og støtte jeg havde brug for! Samtidig fik jeg 150 lækre opskrifter, og selvom jeg aldrig nåede at lave dem alle sammen, var jeg aldrig sulten! Jeg tabte 12 kg på 12 uger. Det er nu 3 mdr siden mit forløb sluttede og jeg holder stadig vægten! Det er ikke magi… det er viden om hvordan man holder sit blodsukker stabilt så man ikke sulter og fristes til at spise det forkerte! Og DET virker, kan jeg garantere!

Svar fra Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb.

Tanja- du er altså for vild og viser at vil man, så kan man!

Empatisk og dygtig vejleder

Charlotte er dygtig, empatisk og omsorgsfuld. Man har med det samme stor tillid til hende. Hun er engageret og følger op på sine klienter, så man føler sig støttet.

Svar fra Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb.

Søde Julie- jeg er så stolt af jer og tænker så tit på jer.

Jeg kan slet ikke få armene ned.

Det er seriøst den letteste kur jeg nogensinde har været på, og jeg tør efterhånden tro på at mit vægttab er for evigt.
Jeg har ændret min kost, og jeg skal ikke tilbage til at spise hvad jeg gjorde før.
Fra marts til juli tabte jeg mig 17 kg uden at være sulten en eneste gang.

Svar fra Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb.

Trine - du er jo beviset på, at når man er motiveret, så skal det jo nok gå. Så flot er du blevet

Den mest effektive kur jeg har prøvet…

Den mest effektive kur jeg har prøvet der har vist fantastiske resultater. 2 gange har jeg prøvet og tabt 7 kg hver gang. Charlotte er yderst kompetent og støttende. Gode opskrifter. Kan kun anbefales

Svar fra Tabdiglet. Online og fysisk vægttab forløb.

Monberg, du viser hver gang at vil man tabe sig uanset de forskellige udfordringer, så kan man. Tak

Charlottes tabdiglet program er let at…

Charlottes tabdiglet program er let at følge, enkle principper med stor effekt. Har fulgt et forløb nogle gange med stor succes, ca.16 kg tabt. Derudover er det let at anvende udenfor forløb, når man skal vedligeholde vægttabet, hvis man ønsker det. Det virker for alle, uanset alder. Jeg har en alder hvor jeg tidligere har troet at det løb var kørt, og det var umuligt at tabe sig, men det har Tabdiglet modbevist!

Bente - du er bare blevet så flot og det klæder dig<3 mange tak for de søde ord