Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Riviera Maisons produkter er generelt 25 % dyrere hos jer i butikken og online end de er, hvis man køber dem online på Riveira Maisons egen hjemmeside, hvor man ovenikøbet får produkterne leveret til... Vis mer

Selskapet har svart

4. Spa
  5. Svømmebasseng
  6. Svømmebassengreparatør

Skrevet av virksomheten

Med over 55 år i branchen er vi landets største og ældste firma inden for swimmingpools og spa. Vi knokler for vores over 25.000 kunder, og er stolte af at have Nordeuropas største showroom på 2.000 m2. Har du spørgsmål om en webordre, kan du ringe direkte på telefon 60982942.

Kontaktopplysninger

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Stativ til varmepumpen meget dårligt…

Stativ til varmepumpen meget dårligt galvaniseret 3 steder samt passede ikke til den varmepumpe som det ekstra var bestilt til.

12. desember 2023

Hej Mogens,

Vi beklager dybt de problemer, du har oplevet med varmepumpe stativet. For at løse problemet beder vi dig venligst om at kontakte os på webshop@berlepool.dk.

Venlig hilsen,

Riviera Maison produkter

Riviera Maisons produkter er generelt 25 % dyrere hos jer i butikken og online end de er, hvis man køber dem online på Riveira Maisons egen hjemmeside, hvor man ovenikøbet får produkterne leveret til døren

6. desember 2023

Kære Charlotte,

Tak for din feedback, og jeg beklager enhver forvirring. Vi sætter pris på din interesse i vores produkter.

Jeg vil gerne dele, at vores priser er i overensstemmelse med Rivièra Maisons retningslinjer. Vores kontaktperson hos Rivièra Maison, Birgit, har forklaret, at prisdifferensen skyldes eksportomkostninger og moms, hvilket gør vores udsalgspriser procentvis højere end de hollandske priser.

Selv ved bestilling direkte fra Rivièra Maisons hjemmeside og levering til Danmark vil prisen forblive den samme som vores oplyste pris på vores hjemmeside.

Vi sætter pris på din forståelse og håber stadig at have fornøjelsen af at betjene dig.

Venlig hilsen,
Laura

Super godt og effektivt

29. november 2023

Svar fra Berle Pool + Spa

Tak for din venlige anmeldelse, Julie! Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele dine positive oplevelser med os.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fremragende service og virkelig gode…

Fremragende service og virkelig gode produkter. Kan klart anbefale dem.

13. november 2023

Svar fra Berle Pool + Spa

Mange tak, Jackie! Vi er glade for at du deler dine positive oplevelser. Din støtte betyder meget for os! Tak! :)
Mvh
Laura

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering, som varslet - super.

11. juli 2023

Svar fra Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Erik! Mange tak for de fem stjerner :-)

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at dit produkt er gået i stykker.

På baggrund af din information, har vi ingen mulighed for at vide om det er vores fejl, at produktet er gået i stykker, men vi vil selvfølgelig gerne undersøge det. Kontakt os venligst via vores mail, info@berlepool.dk, så kan vi tage os af det.

Fin service

Meget fin service

12. april 2023

Svar fra Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Kim! Mange tak for de fem stjerner :-)

Raskt og enkelt

12. april 2023

Svar fra Berle Pool + Spa

Hvor er vi glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os! Mange tak for de fem stjerner :-)

Kom meget i tide

Kom meget i tide
Meget fint

29. juni 2022

Hej Torben

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os tak for de flotte 5 stjerner. Dem er vi glade for at modtage.
Det er dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.

Vi bestræber os på at gøre det lige så godt næste gang :)

Rigtig god sommer,

Med Venlig Hilsen,

Fikk aldri!!

Fikk aldri!!! Nå må eg tømme hele badet. Har ventet over en måned. Ingen respons eller hjelp.

21. mars 2022

Kære Christina,

Vi er rigtig kede af du ikke har fået det som du har bestilt og har haft en negativ oplevelse.
Vi har haft nogle komplikationer med at få det sendt til din adresse, da vi har fået den retur første gang, men har nu sendt den igen. Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt fra vores side at vi ikke har kommunikeret det ordenligt. Det vil vi bestræbe os på at gøre bedre næste gang.

Vi har sendt varen d. 18/03 - og leveringen står som udleveret. Hvis du har ikke har fået din pakke, vil vi selvfølgelig rigtig gerne finde en løsning. :)

Du må meget gerne kontakte os på +45 44 65 11 77.

Jeg håber vi alligevel kan gøre din næste oplevelse behagelig og vi står altid klar til at hjælpe.

De bedste hilsner,

Alt spiller

Alt spiller.

6. mars 2022

Hej Claus.

Mange tak for din anmeldelse - det gør os glade at se de fem stjerner og at alt spiller som det skal.
Vi håber at kunne være behjælpelige en anden gang. :)

Rigtig god dag,

De bedste hilsner,

Perfekt

Perfekt! Kan klart anbefales.

20. januar 2022

Svar fra Berle Pool + Spa

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, Jan! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og at du vil anbefale os til andre. Vi håber på at kunne være behjælpelige en anden god gang :-)

Du ønskes en rigtig god aften!

Lone

Svar fra Berle Pool + Spa

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, Kenneth! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og for at du gav dig tid til at bedømme den. Vi håber på at kunne være behjælpelige en anden god gang :-)

Rigtig god fredag!

Svar fra Berle Pool + Spa

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner, Christian! Vi er utrolig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og for at du gav dig tid til at bedømme den. Vi håber på at kunne være behjælpelige en anden god gang :-)

Rigtig god aften!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service på telefonen.

God service på telefonen.

9. september 2020

Svar fra Berle Pool + Spa

Tak for den flotte anmeldelse, Carsten! Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os :-)

Fortsat rigtig god dag!

Alt fungerede fint

7. august 2020

Svar fra Berle Pool + Spa

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, Chris! Tak for de fem stjerner :-)

Rigtig god sensommer!

God forretning

God forretning, både fysisk og online

29. mars 2020

Svar fra Berle Pool + Spa

Tak for den flotte anmeldelse og de fine ord, Maj Britt!

God weekend :-)

//Nadia

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv