Bra kontakt med företaget då det blev trassel med transporten. Nöjd med utesofforna, hoppas de håller över tid😎
Kanonkille er säljare tror han heter Oliver serviceminded, kunnig Är inte hundra på datumet?
Det var lätt att leta fram vilken matta jag ville ha Det blev väldigt bra Både färg och utseende
Fikk bra oppfølging. Negativt. Klarna link fungerte ikke og måtte via bankkort/Visa.
Svenssons är möbelaffären för dig som gillar heminredning och design. Köp möbler från mer än 400 kända formgivare och möbeltillverkare från över 200 kända varumärken. Handla online här på vår webbplats, via vår telefonförsäljning och kundtjänst
Jönköpingsvägen 4, 36344, Lammhult, Sverige
- 0472-48700
- kundservice@svenssons.se
- svenssons.se
God kundebehandling.
Anbefales på det varmeste! :)
Veldig fornøyd med utvalget, prisene og leveransen.
Rask og god kommunikasjon med…
Rask og god kommunikasjon med kundeservice. Tilpasset leveranse etter ønske fra meg.
Bra kontakt med företaget då det blev…
Bra kontakt med företaget då det blev trassel med transporten.
Nöjd med utesofforna, hoppas de håller över tid😎
Det var lätt att leta fram vilken matta…
Gode produkter og god service👋
Fikk varene veldig snabt
Bra oppfølging/service fra butikk i Gøteborg. Klarna link virket ikke.
Fikk bra oppfølging.
Negativt. Klarna link fungerte ikke og måtte via bankkort/Visa.
Så fina saker 🤗
Flott butikk og veldig god service.
Allt okej fast det tog lite lång innan…
Allt okej fast det tog lite lång innan leveransen kom iväg.
I kontakt med säljare i samband med…
I kontakt med säljare i samband med reklamation. Väldigt fint bemött.
Bra personlig service.
Bra produkt!
Fin produkt
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Saknades delar och blev tvungna att…
Saknades delar och blev tvungna att påminna om att delarna skulle skickas

Svar fra Svenssons
Svenssons er lett å kommunisere med og…
Svenssons er lett å kommunisere med og raske til å hjelpe.
Bra smidig service.