Banner for Svensson Bikes

Se hva andre synes

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej.Köpte cykel från er och var jättenöjd,tyvärr stal någon den.Pratade med försäkringsbolaget fick ersättning och beställde en ny cykel för att vi var så nöjda.I våran situation betyder denna cykel s... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Family lådcykel är bra, inte prefekt men bra prisvärd. FramLjus systemet men batterier är inte bra tänkt: De två lamporna sitter på utsidan av metallramen, vilket gör att de är de första som kommer... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sykkelbutikk

Skrevet av virksomheten

På Svensson Bikes säljer vi lådcyklar online till förmånliga priser. Våra lådcyklar är en budgetvariant, utan att tumma på kvalitet. Vi är måna om att du som kund alltid känner dig nöjd när du köper din lådcykel från oss. Våra cyklar levereras alltid fullt monterade, direkt till din dörr.

Pålitlig eftermarknad

Skrevet av virksomheten

Vi ser till att din cykel fortsätter att rulla.
Vi lägger stor vikt i att hjälpa våra kunder att få sin Svensson Bike att rulla i många år. Därför har vi gott om reservdelar på lager och en personlig support på både telefon och mail.

Gratis montering

Våra montörer monterar och kvalitetstestar din cykel innan leverans

När man köper en lådcykel från Svensson Bikes så vet man att cykeln och monterad och testad av våra montörer i Malmö. Vi kan hålla ett lågt pris för att vi undviker mellanhänder, så du som kund kan vara trygg med att du får mest cykel för pengarna.

Kontaktopplysninger

Lanseringserbjudande!

Vi firar lansering av vår nya modell Victoria med 5000 kr rabatt!

Bra

TrustScore 4 av 5

30 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Skrew fall out.

Vi tog emot cykeln och har använt den i 5 månader. Häromdagen testade jag batteritiden, från det att vi kopplade ur batteriet tills det var helt urladdat. Vi kunde bara cykla 19 km, utan barn eller något annat på cykeln – endast en vuxen som cyklade till och från jobbet.

De flesta skruvarna har lossnat och fallit ur cykeln. Ert svar på detta har helt enkelt varit att vi ska dra åt skruvarna, men det har vi redan gjort en gång. Det kan inte vara rimligt att vi ska behöva dra åt alla skruvar varje gång de blir lösa eller faller ur.

Häromdagen skulle min son kliva av cykeln och höll på att ramla eftersom skruvarna antingen var lösa eller helt saknades.

Bromsarna är också redan väldigt lösa, och handbromsen fungerar inte längre ordentligt. Det innebär att vi inte kan lämna cykeln någonstans där det lutar, eftersom den rullar iväg och kör in i saker. Även här har ni sagt att vi själva ska lösa problemet och ni skickade helt enkelt en YouTube-video till oss.

Jag tycker inte att detta är acceptabelt efter endast 5 månaders användning. Vi köpte en helt ny cykel och förväntar oss att den ska vara säker och fungera ordentligt.

We received the bike and have been using it for 5 months. The other day, I tested the battery life from the moment we unplugged the battery until it was completely discharged. We were only able to cycle 19 km, with no children or anything else on the bike — just one adult riding to and from work.

Most of the screws have fallen out of the bike. Your response to this has simply been that we should tighten the screws, but we have already done this once. It cannot be right that we have to tighten all the screws every time they become loose or fall out.

The other day, my son was getting off the bike and almost fell because the screws were either loose or completely missing.

The brakes are also already very loose, and the handbrake no longer works properly. This means that we cannot leave the bike anywhere on a slope, because it rolls away and crashes into things. Your response to this was also that we should fix the problem ourselves, and you simply sent us a YouTube video.

I do not think this is acceptable after only 5 months of use. We bought a brand-new bike, and we expect it to be safe and function properly.

25. august 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej
Tråkigt att höra att ni inte är nöjda. Vad vi kan se på ert inskickade ärende så var det ett par skruvar inne i lådan som lossnat men ni hade dem kvar. Vi bad er därför att spänna åt dem igen.
Man bör gå över cykel med jämna mellanrum och se så att allt sitter som det ska. Detta skriver vi även i de allmänna skötselinstruktionerna.
När det gäller bromsarna är detta helt normalt för mekaniska skivbromsar. Vajrar tänjs och man måste finjustera då och då. Det är därför det sitter justeringsskruvar på bromshandtaget. Det är extremt smidigt att justera och detta kan man göra samtidigt som man cyklar. Hör gärna av er till vår kundtjä'nst om ni har några andra funderingar eller behöver assistans om justeringar eller reklamtioner. Hoppas ni blir nöjda framöver.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Vad ska jag säga jag har en ny men från…

Vad ska jag säga jag har en ny men från början jag har problem med bromsarna dom skriker när jag kör den

13. juli 2026

Svar fra Svensson Bikes

Detta kommer att lägga sig när cykeln är inkörd. Bromsa hårt några gånger så brukar det försvinna av sig själv.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Utrolig ustabil og træg cykel…

Utrolig ustabil og træg cykel sammenlignet med Christiania og cargobike. Anbefaler absolut ikke desværre.

22. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hi
Sorry you feel this way. We havent heard this feedback before.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Tycker än så länge allt är ok på…

Tycker än så länge allt är ok på lådcykeln family Cargo. Men bromsarna känns inte bra. Hackar och skrapar när man bromsar, ibland gnisslar bromsarna när man har lite tyngd i lådan med. Värd 28000 kr (med till tillbehör) ? Nja, kanske hade köpt en annan bättre begagnad lådcykel för dom pengarna med facit i hand .

29. juni 2026

Hej
Mekaniska skivbromsar kräver att man finjusterar då och då. När cykel är ny så behöver man bromsa lite extra ibland för att "trimma in" systemet.
Man kan även uppgradera cykel med hydrauliska bromsar om man vill höja nivån ett snäpp.
Hoppas annars att ni blir nöjda med ert köp.:-))

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Jag kikade runt på olika modeller av…

Jag kikade runt på olika modeller av Lådcykel och valde Svensson för att det var dels ett bra kampanjpris samt att den hade mycket av det som jag tyckte var viktigt. Hydrauliska bromsar som känns viktigt när man ska bromsa ett sånt här ekipage. Färgen, styret, samt att kapell ingick och att batteriet satt under sittbänken istället för på pakethållaren. Vi kan också förvara låset till cykel
Och kapell i luckan. Minus har varit att efter tre dagar rasade låset under sittbänken på luckan till batteriet då det var för korta skruvar. Och vissa detaljer känns billiga. Så som stången man ska hissa upp när man har kapell är i plast och kan tänka mig att de lätt kan gå sönder och andra liknande detaljer. Bromsarna har också gnisslat mycket men vi är överlag väldigt nöjda! Vi åker hela familjen runt runt.

1. juni 2026

Svar fra Svensson Bikes

Tack för feedback och kul att ni är nöjda överlag 🙂

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Haft en Svensson Victoria i någon vecka…

Haft en Svensson Victoria i någon vecka nu och cyklat nästintill varje dag. Supernöjd hittills med allt. Den är skön att köra och barnen och även sambon sitter bra i den. Bra kraft i motorn, fullastad cykel (ca 90kg vissa gånger) är lite kämpigt i backar men det förväntar jag mig. Känns bastant och välgjord.

14. juni 2026

Grymt tack för feedback

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prisvärd och väldigt bra lådcykel!

Jättenöjd med min lådcykel! Den levererades vid dörren och rullar så fint! Det var lätt att förstå hur batteriet mm funkar. Otroligt smidigt att kunna skjutsa mitt barn och handla med hjälp av en cykel!
/Josefin

27. mai 2026

Tack för omdömet:-))😀️

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snabb leverans, beställningsbekräftelse direkt. Har aldrig cyklat elcykel skulle gärna velat ha en infobrochyr, att tänka på! Är väldigt nöjd.

20. mai 2026

Svar fra Svensson Bikes

Kul att du är nöjd med din upplevelse Ingrid!:) Vi skickar med broschyrer i alla cyklar så om du inte fått någon så får du gärna maila in på info@svenssonbikes.com så hjälper vi dig

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv