Ontzettend vriendelijk contact, werd met me meegedacht om alle aantallen die ik wilde van verschillende items in één keer te kunnen bestellen. Het product zelf is absoluut prachtig, ik was al verliefd... Vis mer
Mooie duidelijke website, prachtige artikelen. Had 2 mooie mokken besteld voor Valentijn voor mijn vriendin. Onderling contact gehad en ik kan wel zeggen ZEER coulant. Je krijgt netjes via email beri... Vis mer
Dankjewel voor de fijne communicatie en de moeite die je hebt genomen om de set kopjes nog compleet te maken Marieke! Ze waren met zorg ingepakt en daarmee een cadeautje om te ontvangen! We gaan er va... Vis mer
Wij hebben meerdere keren hier al mooie kopjes/Mokken gekocht. Ze kunnen in de vaatwasser, dus praktisch en als je online besteld dan word alles prachtig voor je ingepakt. Zo blij met al onze moo... Vis mer
Sus.Studio heeft een passie voor mooie, handgemaakte producten! Denk aan handgemaakt keramiek uit Spanje en Portugal, maar ook handgemaakte en uniek ontworpen sieraden, die we lokaal in Nederland laten maken... Sus.Studio houdt van kleur, dus vaak zijn onze ontwerpen in de mooiste kleuren gemaakt. Zoek jij een uniek product of een prachtig cadeau? Een mooie koffiemok of theemok, een prachtige eikenhouten borrel/kaarsenplank? Of ga jij voor een uniek sieraad? Bij Sus.Studio zit je goed! Sus.Studio brengt jou graag een beetje extra geluk in je dagelijkse leven ✨
Lekdijk 79c, 2957 CD, Nieuw-Lekkerland, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser

Svar fra Sus.Studio
Snel geleverd en super mooie spullen! En je bestelling uitpakken is helemaal een feestje. De nieuwe collectie maakt je nog meer hebberig. Zo leuk!

Svar fra Sus.Studio
Hele mooie mokken. Moeilijknom te kiezen, want alles is mooi. Je weet zeker dat je iets unieks hebt gekocht. Prachtige kwaliteit.
Snelle afhandeling.

Svar fra Sus.Studio
Super leuke collecties , elke x weer . Snelle levering goed op de hoogte gehouden via de mail. Ben benieuwd naar mijn volgende aankoop !!

Svar fra Sus.Studio
De keuze is reuze, en moeilijk!! Zoveel leuks! Met veel plezier het cadeautje gegeven en met nog meer plezier werd het ontvangen!
Mooi, en netjes ingepakt! Goede service van Marieke.

Svar fra Sus.Studio
Altijd een plezier om bij Susstudio te bestellen! Marieke doet alles met zoveel zorg en enthousiasme — van haar Instagram tot de prachtige verpakking. Alles klopt gewoon. Een aanrader van begin tot eind!

Svar fra Sus.Studio
Heel mooi verpakt, prachtige producten. Met liefde verzonden, denk ik zomaar

Svar fra Sus.Studio
Vorig jaar al eens een bestelling gedaan en ditmaal had ik een roze mok/ kom met bestie voor mijn lieve vriendin.
Vandaag kreeg ze deze binnen en haar woorden zeggen alles:
Jennnnnnnn
Dit ga je niet menen he!!!!!!!
Halelujaaaaaa
Dit is echt het toppunt!! Jeetje mina zegggggg
Ik ben effe helemaal sprakeloos
Dit is echt TE gek joh!!!!!
Wat een beauty🥰🥰🥰🥰
Hou op met me
Hahaha BESTIE van me
---------------
Ga zo door Marieke
Groetjes Jenneke

Svar fra Sus.Studio
Super webshop met mooie producten en goede service! Ik werd nog helemaal gemaild of ik iets ingepakt wilde hebben. Heel fijn!

Svar fra Sus.Studio
5 sterren is eigenlijk veel te weinig. Dit bedrijf verdiend een sterrenregen voor de zeer goede service.
Ik ben zo blij met mijn bestelling van die mooie mokjes.

Svar fra Sus.Studio
Cadeautje was super leuk in gepakt en omdat ik het snel nodig had dacht ze mee voor een oplossing.
Fijn contact via Instagram.
Erg tevreden!

Svar fra Sus.Studio
Ik heb een mooie en kwalitatieve mok besteld! Erg leuk en persoonlijk ingepakt, maar ook vooral 'veilig' ingepakt, waardoor de mok tijdens het verzendproces niet kapot is gegaan.