Se hva andre synes
Mooie collectie, goede website. Snelle reactie op vraag voor nadere info via mail, zeer vriendelijk en behulpzaam. Pakketje is met zorg ingepakt en snel geleverd. De producten voldoen aan de verwach... Vis mer
De website is duidelijk. Dit geldt ook voor het bestelproces. De bestelling heb ik in de winkel opgehaald. De verkoper stelde zelf voor om door te nemen of alles ok was, geen beschadigingen. Ook h... Vis mer
Bestelde en betaalde artikel bleek toch niet op voorraad. Kreeg volgende dag direct excuses mailtje en geld stond binnen twee dagen weer op mijn rekening. Heel netjes!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Welkom bij De Gooische Woonkamer. Bij ons koopt u fotolijsten en woonaccessoires. Wij zijn gespecialiseerd in verzilverde lijsten, van goede kwaliteit en met een zeer ruim assortiment. Daarnaast verkopen wij ook veel artikelen van Clayre & Eef, hèt kwaliteitsmerk voor een brocante en landelijk interieur
Kontaktopplysninger
Brinklaan 72, 1404 GL, Bussum, Nederland
- degooischewoonkamer.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Fantastische service bij partij relatie geschenken…
Nadat ik een partij relatie geschenken had gekocht en ik er nog een paar bij wou bestellen was de prijs ineens gestegen (binnen een maand). Maar 1 telefoontje en ik mocht de nieuwe voor de “oude” prijs kopen. Wat een fantastische service is dat! Dat zie je niet vaak meer in deze tijd.
Netjes verpakt,snel in huis
Vriendelijke service en snel ontvangen
een goede ervaring
Ik zocht een Elvis Kook Ei op een 2de pinksterdag, dus de meeste bedrijven waren dicht. De prijs was goed, het was makkelijk om te bestellen en ik had a product binnen 48 uur in mijn handen.
Gezelligheid troef en vlotte opvolging.
Je kan er mooie items kopen om je woonkamer gezellig te maken die je doen glimlach door tevredenheid. Alles is vlot verlopen op een onduidelijke communicatie vanuit post nl na. Dit was dan snel rechtgezet na een mail van De Gooische woonkamer. Alles wordt dus goed opgevolgd zelfs tijdens het paasweekend.
Beslist betrouwbaar goeie ervaring!
Een goeie ervaring, ei functioneerde niet, zonk en maakte geen geluid. Gebeld, kreeg de volgende dag een nwe toegestuurd. Die doet het prima. Conclusie: prima
Mooi en snelle service
Netjes verpakt, keurig snel bezorgd en precies zoals omschreven en verwacht artikel.
perfect…..
Van begin tot eind geïnformeerd en de volgende dag al dat prachtige product binnen.
Geweldige ervaring bij de Gooische woonkamer.
Helemaal blij met mijn aankoop
Supersnelle levering en een ontzettend leuke deurmat voor een goede prijs.
leuke aparte artikelen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.