Zeer snelle, behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ondanks dat mijn probleem na meerdere pogingen niet opgelost was, bleven ze meedenken en met nieuwe oplossingen komen, zodat alles uiteindelijk... Vis mer
Selskapet har svart
Ik had al veel gegoogled omdat mijn SPSS niet opstartte en door de klantenservice kwam ik op een pagina die precies mijn probleem omschreef en daardoor werkte hij gelukkig weer! Tijdens kon ik makkeli... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle reactie en heeft goede adviezen, wel had ik meer reactie op de inhoud van mijn bericht willen zien. Hierdoor had ik niet altijd het gevoel dat ik op hetzelfde pad zat met de service of dat hij/... Vis mer
Selskapet har svart
Al meer dan 16 jaar maak ik gebruik van Surfspot software. Afgezien van de gunstige prijzen , is met name de bereikbaarheid en hulp super. Zo kan het gebeuren dat Adobe soms problemen geeft door vera... Vis mer
Selskapet har svart
SURFspot is de not-for-profit ICT-webwinkel met speciale onderwijskorting op software. Exclusief voor studenten en medewerkers in het hoger onderwijs.
Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Single-handedly the most incompetent service. Communications are operated by high-school attitude level employees, logistics non-existent.
I ordered hardware of over 1K value (fatal mistake) they took my money and said "date of shipment unknown, maybe in 6 weeks". I then asked them to specify within two days (5 days in total from order date) or I consider to cancel my order, to which the employee replied " We have already indicated to you 2 times that the delivery time of your order is currently unknown. I do not expect this to change in the next 2 days. Therefore, we are going to cancel your order, as you yourself suggested in your message". According to EU law a trader must refund all consumer payments, including delivery costs, within 14 days of withdrawal notification. I will take legal action if this isn't complete within this framework.
Extreem slecht
In December 2024 heb ik een iPad besteld bij Surfspot die een levertijd had van 4 dagen op het moment van bestellen. Tot op heden heb ik nog niks ontvangen. Het enige wat ik kan doen is elke week een paar keer met de helpdesk chatten waar ze me dan doodleuk vertellen dat de leveringsdatum is opgeschoven naar de week erna.
Surfspot doet daarnaast geen enkele moeite om dit probleem ook daadwerkelijke op te lossen. Het enige wat ze voorstellen is om de order te annuleren, maar dan moet ik binnen 2 weken iets nieuws bestellen anders vervallen de credits. Met andere woorden, dan zit ik opnieuw met hetzelfde probleem.
Het lijkt er op, ook na het lezen van de vele slechte recensies op dit platform, dat Surfspot helemaal niet van plan is om dit probleem aan te pakken en liever de mensen in het ongewisse laat.
Ik kan alleen maar hopen dat toekomstige kopers dit op tijd lezen en Surfspot vermijden, want je bent 100% zeker je geld kwijt, zonder een product te zien.

Svar fra SURFspot
Nog voordat ik de kans kreeg om aan te geven dat er iets mis is gegaan werd ik door surfspot benaderd. Binnen een uur was het opgelost.

Svar fra SURFspot
Jarenlang heb ik surfspot gebruikt, met name voor de aanschaf van software en heb ik ze aangeraden bij mijn studenten. In oktober bestelde ik er o.a. een toetsenbord. Echter, toen ik het toetsenbord uit de verpakking haalde bleek deze een heel andere indeling te hebben dan op de website en verpakking stond. De reactie van Surfspot was dat ze de door mij bestelde indeling niet verkopen, maar dat ze een retour voor mij zouden gaan aanmaken. Weken later kon hij na diverse mails van mijn kant eindelijk retour. Maanden en vele e-mails later heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Update 28 januari 2025: Ik heb nog steeds mijn geld niet terug
Update 26 februari 2025: Na nog weer diverse mails heb ik eergisteren eindelijk mijn geld teruggekregen

Svar fra SURFspot
Slechte hulp van de klantenservice.

Svar fra SURFspot
Ik heb eind november een MacBook Air besteld. Deze is nooit bij mij aangekomen nadat DHL onaangekondigd aan mijn deur is geweest en de laptop heeft teruggestuurd naar de leverancier (Dustin). Surfspot beloofde mij dat de MacBook opnieuw naar mij toe zou worden gestuurd zodra deze retour zou zijn gemeld bij de leverancier. In mijn besteloverzicht zie ik dat dit op 11 december al het geval was maar Surfspot beweert dat er nog niks bij Dustin retour is gemeld. Ik wacht inmiddels een maand, heb aanbetaald maar krijg geen enkele garantie dat Surfspot aan een oplossing werkt. De communicatie is erbarmelijk: alleen per mail en chat en het lijkt soms alsof je met een chatbot communiceert ipv met een mens. De enige reactie die je krijgt is een herhaling van de vaststelling dat er een situatie is die niet wordt opgelost i.p.v. de bereidheid die oplossing zsm te zoeken. Heel erg vervelend - je wordt er radeloos van. Bij Dustin - die wel een telefonische klantenservice hebben - hetzelfde verhaal: je krijgt te horen dat men het druk heeft, achterstanden heeft, maar niet dat men zijn best doet het op te lossen of je te informeren. En excuses voor de vertraging zit er ook niet in. Dus wat nu? Zoals gezegd: je wordt er radeloos van. Dit is de laatste keer dat ik iets bij Surfspot heb besteld.

Svar fra SURFspot
Op 18 oktober heb ik een MacBook Pro besteld. Ik heb gezien dat vanwege een systeemfout bij Dustin de levertijden niet overeenkomen en dat er vertraging op kan treden. Na 6 weken wachten (ruim na wettelijke levertijd van 30 dagen) heb ik zelf contact gezocht met Surfspot en de bestelling geannuleerd. Ik had er geen vertrouwen meer in dat de MacBook die ik besteld had, überhaupt nog geleverd zou worden. Jammer dat je tussentijds niet op de hoogte wordt gehouden door Surfspot. Als student had ik er vertrouwen in dat ondanks de leverproblemen je bij Surfspot correct behandeld zou worden. Dat is nu helaas wel anders. Ben nu ruim 2 weken verder na het annuleren van de bestelling en heb na meerdere keren hiernaar gevraagd te hebben, nog steeds geen bevestiging van annulering ontvangen, laat staan dat ik mijn geld terug heb. Er zijn bij Dustin blijkbaar meer problemen dan alleen de levertijden. Wat ik dan van Surfspot had verwacht is dat ze (tijdelijk) niet met zo'n leverancier in zee zouden gaan. Kom aub met een oplossing en geef mij tenminste de bevestiging dat ik mijn geld (megabedrag) terugkrijg!
Update: inmiddels heeft Surfspot het netjes opgelost en heb ik mijn geld terug. Dank daarvoor!

Svar fra SURFspot
Ik heb een macbook pro op 13 oktober gekocht (bijna 2 maanden terug), nooit meer iets van gehoord, 2 weken geleden mn order gecanceld, nogsteeds mijn geld niet terwijl het er binnen 5 dagen zou zijn. Blackfriday deals nou dus ook gemist. Koop heen hardware adobe heb ik eerst wel kunnen aanschaffen. Erg teleurgesteld het gaat echt om heel veel geld.
Er wordt op mij gereageerd dat mijn geld al is teruggestort maar dat is niet zo!

Svar fra SURFspot
Hey i bought an adobe license from surfspot. i try to go to my adobe and it doesn't work so i decided to contact customer service. this has been one of the worst customer service ever, They keep telling me one of the their second line of support will help me as soon as possible. they just shove the problem aside and don't help. I did not recieve any awnser of the second line of support either. thanks surfspotr for taking my money :))

Svar fra SURFspot
I purchased an iphone on November 11, which arrived damaged inside the box. I contacted Surfspot the same day to report the issue, but they refused to accept the return, citing delays with their supplier as an excuse.
Over the following weeks and multiple interactions with customer support, I was repeatedly promised a resolution within 1–2 days. However, no progress was ever made. Each time, I was met with the same excuse: "We cannot generate a return label." Even when I offered to return the phone at my own expense, my request was rejected, asking me to wait longer.
Frustrated, I reached out directly to their supplier, only to discover that the explanation provided by Surfspot was false. This experience has been extremely disappointing, and I hold Surfspot entirely responsible for their lack of accountability and support.

Svar fra SURFspot
Super fijn geholpen door Paulina, met sketchup account!

Svar fra SURFspot
Helaas, op 13 oktober een gerefurbished laptop besteld en tot op de dag van vandaag niets gekregen. Vanuit de klantenservice, die ik nu meerdere malen heb bericht, alleen de mededeling dat ze contact opnemen met de leverancier Dustin. Voor de rest geen tekst of uitleg. Dustin benaderd, verwijst weer terug naar Surfspot. We wachten hier met smart op de laptop. Hij is gerefurbished, dus je zou dénken dat hij gewoon op de plank ligt. Ik heb geen flauw idee waarom dit zo ingewikkeld moet gaan. Het hoeft toch niet zo moeilijk te zijn? Ik vind dit echt heel jammer. Ik wil mijn laptop!

Svar fra SURFspot
They sell you a microsoft license, and write somewhere in the fine print that you cannot use it online. The advertisement is focused on students, but you are not able to work on group projects when you buy this. Also no phone number on the site to contact if you have problems, only chat bot. Would not recommend buying from this company.

Svar fra SURFspot
9 oktober een laptop besteld (IBM Thinkpad). Overal op de site met Qwerty toetsenbord. Echter leverancier (Dustin.nl) levert een Duits Qwertz toetsenbord. Surfsport verschuilt zich achter leveranciersproblemen en Dustin wil zelf geen Surfspot klanten helpen. Het is nu 5 Nov 2024 en wacht als sinds de dag van de levering op een retourlabel. Belachelijke is dat er niet teruggestuurd kan worden en het geld ook niet onze kant op komt. Surfspot is er voor de Student (met wellicht een wat mindere beurs. Inmiddels een andere laptop gehaald bij de Mediamarkt. Ik doe een beroep op de wet verkoop op afstand maar ze maken je het onmogelijk om binnen 14 dagen de koop te ontbinden en te retourneren. Dit moet aangepakt worden want er gebeurd niets en hierdoor gaan meer mensen teleurgesteld worden. Alle producten van dat Dustin.nl moeten van de website af van surfspot om nog meer teleurstellingen te voorkomen. Geen telefoonnummer, alleen chat en mail contact! Een echt drama.

Svar fra SURFspot
Ik heb gemixte ervaringen met surfspot. Ik heb meerdere keren creative cloud voor een jaar besteld en dit ging prima en het werkte naar behoren.
Alleen afgelopen maand heb ik een vrij dure macbook besteld via surfspot met korting (waar ze ook groot mee adverteren). Ik ben nu meer dan een maand verder en ik heb geen idee wanneer mijn macbook binnen komt.
Surfspot zegt nu al een maand: 'Vanwege een systeemwijziging bij onze leverancier Dustin zijn er vertragingen betreffende levertijden en retour- en reparatiemeldingen. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Helaas kunnen wij op dit moment geen verwachte levertijden inzien.' En daar moet ik het nu al weken mee doen.
Dustin zelf verwijst me weer terug naar Surfspot die ik alleen via de mail/chat kan contacteren. Ze beantwoorden namelijk zelf geen antwoorden van surfspot klanten individueel, dit moet weer via surfspot.
We zijn nu een week verder. Er zou vanuit Surfspot contact opgenomen worden met Dustin over de levering. Vandaag heb ik weer via de chat ze aangesproken Dit kan blijkbaar alleen via de mail en ze hebben nog niet gereageerd… Een belletje voor meer duidelijkheid kan toch niet zo moeilijk zijn, maar blijkbaar is het bureaucratisch zo vastgesteld.
Ondanks de korting heb ik nog steeds een flink bedrag neergelegd voor deze MacBook en deze mate aan onduidelijkheid vind ik erg moeilijk.

Svar fra SURFspot
Super goede klantenservice, licentie voor SPSS moest veranderd worden van windows naar Mac, werd meteen geregeld. Aanrader!

Svar fra SURFspot
Bestel hier niet. De levertijden die het bedrijf beloofd komen totaal niet overeen. Ook heb ik mijn pakket na een maand nog niet terug kunnen sturen omdat er geen retour adres aanwezig is. Ik heb contact op genomen met surfspot zelf en de leverancier maar beide geven de schuld aan elkaar waarna ik nog steeds niet het geld terug kan krijgen.

Svar fra SURFspot
Ik heb een product geretourneerd en een maand later nog niet mijn geld terug.

Svar fra SURFspot
Helemaal ruk. We wachten al bijna 2 weken op een laptop die een levertijd van 2 dagen had. Niets van gehoord nog. Nagevraagd bij klanten service (vorige week maandag!) en "ze gingen het navragen" maar daarna hebben we niets meer gehoord.
Vaker gehad met bestellingen bij surfspot dat het pas dagen later binnenkomt, maar dit is helemaal absurd.

Svar fra SURFspot
SPSS 28 is helemaal niet compatibel met macOS. Dit hebben ze later onderaan bijgevoegd in het klein met “mogelijk”. Bij bestellen staat dat het gewoon nog compatibel is en draait op macOS. Hierdoor ben ik misleid en ze willen geen geld terug betalen. Zo ga je niet met klanten om. En al helemaal niet als je het elk jaar koopt.

Svar fra SURFspot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.