I started because of a bad knee and being so overweight. I’ve tried to lose weight myself but couldn’t. I’ve almost reached my goal weight now and my knee feels much better. It’s the best decision I’v... Vis mer
Selskapet har svart
Kanon. Har hjälpt mig. Finns tillgång både till legitimerad personal och PT. Vid frågor och undringar får du svar ganska snabbt. De kontaktar dig om du inte hör av dig. Så du är väl omhändertagen. Att... Vis mer
Selskapet har svart
Supernormal har hjälpt mig att få tillbaka min forna glans. I 20 år har jag försökt på olika sätt. Men nu...nu väger jag det jag känner är MIN kropp och det jag vill väga. Att vara med I Supernorm... Vis mer
Selskapet har svart
Tack för att ni alltid finns till 100% för mig när jag undrar något. Inte en gång ni missat mig och mina knasiga frågor. Ni följer upp hela tiden. Det ni utlovat i allt från läkemedel till omdömen i... Vis mer
Selskapet har svart
Supernormal är en svensk och finsk vårdgivare inom medicinsk viktnedgång, registrerad hos IVO. Vi hjälper dig att gå ner i vikt på ett tryggt och hållbart sätt, med stöd av modern medicinsk behandling och ett personligt vårdteam som finns vid din sida hela vägen. Hos oss möts du av legitimerade läkare, dietister, personliga tränare och hälsocoacher. Tillsammans gör vi en individuell bedömning utifrån din hälsa, och om du kvalificerar för en av våra behandlingar kan våra läkare berätta mer om vad som passar just dig. I behandlingen ingår även ett kostnadsfritt hälsotest, där våra läkare noggrant går igenom alla värden av betydelse. Allt sker enkelt i appen Supernormal med Mobilt BankID, där ditt vårdteam finns tillgängligt sju dagar i veckan, även på helger. Du behöver alltså aldrig stå ensam i din resa. Vi tror på ett program som bygger på trygghet, omtanke och verklig vård, inte snabba lösningar. Därför är vi måna om att hitta en lösning som passar både dig och din vardag. Vill du se om medicinsk viktnedgång är rätt för dig? Då är du varmt välkommen att höra av dig.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
5/5 Helt outstanding! Så nöjd med behandlingen och hjälpen. Rekommenderar varmt!

Svar fra Supernormal™
Väldigt bra kontakt med läkare och hälsocoach.
Skulle önska att det även fanns en app där man kunde föra kostdagbok och logga sina framsteg, gärna med meddelande funktion där det man lätt kommer åt konversationerna.

Svar fra Supernormal™
Bra feedback och har gått ner i vikt precis som jag velat.

Svar fra Supernormal™
Haft jättebra upplevelse från början, väldigt bra och enkelt, seriöst och imponerande.
Bra plan som passar mig perfekt som egen företagare på resande fot.

Svar fra Supernormal™
Jag har fått hjälp av supernormal med medicin för viktnedgång och tjänsten är toppen. Jag har kontakt med teamet på supernormal (ink. Behandlande läkare) via en chatt. Om jag behöver hjälp med något eller har en fråga så skriver jag bara i chatten och får alltid svar snabbt.
Man kan få så mycket, eller lite, hjälp som man vill ha.
Dom är alltid väldigt trevliga och professionella.
Min sambo gjorde ett hälsotest via supernormal och blev positivt överraska över det utförligt skrivna provsvaren med bra och djupgående förklaringar.
Jag rekommenderar tjänsten! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Supernormal™
14 dagar ångerrätt … om du tjatar! Ville jämföra denna med en annan liknande sida som var gratis. Jag valde att gå med den som var gratis då deras sida var lättare att navigera i och kändes mer lättillgänglig helt enkelt. Jag meddelade kontakten jag hade på sn och fick svar från en annan. ”Det var tråkigt, varför vill du lämna?” Fick jag i svar trots att jag tydligt skrivit varför. Detta behövde jag skriva 4 gånger till under 2 veckor till olika personer vars alla förutom den sista svar var detsamma som den första. Kändes väldigt lurt och som ett försök att trötta ut mig tills jag gav upp, så kanske det inte är men det var känslan ! Förutom det så tycker jag att det finns många bättre alternativ till likadana tjänster. Mitt tips är att testa de innan :)

Svar fra Supernormal™
Betalade för att inte få nåt hjälp alls .. blev erbjuden orlistat som jag redan har fått på recept av vårdcentralen utan att behöva betala medlemsavgifter osv ..
Och sen väldigt konstigt sätt att göra blodprover.. var inne i en gammal Gym/mörk lager/fabrik lokal , kändes som om att man va med i nån skräckfilm och att något skulle gå "fel" vid provtagningen , men personalen va snälla där iallafall vilket tur var ..
Så denna typ av vård rekommenderas ej .

Supernormal has super products
Produkterna jag har testat ger faktiskt effekt och är evidensbaserade.
Erbjuder mångsidiga lösningar på det du söker.
Köpte protein pulver. Kanon bra och funkar bra fast jag är laktos känslig.
Faktiskt bra smak för att vara proteinpulver!
Svara på mina sms, att inte smsa att läkare Ismal skrivit ut nytt recept att hämta ut, och när man ska hämta det på Apoteket då finns det inget utskivit.
Att kunna läsa och förstå sms man skrivit och vill ha korrekt svar på.

Svar fra Supernormal™
Javisst det är inga problem, det kan vi ordna matades jag med och betalade men sen var det stopp, kanske ville jag köpa en annan tjänst? nä tack

Trodde jag fick mer än ett recept utskrivet för 895 per månad

Svar fra Supernormal™
Som en mycket aktiv man har jag nu använt flera av Supernormal's näringstillskott/nootropics i över ett år och är mycket nöjd. Jag har testat fler producenter, men Supernormal är det definitivt det bästa. Multitasker ger mig the basic, medan Brains hjälper mig i en kognitivt krävande vardag. Sleep känns nästan som magi och ger mig helt fantastisk sömn – ta 1-2 st så sover du som en bebis varje natt. Rekommenderar starkt!
Dessutom är leveranserna snabba och som en estetiker älskar jag förpackningen och finessen i det visuella.
Har precis köpt produkterna så tidigt att säga om de har effekt på mig men otroligt snabb och bra service via mail vid köpet då jag missade att slå in rabattkoden men som de gladeligen hjälpte mig med i efterhand och löste en återbetalning på direkten🙏
Jag har handlat diverse produkter från Supernormal och är otroligt nöjd. Är en fysiskt aktiv person till vardags och har testat runt med en mängd olika kosttillskott, men här tar dem priset. Inte bara till ett rimligt pris och smak, men med service och bemötande.
Utöver de så finner jag en stor tillit till deras. Jag kan varmt rekommendera det här företaget och hela deras tjänste samt produktpalett.
Inne på min 5:e vecka med wegovy. Snabb och smidig genomgång över hela processen med hälsokontroll, uppföljning och wegovy. Enkelt med telefonkontakt vid frågor. 3.5 kg viktminskning under en stressig period med jobb. Ser framemot varje vecka för se vad vågen visar.
Jag har inte påbörjat programmet men det enbart beror på att jag självmant valt att göra ett försök till att gå ner i vikt på egen hand. Det jag vill dela med mig är att jag har blivit bemöt helt fantastiskt på alla sätt och fått mycket stöd från början till slut.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.