For to dage siden var jeg inde og få lavet striber og klippet mit hår af Magnolia. Det var en virkelig god oplevelse hvor der var god service fra da jeg trådte ind af døren, fik præcis det resultat... Vis mer
Mega god frisør og mega sød personale 😆 hun klippet mit hår meget lige og flot. Hun var også meget snak saglig, det var rigtigt hyggeligt 😍
Mega god service og søde mennesker, god stemning, har været der nogle gange og er gået tilfreds hver gang
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG til at klippe. Ujævnt med flere totter og en længde forskel på over en cm i siderne! Jeg skulle bare have noget længde af, ikke nogen fancy klipning. Klagede og hun tilbød at... Vis mer
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Super Klip Vejle - er en super klipning til billige penge. Vi ligger kun 1min. gang fra gågaden og Vejle Rådhus. Med og uden tidsbestilling.
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Det er het helt forfærdeligt sted
Det er het helt forfærdeligt sted. De fatter ikke to simple ord når man siger at de skal klippe spidser af toppen så klipper de dig skaldet de kn ikke finde ud af har lave en fade. De sutter Max. Ikke blive klippet der!!
Længe siden jeg har oplevet så god…
Længe siden jeg har oplevet så god service ved dameklipning. Så dygtig frisør til dameklip. Kommer helt sikkert igen 👌
Endnu en gang super fuldt tilfreds 👌🏼
Så dårligt stil da min veninde Malene…
Så dårligt stil da min veninde Malene var nede ved jer, blev hun lovet en pris på 480 inden de startede klipning + farve. Men da hun skal betale siger frisøren at Malene ikke kan få den til den pris. Istedet måtte hun betale 600. Sku svineri. Dårligt sted . I har mistet en kunde
Første og sidste gang
Jeg er super ked af den frisur som jeg har fået. Mit hår er skævt og jeg fik en frisur som jeg ikke havde bedt om. Nu står jeg tilbage med et uønsket pandehår og skævt hår
Rigtig skidt frisør- og danskkundskaber
Kommer netop fra Superklip, hvor min dreng på 12 år skulle have klippet sider samt 2 cm af sit lange krøllede hår. Hans hår gik ned til underlæben. Han har før brugt Superklip og haft god kommunikation med den enkelte frisør.
Dagens frisør blev instrueret i at klippe blot 2 cm af hans hår. Han viste også hvad han ville klippe af med fingrene. Alligevel ender det helt galt. Han klipper det helt ned. De lyse flotte krøller ligger på gulvet og min søn er helt grædefærdig over, at havde mistet sit lange hår.
Jeg forstår ikke at Superklip kan have en så ringe frisør ansat. Frisørens danskkundskaber så ringe, at ikke forstår en simpel instruks - vi kommer selvsagt aldrig tilbage - og den gratis klip han blev tilbudt er smidt i skraldespanden. Chefens kommentar efter klage var - det gror jo ud igen.
Kan varmt anbefales ☺️Rigtig sød…
Kan varmt anbefales ☺️Rigtig sød personale, virkelig dygtige, både til dame- og herreklip, og rigtig fornuftige priser.