Super Stuc Anmeldelser 125

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanaf aanvraag offerte online, gelijk persoonlijk contact. Reageren snel op vragen en zeer flexibel in aanpakken van de klus. Kwaliteit is ook echt fantastisch, nieuwbouw appartement met renovlies lat... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Het werk, aanbrengen renovlies, daarna schilderen (sauzen) en behangen is heel mooi en sneller dan verwacht uitgevoerd. Na afloop hebben ze alles opnieuw opgemeten en een korting doorgevoerd vanwege... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super Stuc is een top bedrijf. De offerte had ik snel ontvangen, het contact met Henk verloopt goed en er wordt echt met je meegedacht. Ook de werkzaamheden worden netjes uitgevoerd waardoor ik zeer s... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden!! Communicatie was prima Plafonds en wanden zijn zeer strak en keurig afgewerkt. Zeer professioneel bedrijf. Zeker aan te raden.

Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kwaliteit

Stucen plafond, renovlies en verven van de muren zijn snel, professioneel en met kwaliteit gedaan. Snelle en no-nonsense communicatie met Henk. Wij raden dit bedrijf aan!

20. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super snel en superstrak afgeleverdmuren

Super snel en super strak afgeleverde wanden.
Afspraken vooraf waren duidelijk. er wordt gefactureerd op basis van nacalculatie. Afspraken worden snel nagekomen en de werkzaamheden verliepen boven verwachting snel. Het resultaat: Mooi afgewerkte wanden met renovlies, strak geverfd en 4 prachtige muren, afgewerkt met behang. Wij zijn super tevreden met het resultaat. Een aanrader voor een ieder die straks mooi afgewerkte muren wil.

19. november 2024

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Prettig contact en snelle reactie. Er word netjes gewerkt en goed werk afgeleverd!

1. november 2024

Strak resultaat

Zeer tevreden met Super Stuc. Contact via Henk verliep goed, snel en prettig, zowel telefonisch als hier en daar een appje.
Na 3 dagen was mijn hele appartement voorzien van renovlies behang en is alles geschilderd.
Voor 'oplevering' kon ik komen kijken, daar had zowel de uitvoerder als ik nog wat kleine puntjes om te verbeteren. Dat is de volgende ochtend gelijk vakkundig gebeurd en alles is netjes schoon achter gelaten. Het resultaat is superstrak en ik ben er erg blij mee!

12. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het resultaat is perfect, strak en snel gedaan!

SuperStuc heeft mijn wanden voorzien van renovlies en alles gesausd. Het resultaat is perfect, strak en super snel gedaan! Ik zou SuperStuc absoluut aanraden. Het contact verliep goed en was duidelijk. Ik ben zeer tevreden!

9. november 2024

Goede ervaring

Wij zijn erg tevreden over het resultaat van Super Stuc. Het renovlies is strak aangebracht. Onze planning liep niet vlekkeloos, maar Henk heeft toch weten te regelen dat ze op tijd klaar waren!

22. oktober 2024

Knap vakwerk

Dit is ons 3e koophuis. Nog nooit had ik zulke strakke muren en plafonds. Of het nu gaat om stucwerk, renovlies behang, patroonbehang of sauswerk, Super Stuc levert vakmensen. Duidelijke afspraken, achteraf betalen en tijdens het werk nuttige tips van met name Henk en Wim. Bedankt!

15. oktober 2024

Uitstekend werk door Superstuc bij nieuwbouwwoning in Velserbroek

Superstuc heeft een professionele en hele nette klus gedaan. Betreft een nieuwbouwwoning in de Velserbroek waar alle muren op alle verdiepingen zijn behangen en geverfd. Op de begane grond ook nog een Resimat laag aangebracht. Er is keihard gewerkt, en de ondersteuning voor, tijdens en na het offerte traject was uitstekend. Kortom een aanrader en ik beveel ze van harte aan.

26. september 2024

Vakmensen, betrouwbaar en snel

Hele prettige communicatie, meedenkend. Alle afspraken zijn nagekomen binnen de afgesproken prijs. De mannen hebben vakwerk geleverd. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanraden.

24. september 2024

Heel nieuwbouw laten doen

Heel nieuwbouw laten doen, vakmannen kwamen op tijd, werkten snel en hebben netjes afgerond. We waren in tijd nood en ze hebben ons ook nog vooruit kunnen schuiven, goede service!

21. september 2024

Geweldig bedrijf

Wij hebben onze nieuwbouw woning in zijn geheel door superstuc laten doen. Zowel renovlies als plafond stucen.We hebben ruim een half jaar van te voren een planning kunnen maken waarin het stucadoorswerk en renovlies plaats moest vinden. Hier is keurig aan gehouden (kunnen andere partijen nog van leren). De mannen zijn zeer vriendelijk en harde werkers. Ze hebben vakwerk geleverd. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan. Henk en de mannen dank jullie wel voor de service.

19. september 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!

Ik kan Super Stuc van Harte aanbevelen!
Duidelijke communicatie, vakkundig personeel en een nette prijs!! Ze denken graag met je mee en weten altijd een passend situatie voor je huis te schetsen!!
Mijn huis ziet er weer uit als een paleisje!

12. september 2024

VAKMANNEN

Super blij met mijn eerste nieuwbouw woning, via groepsapp in contact gekomen met super-stuc te Tiel. Goede voorwaarden samen besproken en prachtige afwerking voor een eerlijke prijs

12. september 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer matig voor de communicatie

Communicatie verloopt via Henk. Zodra er enige weerstand is wordt Henk ronduit uiterst onbeschoft. Afspraken in de planning worden niet nagekomen, meerwerk moet je goede prijsafspraken over maken anders wordt je opgezadeld met onverklaarbare kosten waar Henk niet over wil praten en gelijk dreigt met een deurwaarder. Kortom kijk even verder voor je in zee gaat met Henk.

12. august 2024

Topmannen

Bedrijf neemt binnen no time contact met je op. Binnen 8 dagen ook echt klaar. Super goede en snelle service. Denkt met je mee. Vriendelijk en recht door zee. Zeer goede en duidelijke communicatie. Muren mooi afgewerkt.

22. juli 2024

Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc

Wij zijn zeer tevreden over Super Stuc. Op twee verdiepingen zijn de wanden aangesmeerd en vervolgens behangen met renovlies. Overal erg netjes aangebracht, gesaust en afgekit en dat alles in drie werkdagen.

10. juli 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv