Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Pla... Vis mer

Super tevreden over Sundy. Heel veel keuze en een snelle levering. Sakura is onze favoriet. Flesjes zijn zo leuk om te zien en passen zeer goed in elke tas. Een echte aanrader !

Heerlijk Sundy! Makkelijk in gebruik, heerlijke geuren die je nog lang blijft ruiken. In de auto, tas en op het werk staan nu de schattige flesjes van Sundy!! Aanrader!!

Dit product heb ik aan iedereen aangeraden! Bij normale hand sanitizer plakken mijn handen enorm en worden uitgedroogd door de alcohol erin, in dit geval heb ik dit niet meer. Mijn handen zijn zo zijd... Vis mer

Verfrissende reiniging, waar je ook bent!

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Ik ben echt positief verrast door de…

Ik ben echt positief verrast door de handsanitizers van Sundy!
Niet alleen zien de producten er superleuk uit, ook de geuren zijn stuk voor stuk zó lekker. Na het sprayen plakken mijn handen helemaal niet (groot pluspunt!) en de flesjes lekken niet en passen makkelijk in je tas. Ideaal voor onderweg dus. Ik kan ze echt aan iedereen aanraden!

1. oktober 2025

Must have voor je handtas!

Het is een superhandig formaat om mee te nemen in je tas en ik ben helemaal fan van de uitstraling van de verpakking. Normaal kocht ik altijd de hand sanitizer van de DM, maar die flesjes zijn vrij bol en lekken ook nog wel eens. Bij Sunnies heb ik daar totaal geen last van echt een aanrader! 🥰

3. september 2025

Top product

De gel is super handig in gebruik, past in mijn handtasje en ruikt echt super lekker. De gel blijft niet plakken aan je huid en droogt heel fijn op. Na een uur kwam de geur van lavendel nog steeds van mijn handen af, wat voor mij zeker een pluspunt is! Wat mij betreft is dit zeker een blijvertje

21. april 2025

Fijne gel voor gevoelige handen

Eerder nog niet bekend met dit product, maar ik kreeg een flesje van mijn zus. Inmiddels zelf ook besteld en enorm blij mee.

Als verpleegkundige ben ik vaak heel de dag bezig met patiëntencontact en moet ik vaak mijn handen wassen, dit maakt mijn handen erg droog. Met een flesje sundy in mijn tas kom ik altijd goed vooruit en ik heb ik zelfs het idee dat mijn handen wat minder droog zijn. En het ruikt ook nog eens lekker.

Top product.

23. april 2025

Watermeloen sanitizer

Het rook heerlijk, ik had zelf de watermeloen gekozen en het was heel makkelijk te gebruiken, daarnaast was het ook heel fijn dat ik hem in me zak kon stoppen zonder dat die in de weg zit.

19. april 2025

Super fijn product

Super fijn product. Een fijne manier om je handen tussendoor schoon te houden, makkelijk in je tas of binnen handbereik in de auto te bewaren.

Mijn favorieten zijn de watermeloen en aloë vera! Zeker een aanrader :)

14. april 2025

Fijn spul

Gekocht voor m'n vriendin maar bestelde er al snel eentje voor mezelf. Ligt standaard in de auto. Fijn spul!

11. april 2025

Super fijn product dat doet wat het beloofd!

Ik heb de lavendel en ik ben er super tevreden mee! De barstjes in mijn vingers zijn echt aanzienlijk verminderd sinds het gebruik van Sundy.. Dat hij dan ook nog eens lekker ruikt is een fijne bijkomstigheid.
Groot pluspunt vind ik ook dat mijn handen niet plakken na het gebruiken van deze sanitizer (wat bij veel sanitizers wel het geval is). Ik heb nu ook de Aloë Vera besteld.

20. februar 2025

Hand spray

Super fijne hand spray. Hij plakt niet wat met veel hand sprays wel het geval is. Makkelijk mee te nemen in je tas en handig in gebruik. (Geen dopjes) Leuke uitstraling en ruiken lekker. Helemaal blij mee!

9. april 2025

Ruikt heerlijk

Ruikt heerlijk, ik ben fan van Ocean en Lavendel. Plakt niet, ideaal om mee te nemen.

9. april 2025

Zeer tevreden!

Ik heb verschillende geuren besteld en ze zijn allemaal heerlijk! De watermeloen is mijn favoriet!

Door de smalle verpakking past het perfect in je tas; ideaal voor bijvoorbeeld een feestje 🤭

8. april 2025

Sundy is top

Sundy is top! Ruikt heerlijk, plakt niet en ziet er ook nog eens leuk uit. Ideaal voor in je tas.

7. april 2025