Super tevreden over Sundy. Heel veel keuze en een snelle levering. Sakura is onze favoriet. Flesjes zijn zo leuk om te zien en passen zeer goed in elke tas. Een echte aanrader !

Heerlijk Sundy! Makkelijk in gebruik, heerlijke geuren die je nog lang blijft ruiken. In de auto, tas en op het werk staan nu de schattige flesjes van Sundy!! Aanrader!!

Dit product heb ik aan iedereen aangeraden! Bij normale hand sanitizer plakken mijn handen enorm en worden uitgedroogd door de alcohol erin, in dit geval heb ik dit niet meer. Mijn handen zijn zo zijd... Vis mer

Verfrissende reiniging, waar je ook bent!

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Een top product!

Heb er lang op moeten wachten maar het zijn heerlijke geuren. De watermeloen en aloë Vera zijn favoriet.
Ook is het niet plakkerig op de huid en voelt licht aan.
Een topper dus

Heerlijk Sundy

Super tevreden over Sundy

Aanrader!!

Echt tevreden van Sundy. De hand sanitizer ruikt goed, plakt niet en voelt gewoon kwalitatief aan. Levering was ook snel. Zeker een aanrader.

5. februar 2026

Sundy

Het ruikt heerlijk en is erg fijn voor mijn handen. En is ook erg makkelijk mee te nemen in mijn tas. Ik ben er erg blij mee.

12. mai 2026

Super product!

Toen ik het heb aangekocht en meenam naar mijn werk
Waren mijn collega’s onder de indruk
en moest ik voor hen ook bestellen
Heel leuk in gebruik en ruikt super goed!

4. mai 2026

Super goed

Eerst wat problemen gehad met de bezorging, maar dit is super snel en zeer netjes opgelost. Top klantenservice! Ik vind de geuren heerlijk, ik had er meerdere besteld en ik heb er ook een paar weggegeven. Iedereen is er dol op! Er zit er altijd 1 in mijn tas, heel fijn product.

5. mai 2026

Topproduct

Sundy leren kennen via Facebook en mijn eerste aankoop gedaan voor mijn trip naar Afrika. Ook daar waren ze enthousiast over de lekkere verfrissende geuren, leuke verpakking,.. Een echte aanrader! Plakt niet,droogt snel in en geeft zachte frisse handen. Sindsdien dagelijks op zak. Aanschaffen!!

9. mars 2026

Goed product

Goed product; spray is perfect, ruikt goed en plakt niet. Het formaat is ook perfect!

28. april 2026

Helemaal tevreden!

Handsinitizers gaan mee op vakantie! Formaat is ideaal voor in de handtas. Ruiken lekker en plakken niet! Met korting zijn de prijzen ook prima. Boodschap (naam) op verpakking, doos is ook weer persoonlijk aandacht, leuk.

25. april 2026

Teleurstelling

Ik vind de omschrijving niet correct. Twee sprays van dit product zijn niet voldoende om je handen te reinigen, je zou er minimaal 5 moeten gebruiken. De geuren Ocean en Aloë Vera zijn amper waarneembaar. De Lavendel geeft wel een lichte geur af.
Hoewel ze mijn handen niet uitdrogen neem ik geen verzorgende werking waar. Jammer!

29. april 2026
Logoen til Sundy

Svar fra Sundy

Hi Anita, bedankt voor je review, maar uiteraard erg jammer om te horen!

Dit is de eerste keer dat wij vernemen dat de geuren als amper waarneembaar worden ervaren. De geur zou in ieder geval voldoende aanwezig moeten zijn om het dagelijks gebruik van handdesinfectie nèt wat fijner maken. Ons product moet dan ook niet worden vergeleken met een parfum of bodyspray! Twee sprays zouden voldoende moeten zijn om je handen op te frissen; door de vernevelende spray bedekt het product je gehele hand. Méér sprayen staat natuurlijk vrij! 💜

Vervelend om te horen dat je geen fan bent van onze producten, we hopen je in de toekomst te mogen overtuigen van de kwaliteit van onze producten.

Team Sundy

Gaat overal mee

Erg fijne sanitizer die ook nog eens hydrateert en lekker ruikt. Gelijk gebruik gemaakt van de stapelkorting!

2. april 2026