Summio Parcs - Waterpark Zwartkruis Anmeldelser

Bytt filial

Rijksstraatweg 78, 9257 DV Noardburgum, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik had mijn vakantie geboekt, maar per abuis de verkeerde datum opgegeven. Na telefonisch contact goed geholpen en alsnog de juiste datum kunnen inplannen. Dat was erg fijn en ging vlot! Was alleen j... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooie grote huisjes. Op het park zelf is weinig te doen. Niet aan te raden met kleine kinderen. Je moet echt van bootje varen, zwemmen etc houden om hier naar toe te gaan. Het is een topplek om met ee... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig mooi park, mooie huisjes aan het water, sommige huisjes hebben zelfs een sauna en/of jacuzzi in de tuin. Wij zijn echt tot rust gekomen in de week dat we er waren, en met de auto ben je zo i... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Feriepark
  2. Resort

Skrevet av virksomheten

Even een verfrissende duik nemen in het water, vissen bij je vakantievilla of een rondje varen over de Friese meren? Summio Waterpark Zwartkruis bij het Bergumermeer is dé perfecte vakantiebestemming voor waterliefhebbers! Ga op ontdekkingstocht door de natuurrijke provincie Friesland om het veelzijdige landschap en de leukste uitstapjes voor jong en oud te ontdekken. Dankzij de ligging dicht bij Nationaal Park de Alde Feanen en diverse bruisende steden geniet je van de ideale combinatie van stad én natuur! Dit is jouw tijd. The best quality time.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 806 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prachtig mooi park

Wij zijn echt tot rust gekomen in de week dat we er waren, en met de auto ben je zo in Leeuwarden, Dokkum, Lauwersoog, waar je ook maar heen wilt

21. august 2026

Voor de 2e keer

Op zaterdagavond een boeking gedaan voor accomodatie de roerdomp voor eind September. De site was al vrij duidelijk en deze accomodatie had alles wat we graag wilde, en is een mooie vislocatie.
Op maandag nog even naar park zwartkruis gebeld om te vragen of er echt goed te vissen is. Wat een vriendelijke dame aan de telefoon, we zijn in een ander huisje al eens geweest in 2018, ook toen alleen maar positieve ervaringen.

14. mars 2026

Fantastische ligging

Fantastische ligging, ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Unieke ligging aan het water, jacuzzi, omheinde tuin, sauna, en genoeg ruimte. Kortom een geweldig verblijf voor ons gezin en honden

12. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijke vakantie op waterrijk park

Ruim huis met terras aan voor- en achterzijde (dus zon verzekerd) en vrij uitzicht op de open vaart. De jacuzzi in de tuin is echt een pluspunt, evenals de aanwezigheid van wasmachine en droger. Het park is rustig gelegen, ruim opgezet, veel groen en schoon. Mooi nieuw receptie gebouw, alleen op aankomst- en vertrekdagen geopend, maar telefonisch goed bereikbaar en zeer vriendelijke medewerkers (zowel aan de telefoon als op het park)

19. mai 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een heel mooi en net vakantiepark

Een heel mooi en net vakantiepark. Met mooie huisjes. En erg veel rust. In de morgen. Alleen het geluid van de vogels. Verder hele vriendelijke mensen. Zowel op het park. Als in het dorp Burgum.

16. mai 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik had per ongeluk de verkeerde datum doorgegeven

Was alleen jammer dat voor de verschoven datum een ander bedrag gold,wat hoger uitviel. Maar goed, wel de vakantie geregeld en in vooruitzicht.

28. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prachtig waterpark met schitterende…

Prachtig waterpark met schitterende accomodaties. Erg genoten !
Schoonmaak van de accomodatie zou iets beter kunnen. Zeker als er bezoekers met huisdieren zijn geweest

5. april 2025
Logoen til Summio Parcs - Waterpark Zwartkruis

Svar fra Summio Parcs - Waterpark Zwartkruis

Beste Ina, Bedankt voor je mooie review en fijn dat je zo hebt kunnen genieten van de accommodatie. Je opmerking over de schoonmaak nemen wij zeker mee om de service nog beter te kunnen maken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Het park geeft duidelijk informatie…

Het park geeft duidelijk informatie omtrent in/ uitchecken. Wat er te beleven valt in de omgeving. Het huis heeft faciliteiten zoals sauna en jacuzzi. Een bootje is zo gehuurd en kun je aan de steiger leggen bij het huis. Service is uitstekend. Mocht je vragen of hulp nodig hebben ondernemen ze gelijk actie. Dit alles heeft voor ons het verblijf super aangenaam en relax gemaakt!

14. mars 2025
Logoen til Summio Parcs - Waterpark Zwartkruis

Svar fra Summio Parcs - Waterpark Zwartkruis

Beste Stephen, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het naar wens is geweest in Zwartkruis! Wij hopen je nog een keer te mogen ontvangen in een van onze parken. Met gastvrije groet, Aimee - Summio Parcs

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv