Summio Parcs - Parc Heihaas Anmeldelser

Bytt filial

Voorthuizerstraat 75, 3881 SE Putten, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heerlijk weekend gehad met onze kleinzoon van 2.5 jaar. Lekker gespeeld in de verschillende speeltuinen. Gezwommen, geknutseld, gespeeld in de kidsclub. Natuurlijk genoten van de avonturen van Senno... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heihaas is wat ons betreft een verademing na alle reclames van hypermoderne barakken die overal in Nederland de grond uit gestampt worden. Onder hoge bomen, eekhoorns in de tuin, redelijk prive tov an... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fantastisch park waar je je welkom voelt met super aardig personeel, een betaalbaar en lekker restaurant, een leuk zwembad. We komen hier regelmatig en we gaan er nog vaker komen. Vooral met kinde... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een special aanbieding en wij benieuwd waren wat Summio te bieden heeft. Hebben vroeger meer dan 15 jaren vakantie gevierd in de Heihaas. Is een mooi park. Ligt vlakbij gezellige dorpen en eventueel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Feriepark
  2. Resort

Skrevet av virksomheten

Summio Parc Heihaas is een comfortabel vakantiepark op de Veluwe bij het sfeervolle Putten. De Veluwe staat bekend om haar unieke combinatie van prachtige natuur, bruisende steden en leukste bezienswaardigheden voor jong en oud. Of je nu toe bent aan rust, ontspanning of gezellige uitstapjes wilt maken; Summio Parc Heihaas is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie samen met je partner, vrienden, familie of gezin.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 13 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1 640 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fijn verblijf

Wij hebben een heel fijn verblijf gehad op Summio parc de heihaas. Heel vriendelijk personeel en fijne faciliteiten. Een goede ligging in het bos maar ook dichtbij het centrum. Wel waren er wat kleine dingetjes die wat minder waren. Zoals stof wat onder de bank lag bij aankomst. Maar elk bedrijf heeft verbeter punten en niet alles kan altijd perfect gaan.

1. april 2026

Fijn midweekje gehad

We hebben het heerlijk gehad. Voor het eerst met zijn drieën op vakantie geweest. Waarom? De locatie is voor mij extra bijzonder, omdat ik hier vroeger als kind al regelmatig kwam en nu samen met mijn eigen zoontje ben geweest. Dat maakte het verblijf heel speciaal.

Alles zag er keurig uit. De accommodatie bracht echt mooie jeugdherinneringen terug. De bedden lagen goed en het was erg fijn dat er al een campingbedje en kinderstoeltje in het huisje aanwezig waren. Ook de voorzieningen werkten allemaal naar behoren.

Het huisje was netjes en schoon bij aankomst. De faciliteiten op het park waren ook prima: we hebben genoten van een lekker taartje en zijn zelfs twee keer gaan zwemmen. Het zwembad had een fijne temperatuur, wat het ook voor ons zoontje erg aangenaam maakte.

Wij kijken ernaar uit om hier een mooie traditie van te maken!

30. mars 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Rustig weekend in een mooie, groene omgeving.

Ik heb een prettig verblijf gehad bij Summio Parc Heihaas. De locatie is het grootste pluspunt: rustig, groen en ideaal voor een ontspannend weekend. Het in- en uitchecken verliep soepel en duidelijk, wat het verblijf makkelijk maakte.
De accommodatie was comfortabel, maar de schoonmaak kan consistenter. Al met al was het een goed verblijf, vooral dankzij de mooie locatie, en ik zou het park zeker overwegen voor een volgend weekendje weg.

27. mars 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vakantiepark wordt steeds meer gebruikt…

Vakantiepark wordt steeds meer gebruikt voor huisvesting arbeidsmigranten. Dit geeft een gevoel van onveiligheid en soms overlast.
Daarnaast laat de schoonmaak van de bungalow te wensen over.
Na ruim 10 jaar Heihaas, met meerdere boekingen per jaar, gaan wij nu op zoek naar een alternatief.

30. mars 2026

Korting

Had korting na boeking gekregen, toch is het er wel afgehaaldbij de huur.
Snelle reactie.

21. mars 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Wij kwamen uit Ermelo en waren op het…

Wij kwamen uit Ermelo en waren op het park er niet van bewust dat het zo dichtbij was, top gewoon.
Lekker een drankje kunnen doen in gezelligge plaza met top bediening maar ook prettig dat de auto bij de bungalo mag blijven staan het zwembad ontzettend leuk voor de kleintjes niet te groot en niet te klein.
De schoonmaak van het huisje kon wat beter.

29. mars 2026

Mooie lokatie

Mooie lokatie. Veel leuke dingen te doen in de omgeving. Trstaurant is van goede kwaliteit. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er al 4x geweest en later dit jaar boek ik opnieuw dit park.

21. mars 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv