Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geachte, werkt U sman met Victoria Mae? Ik heb bij deze laatste 2 splinternieuw ssd's gekocht, die zo gezgt binnen de 7 dagen geleverd gingen worden. Na veel aandringen van mezelf zijn na 4 weken toch... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betrugsfirma! Sonnenbrille bestellt. 1. Lieferung kam nicht an. Bei der 2. Lieferung kam der billigste China-Schrott an. Ware zudem auch noch defekt, weil miserabel in billigster Plastiktüte ohne Etui... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Informasjon om virksomheten

1. Elektronikkbutikk

Skrevet av virksomheten

This domain name has been registered with Easyhost.be

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Article commandé il y aura bientôt 2…

Article commandé il y aura bientôt 2 ans !!!!
Je l'attends toujours, malgré des relances,mais une seule réponse disant qu'ils ne trouvaient pas ma commande. Pourtant le montant avait bien été encaissé très rapidement.
C'est scandaleux. Une bande d'escrocs.
Comment ce site peut il encore exister ??

7. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling via tweedehands van stuff enough

Ik heb een bestelling gedaan via tweedehands ik heb betaald maar tot op heden nog niets ontvangen ondanks mijn aanmaning heb ook gemeld aan tweedehands om deze van de site te halen en antwoorden dat er niets mis mee was met dat bedrijf ik ben ontgoocheld in tweedehands dat ze niet ingrijpen bedrog kan dus voortgaan

23. april 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Oplichters bedrijfrijf heb ik al eens een…

Van dit bedrijf heb ik al eens een review geschreven.
en kom er weer op terug.
Deze firma of bedrijf is zelfs geen ster waart maar moet het zetten anders kan ik geen reactie zetten.
IS iemand al men mailt die na een tijd terug mailt met veel uitleg dat toch niet klop.
En er komt niets van in huis is van een bestelling die ik verleden jaar November heb gedaan, en dan is vertraging ,verloren gegaan ga nieuwe verzenden en er komt juist niets toe wel betaald ja mijn geld was wel goed.
Wel beste mensen laat u niet vangen aan dit bedrijf want het een bende oplichters volgens mij ja.
Hopelijk voor alle andere denk 2 maal na voor u daar besteld of je bent u centen kwijt.
GRTj Roger.

29. april 2025

Koop hier niet!!!

Het is dat ik een ster moet geven om een review te geven, anders was het 0 sterren. Echt helemaal niets positiefs te melden. Doe geen zaken met dit bedrijf. Levering is ruk en bereikbaarheid via mail of WhatsApp is om te janken. Stekker uit dit bedrijf....

16. mars 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zoals alle andere mensen hier

Zoals alle andere mensen hier, ook OPGELICHT, mail & app, WAAR-DE-LOOS, bij deze wil ik voorstellen aan alle gedupeerden, overal, waar dan ook, aangeven OPLICHTERIJ...ik hoop dat ze KAPOT gaan...

18. oktober 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet kopen telefoonhoes gekocht voor…

Niet kopen telefoonhoes gekocht voor inclusief verzendkosten 25 euro. Hetzelfde hoesje is te koop voor nog geen 8 euro bij Aliexpress. Sterker nog kreeg het via Aliexpress geleverd! Had net zo goed zelf via Aliexpress kunnen bestellen had mij zeker 15 euro gescheeld.

19. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik ben niet zo van het schrijven van…

Ik ben niet zo van het schrijven van een slechte review...sterker nog, dit is mn eerste maar ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf. Ze schrijven een snelle levering maar door hun dropshipping constructie laat de bestelling simpelweg weken op zich wachten. Dan wordt ook nog de verkeerde telefoonaccu geleverd en mist de bijbestelde reparatietool. Ik heb ze gemaild, geapped en gebeld op de nummers die op hun site vermeld worden maar nul komma nul reactie. Overigens kreeg ik na het voldaan van de factuur een mail dat ze nog niks ontvangen hadden. Nadat ik een screenshot van de betaling had bijgevoegd als bewijs gingen ze toch akkoord..... eigenlijk had ik toen al moeten twijfelen 😅. Jammer....advies aan mogelijk nieuwe potentiële klanten: fingers crossed voor jullie. Misschien hebben jullie meer "geluk" vriendelijke groet, Kamies

16. februar 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Goedkoop komt met wachttijd. 😏

Bestelling uiteindelijk aangekomen, maar communicatie traag. Misschien een van de geluksvogels tussen al die rode reviews. Pakket uit China, dus geen illusies: het duurt lang, maar het komt wel aan – bij mij toch.

Geen 5 sterren, want een mail hoort binnen 48 uur beantwoord te worden, en dat duurde veel langer. Ik ben geduldig, maar snap de frustratie bij velen.

2. februar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Woher kommen die 5 Sterne Bewertungen?

Seit geraumer Zeit laufe ich meinem gezahlten Betrag hinterher. "Ware" ordnungsgemäß bezahlt, einen defekten und ganz anderen Artikel erhalten (!), direkt retourniert...auf eigene Kosten - Beweise/Belege dafür geliefert und trotzdem nichts zurück erhalten!
Um die ganze Angelegenheit kurz zu machen:
Nicht zu fassen, das es so einen online Anbieter überhaupt noch gibt! 1 Stern für dieses Unternehmen ist viel zu viel, für mich persönlich sind die 5 Sterne Bewertungen niemals eine echte Erfahrung.

27. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het is een vreselijk bedrijf

Het is een vreselijk bedrijf. In oktober iets besteld. Na weken kwam het binnen en bleek stuk te zijn. terug gestuurd zoals zij beschrijven op de site. Ze reageren niet via de mail en per app zegt meneer Tom dat hij het doorgeeft maar dit vervolgens niet doet en ook niet meer reageert. Dat dit bedrijf nog bestaat is een wonder want ik raad het iedereen af hier te bestellen.

23. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

oplichterij: eerst niet leveren, dan het verkeerde leveren

Ik bestelde en betaalde dezelfde dag voor een harde schijf van 4TB en kreeg na 14 dagen nog steeds niet in de bus (terwijl de levertijd 3 tot 5 dagen was). Ik vulde een ticket in, en 2 dagen later kreeg ik EEN VERKEERDE LEVERING, nl een stick van 7GB.
Na herhaaldelijk schrijven (mail en ticket) geen antwoord meer....
OPLICHTERIJ!

8. desember 2024

BESTEL HIER NIET!!! OPLICHTERS

BESTEL HIER NIET!!!

In oktober een powerbank besteld van €180. Ik kreeg maar niks binnen dus ik contact zoeken. Zeggen ze o iets fout gegaan. Ik zeg laat maar zitten ik heb ondertussen een andere dus ik wil mijn geld terug. Toch sturen ze me later een mail met dat ze alsnog het product hebben verstuurd en ik daarom geen geld terug kan krijgen. Komt er 3 weken later een heel ander type pokerbank binnen met een pakbon van een product van €89,90. Ondertussen zijn we al 2 maanden verder en ik wil het product direct terugsturen met mijn verhaal erbij. Krijg ik na heel veel moeite pas het retour adres: Stuff Enough
Hoornzeelstraat 55 bus 1
3080 Tervuren
België

Verstuur ik het verzekerd en wel terug naar dit adres is daar niemand dus kan het pakket niet worden bezorgd. Ondertussen is het 1 jan als ik dit schrijf. Het laatste mail contact vanuit hun is 3 december geweest.
Pure oplichterij!!!

1. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Verschrikkelijke klantenservice die na…

Verschrikkelijke klantenservice die na het verkopen van een elektrische step van het merk eovopro die overal 380-, kost en ook bij hun. Mij er 1 opstuurt die erop lijkt maar van een totaal ander merk wat gemiddeld 125 euro goedkoper is gewoon zegt; tja hij heeft ze zelfde specificaties, en me een tegoed van 20 euro willen terugsturen en niet eens de optie van terugsturen geven. Wat een baggerbende. Dus ik moet genoegen nemen met een ander merk dan wat je verkoopt omdat de specs het zelfde zijn? Terwijl de step die ons gestuurd is gemiddeld 125-150 euro goedkoper word aangeboden. Gekkenwerk. En vervolgens niet meer antwoorden op mailtjes wanneer het ze te heet onder de voeten word.

29. desember 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv