Geachte, werkt U sman met Victoria Mae? Ik heb bij deze laatste 2 splinternieuw ssd's gekocht, die zo gezgt binnen de 7 dagen geleverd gingen worden. Na veel aandringen van mezelf zijn na 4 weken toch... Vis mer

Seit geraumer Zeit laufe ich meinem gezahlten Betrag hinterher. "Ware" ordnungsgemäß bezahlt, einen defekten und ganz anderen Artikel erhalten (!), direkt retourniert...auf eigene Kosten - Beweise/B... Vis mer

Betrugsfirma! Sonnenbrille bestellt. 1. Lieferung kam nicht an. Bei der 2. Lieferung kam der billigste China-Schrott an. Ware zudem auch noch defekt, weil miserabel in billigster Plastiktüte ohne Etui... Vis mer

Bestelling uiteindelijk aangekomen, maar communicatie traag. Misschien een van de geluksvogels tussen al die rode reviews. Pakket uit China, dus geen illusies: het duurt lang, maar het komt wel aan... Vis mer

1. Elektronikkbutikk

This domain name has been registered with Easyhost.be

1,3

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Telefoon hoesje besteld voor 16 euro. Wordt door dit bedrijf op aliexpres besteld. Lijkt niet op wat er op de foto staat. Geen enkele reactie via de mail. Je wordt gewoon opgelicht.

15. juli 2024

Ontzettende slecht ervaring

Ontzettende slecht ervaring. De zogenaamde klantenservice via app en mail reageert niet of heel heel af en toe en komt dan niet met een oplossing voor het probleem. Meestal echter geen enkele reactie op vragen en problemen.
Iets besteld, blijkbaar niet meer op voorraad. Werd op eigen houtje besloten iets anders op te sturen dat er in de verste verte niet op likt. Vervolgens geen antwoord krijgen op min klacht. En nu zelfs gedwongen worden om hiervoor te betalen. Het zijn oplichters. Niets meer en niets minder!!! Trap er niet in!!!!!!!! Een gewaarschuwd mens telt voor twee

1. juni 2024

Une arnaque de plus

Appareil non disponible et envoie d’un appareil soit disant similaire mais inutilisable car pas compatible avec prises belges.
Retour à mes frais afin d être remboursé mais rien depuis - PayPal impliqué mais toujours sans effets depuis février et nous sommes juillet.

Stuffenough = arnaque

6. februar 2024

Very disappointed - scam

Absolute sh|^t service. Waiting for a phone case for over two months now and still haven’t received anything. Zero effort from customer service. Don’t buy here, absolute scam.

14. juni 2024

Ich habe eine kleine Statue bestellt

Ich habe eine kleine Statue bestellt, die auch nach mehr als drei Monaten noch immer nicht geliefert wurde. Der Händler vertröstet immer wieder und reagiert, seit ich Erstattung des Kaufpreises fordere, gar nicht mehr.

11. juni 2024

Bonsoir

Bonsoir, pour une coque commandée, 1mois de livraison prévu et pour tant un mail expliquant l expédition de l article 2 jours après la commande
Ça sent l arnaque du petit communiste

3. juni 2024

Very bad quality nobody should buy from…

Very bad quality nobody should buy from this scammer he bought product from Ali express or temu and sell it with high advertising and picture quality but when you received it is garbage totally garage I regret why before I bought my product why I didn’t see the reviews in Trust pilot it may helps me to avoid to buying from this scammer company what I am gonna do I am going to police office and complain against this scammer company

22. mai 2024

Nooit meer bij deze oplichters!!

Het zijn gewoon oplichters. Bestelde een 1 TB Micro SD Card ( Lenovo - Prijs : 29,94 Euro ) (Order 23277692 ). Na meer dan twee weken kreeg ik de kaart maar deze bleek Fake te zijn. Ik contacteerde hen via E-Mail met testresultaten op 5 mei maar tot op heden ( 18 mei ) nog steeds geen antwoord. Ook neemt men de telefoon niet op.

18. mai 2024

Nooooooooooiiit bestellen!!!!!!!!!

Nooooooooooiiit bestellen!!!!!!!!!! Grootste oplichters!!!!!!!kijk uit voor hun onzin emails met aanbieding.....jaar geleden een smartwatch besteld nooit ontvangen k.u.t bedrijf!!!!!!

9. april 2024

Unternehmen zahlt Geld nicht zurück.

Habe das Unternehmen am 19.01. angeschrieben, dass der gekaufte Artikel NICHT der Beschreibung entspricht. Am 15.02 endlich die Rücksendeadresse bekommen. Am 05.03 nachgefragt mit folgendem Text: seit 22.02.2024 wartet meine Sendung darauf, im Empfang genommen zu werden. Am 07.03 folgende Nachricht erhalten: Alle unsere Rücksendungen werden innerhalb von 14 Tagen geprüft und bearbeitet.

Haben Sie zufällig einen Track & Trace-Code für die Rücksendung? So können wir sie schneller finden und bearbeiten.
Tagesgleich hingeschickt.
Am 20.03. erneut nachgefragt. Antwort am 26.03. Am besten,

Danke für deine Nachricht. Aufgrund des hohen Volumens wurden unsere Rücksendungen noch nicht bearbeitet, wofür wir uns entschuldigen. Dies wird im Laufe der nächsten Woche erwartet.

Hoffentlich sind Sie ausreichend informiert, ich wünsche Ihnen einen schönen Tag!
Bis heute, 2 Wochen später, 09.04. wieder keine Antwort.

9. april 2024

Not satisfied with the service

The product I had ordered had a delivery time of 1 to 3 weeks. After several emails and long waits, I received the product after more than 2 months. There was little response or understanding from customer service. I would like to return the product because the product was over 5 weeks late. The return costs must be paid by myself, unfortunately no consultation with customer service is possible.

26. mars 2024

Koop NOOIT DAAR IETS ,!!!!!!!

Koop NOOIT DAAR IETS ,!!!!!!!

JE WORDT BELAZERD waar je bij staat

Ben drie maanden bezig om me geld terug te krijgen, ik heb het nog steeds niet !!!!!

10. januar 2024