Jeg modtog en lækker hoodie som jeg pakkede ud en lørdag aften, hvor det var mørkt, men prøvede den på. Klippede mærkerne af søndag, og tog den på. Det var desværre først der, at jeg opdagede, at... Vis mer

Fantatisk service! Modtog en vare som desværre ikke var som den skulle. Skrev en mail mandag hvor vi hurtigt fandt en løsning! Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklam... Vis mer

Hvis man kunne give flere end 5 stjerner fik Strike A Pose det. Bestilte i morges og har fået leveret allerede i eftermiddag, da det var på ejers rute. Som altid er tøjet flot pakket ind i silkepap... Vis mer

Køber en t-shirt til 186,75 kr. på tilbud som desværre er for lille. Bestiller en ny og sender t-shirten retur og påfører det nye ordre nr., da der oplyses at man herved vil spare fragten. Modtager... Vis mer

1. Klesbutikk

Vores mission er at give Dig den bedst mulige kundeoplevelse. Vi er en online fashion webshop, som forhandler kendte Brands som: MbyM, Global Funk, Co’ Couture, Noella, Neo Noir, Prepair, Enamel, Copenhagen Shoes, Bukela m. fl Vores virksomhed er startet februar 2019 og består indtil videre kun af Os, som er virksomhedens ejere. Vi håber I vil kigge forbi 💕 Mvh. Line og Charlotte

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Flot hjemmeside - dejligt at det ofte er muligt at se billeder af tøjet på en model da det giver et bedre indtryk af varen. Fin personlig indpakning og hurtig levering.

15. april 2020

KÆMPE ANBEFALING HERFRA.....

KÆMPE ANBEFALING HERFRA......
Denne shop har et lækkert udvalg og en ekstrem hurtig levering, jeg fik min smukke kjole dagen efter jeg havde bestilt den. Udover det var der gjort noget ekstra ud af indpakningen som bringer smil på læben, når man åbner sin pakke. Har man spørgsmål til varerne eller andet er de virkelig hurtige til at svare en, så jeg sender en varm og STOR anbefaling herfra og handler gerne hos dem igen. Jeg vil også anbefale andre at følge Strike a pose på Instagram, som jeg selv gør, for synes det er skønt, at de selv hoppe i tøjet og viser det frem, så man rigtig kan få en fornemmelse af hvordan tøjet ser ud på.

25. januar 2020

Service og personlighed i top

Rigtig fin shop med eminent kundeservice. Der er lynhurtig levering og alle pakker er pakket med personlig hilsen og sløjfe omkring.
Kan i den grad anbefales.

4. desember 2019

Fantasisk shop med personlig service

Fantasisk shop med et stort udvalg. Meget hurtigt levering og en service helt i top. Jeg handler der i fremtiden og sætter pris på den enorme vejledning samt personlige service man får som kunde. Har man spørgsmål til en varer får men hurtigt et svar. Stor anbefalig her fra.

14. oktober 2019

Fremragende service

Fremragende service. Hurtig levering. God, hurtig kommunikation, brugbar vejledning til bestemmelse af str. Alt i alt en positiv oplevelse.

8. juni 2019

Positiv oplevelse

Dejligt udvalg, fornuftige priser og god kvalitet. Rigtig god kommunikation og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Strike A Pose

5. april 2019