Jeg modtog en lækker hoodie som jeg pakkede ud en lørdag aften, hvor det var mørkt, men prøvede den på. Klippede mærkerne af søndag, og tog den på. Det var desværre først der, at jeg opdagede, at... Vis mer
Selskapet har svart
Fantatisk service! Modtog en vare som desværre ikke var som den skulle. Skrev en mail mandag hvor vi hurtigt fandt en løsning! Sendte min vare retur mandag eftermiddag, idag onsdag er min reklam... Vis mer
Selskapet har svart
Hvis man kunne give flere end 5 stjerner fik Strike A Pose det. Bestilte i morges og har fået leveret allerede i eftermiddag, da det var på ejers rute. Som altid er tøjet flot pakket ind i silkepap... Vis mer
Selskapet har svart
Køber en t-shirt til 186,75 kr. på tilbud som desværre er for lille. Bestiller en ny og sender t-shirten retur og påfører det nye ordre nr., da der oplyses at man herved vil spare fragten. Modtager... Vis mer
Selskapet har svart
Vores mission er at give Dig den bedst mulige kundeoplevelse. Vi er en online fashion webshop, som forhandler kendte Brands som: MbyM, Global Funk, Co’ Couture, Noella, Neo Noir, Prepair, Enamel, Copenhagen Shoes, Bukela m. fl Vores virksomhed er startet februar 2019 og består indtil videre kun af Os, som er virksomhedens ejere. Vi håber I vil kigge forbi 💕 Mvh. Line og Charlotte
Håndværkervej 20, 6710, Esbjerg V, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Virkelig anbefalelsesværdig!!! Min ynglingsbutik på nettet❤️Lækkert tøj og super god kvalitet. Pigerne der har butikken er SÅ søde og forstår at give en fantastisk service. Tøjet er pakket ind i silkepapir og der medfølger et personligt kort. Bytter gerne hvis man ikke er tilfreds.

Svar fra Strikeapose Aps
Meget tilfreds med denne hjemmeside🤩
Fik min pakke efter 1,5 dag.
Fin indpakning

Svar fra Strikeapose Aps
Som altid er tøjet flot pakket ind i silkepapir og vedlagt en lille personlig hilsen.
Lækkert tøj i super kvalitet og gode udsalgsvarer. 🌸

Svar fra Strikeapose Aps
SUPER kundeservice og flotte produkter. Jeg bestilte 2 kjoler, som kom hurtigt frem. Den ene passede desværre ikke, og blev derfor sendt retur (ellers super smuk kjole). Første efterfølgende hverdag var pengene ført retur. Hurtige, imødekommende og servicemindede! Kan varmt anbefales at handle hos Strike A Pose :-)

Svar fra Strikeapose Aps
1. gang jeg prøver Strike a pose. Mega lækkert tøj og priser og de er så hurtige til at svare emails, sende pakker og returnere penge. Bare skønt😉Der vil jeg helt sikkert handle igen snart

Svar fra Strikeapose Aps
Fin betjening, min kjole kom nærmest dagen efter, og levede helt op til min forventning.
Ikke sidste gang jeg handler hos jer

Svar fra Strikeapose Aps
Hurtig levering og jakken var pakket pænt ind. Varme anbefalinger herfra.

Svar fra Strikeapose Aps
Super hurtig levering og fin indpakket. Dejlig service.

Svar fra Strikeapose Aps
Virkelig hurtig og god service!!
Havde købt et sweatsæt på tilbud i januar, virkelig billigt så der var kun et enkelt sæt tilbage. På hjemmesiden stod der er begge dele var der i L, men det viste sig at der var fejl og trøjen kun var i M. Bliver kontaktet af en fra butikken, der beklager fejlen og spørger om jeg ønsker bestillingen alligevel.. Valgte at prøve at se om det kunne gå, den blev dog desværre for kort og jeg sender retur.
Inden for 2 dage står pengene tilbage på min konto og de har dækket fragten begge veje grundet fejlen.
Stor ros for dejlig og hurtig kommunikation og behandling ☺️
Kæmpe anbefaling herfra ☺️🙌

Svar fra Strikeapose Aps
Hurtig levering med super fedt tøj!

Svar fra Strikeapose Aps
Lækkert tøj og kanon service - kommer helt sikkert igen.
Fantastisk venlig, hurtig, professionel og personlig service.
Verdens bedste service...og de sødeste piger, som altid er behjælpelige. Virkelig hurtig levering. Bedste anbefalinger herfra..
Helt ekstraordinær service, og den rareste stemme man modtager når man ringer dem op!
Dejlig betjening og hurtigt levering, + Flotte inpakninger! 5 STORE Stjerner herfra!
Gode priser, rigtig god service og nem returproces

Svar fra Strikeapose Aps
Virkelig god service! Hurtig levering og søde til at svare hurtigt på henvendelser.
Har handlet her flere gange, og bliver ved med det. Fede varer, jævnligt virkeligt fine udsalg, fantastisk service og altid hurtig levering. Henvendelser besvares altid med det samme, og med virkelig god vejledning.
Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke den sidste! Fantastisk service 👌 og lyn hurtig levering 👏 Og mega lækre vare 🤩😍
Alt var i den skønneste orden.
Så fine varer og hurtig modtagelse.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.