Informasjon om virksomheten

1. Mentalhelsetjenester

Skrevet av virksomheten

Stress Manager is opgericht door Lisette Bedijn, health & stress psycholoog (MSc) gespecialiseerd in stress bij vrouwen. Vanuit mijn achtergrond in de psychologie én mijn ervaring in het bedrijfsleven help ik vrouwen en organisaties om stress niet alleen te verminderen, maar fundamenteel beter te begrijpen. Mijn expertise ligt in de unieke manier waarop het vrouwelijk lichaam, hormonen en verschillende levensfases invloed hebben op stressbeleving, energie en prestaties. Mijn aanbod bestaat uit 1-op-1 coaching, online programma’s en trainingen voor organisaties, met als doel: minder uitval, meer energie en duurzame inzetbaarheid.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een waardevolle ontdekkingstocht naar mijn talenten en geluk

Ik heb een talent coaching traject gevolgd bij Lisette en het heeft me zoveel waarde gebracht. Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in wat écht mijn talenten en krachten zijn. Lisette zorgt voor een veilige en warme sfeer waarin je jezelf durft open te stellen. Ze stelt de juiste, prikkelende vragen en houdt je liefdevol een spiegel voor, waardoor ik veel meer helderheid kreeg over wat ik belangrijk vind en wat mij gelukkig maakt.

Haar betrokkenheid en aandacht maakten het traject persoonlijk en op maat. Dankzij de coaching heb ik nu veel meer richting en vertrouwen in mijn keuzes, en voel ik mij een stuk gelukkiger in zowel werk als leven. Dit traject is een echte aanrader voor iedereen die wilt ontdekken wie je bent, wat je kunt en hoe je meer uit jezelf kunt halen!

2. mai 2025

Lifechanging!

Ik heb meerdere coachingstrajecten met Lisette doorlopen, gestart met talent coaching en later een verdiepend 1:1 traject. Het is uitgegroeid naar zoveel meer dan een coach traject; het voelt als een lange reis die we samen hebben afgelegd. Een reis naar mijn persoonlijk licht, van bijschaven in koersbepaling en behoeften, maar altijd vanuit persoonlijke betrokkenheid en support in mijn proces. Lisette’s kunde en vermogen om mij te spiegelen, met haar scherpte en zachtheid, hebben een blijvende transformatie in gang gezet.
Ik ben zo dankbaar voor onze samenwerking, haar liefde en kracht.
Een aanrader voor je persoonlijke ontwikkelings-reis!

8. september 2025

Svar fra Stress Manager

Lieve Jet, dankjewel voor je prachtige woorden. Het is een eer om deze reis samen met jou te mogen bewandelen en je te zien groeien in kracht, helderheid en vertrouwen. Je openheid, moed en inzet hebben dit traject zo waardevol gemaakt. Dankjewel dat ik onderdeel mag zijn van jouw persoonlijke ontwikkelings-reis.

Cyclus Manager

De Cyclus Manager cursus bij Lisette is echt een aanrader. Lisette heeft me geleerd hoe het vrouwelijk lichaam echt werkt en hoe ik beter met mijn cyclus om kan gaan. Ook de extra tips voor stress en de open gesprekken hebben mij enorm geholpen. Lisette heeft echt rust in mijn leven gedacht door de kennis te delen die voor elke vrouw zo waardevol kan zijn.

18. november 2025

Svar fra Stress Manager

Wat ontzettend mooi om te lezen, dankjewel Manuela! Het is precies mijn missie om vrouwen deze kennis en rust mee te geven, en ik ben blij dat Cyclus Manager je zoveel helderheid en balans heeft gebracht. Dankjewel voor je vertrouwen en voor jouw openheid in het proces.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lisette is een fijne coach die samen met jou de weg vindt naar een minder stressvolle leefstijl

Lisette heeft mij geholpen met het ontdekken van mijn krachten en talenten middels talentcoaching. We zijn samen in gesprek gegaan over waarom mijn toenmalige baan geen match was en wat voor mij belangrijk zou zijn in een toekomstige baan. Voordat ik in gesprek ging met Lisette had ik geen idee welke kant ik op zou willen en wat voor baan bij me zou passen. Dankzij de ontspannen en open gesprekken heb ik ontdekt wat ik belangrijk vind, wat me gelukkig maakt en wat echt bij me past. Hierdoor ben ik ook buiten mijn werk een stuk meer ontspannen en gelukkiger geworden.

1. oktober 2024

Svar fra Stress Manager

Dankjewel voor je mooie woorden Myrna. Het is heel fijn om te lezen dat de talentcoaching je zoveel heeft gebracht. Niet alleen op het werkgebied, maar ook daarbuiten. Daar gaat het precies om in talentcoaching! Ontdekken wie je écht bent, op alle vlakken.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Talentcoach die echt het verschil maakt

Ik heb Lisette Bedijn leren kennen via mijn werk. Vanaf het eerste moment viel haar menselijke en warme benadering op. Ze luistert oprecht, is altijd geïnteresseerd en weet precies de juiste vragen te stellen om tot de kern van een kwestie te komen.

Wat haar bijzonder maakt, is haar vermogen om mensen het gevoel te geven dat hun ervaringen en gevoelens ertoe doen. Ze creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kunt zijn en geeft je het vertrouwen om uitdagingen aan te gaan. Bovendien kan ze complexe zaken op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitleggen, waardoor problemen minder overweldigend aanvoelen.

De gesprekken met haar hebben me zelfverzekerder gemaakt en geholpen om situaties vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Ik ben ontzettend dankbaar voor haar begeleiding en raad haar van harte aan, aan iedereen die op zoek is naar een talentcoach die echt het verschil maakt.’

13. mars 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv