Top bedrijf
Top bedrijf, Deskundige mensen en geduldig. Betere begeleiding bij onze aankoop konden wij niet wensen.
Hier is een uitgebreide en professionele versie (±200+ woorden): --- Motion Mobility biedt een groot assortiment zorg- en mobiliteitshulpmiddelen aan voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Met een ruime showroom van maar liefst 850 m², parkeermogelijkheden direct voor de deur en deskundige adviseurs in huis, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij vinden het belangrijk dat u hulpmiddelen niet alleen ziet, maar ook daadwerkelijk kunt ervaren. Daarom nemen wij de tijd om samen met u te kijken naar de beste oplossing die aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen. Ons assortiment is zeer divers en zorgvuldig samengesteld. Van rollators en scootmobielen tot driewielfietsen en sta-op stoelen: wij bieden producten van hoge kwaliteit die bijdragen aan comfort, zelfstandigheid en mobiliteit. Daarnaast beschikken wij over diverse accessoires en opties, zodat ieder hulpmiddel optimaal aansluit op de gebruiker. Onze experts staan klaar om u te adviseren, zowel in de showroom als op locatie indien gewenst. Ook na aanschaf kunt u op ons rekenen voor service, onderhoud en eventuele aanpassingen. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en langdurige klantrelaties. Bij Motion Mobility draait alles om het vergroten van uw bewegingsvrijheid en het verbeteren van uw dagelijks leven. U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken en de mogelijkheden zelf te ontdekken.
Nederland
Mijn scootmobiel is meer dan prima maar dat geluid bij het achteruit rijden, een hoog snerpend geluid.motionmobility gebeld met de vraag of het geluid ook uitgeschakeld kon worden, wel vermeld dat we aan de kust wonen maar geen probleem,de volgende dag werd het uitgeschakeld door John ,medewerker van mobility onze hartelijke dank
Zeer vriendelijk, geduldig (ik had veel vragen), en supersnel.
Fantastisch meegedacht door dit bedrijf.
Ze hebben echt alles gedaan om mijn (nood) situatie razendsnel op te lossen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.