Pongo 1 porque no se puede menos. Pedi zapatillas, me mandaron otras completamente diferentes y de calidad horrorosa. Ni modelo ni talla se parecen. Desde entonces ni contestan.

Achtung ‼️ Nix bestellen ‼️ Wenn es ginge, würde ich Minussterne abgeben. Sehr schlechte Plastikware. Rücksendung wegen geöffnetem Paket nicht möglich. Steht in deren AGB, jedoch muss man ja zumindest... Vis mer

So far service has been absolutely trash and ill never order again if I don't get a damn response. You havent sent any shipping information in a week. No mention of anything what so ever! Do you have... Vis mer

I just cannot understand why different Streetpit adverts vary as to whether they deliver worldwide or just to the USA. I wasted 3 days trying to discover why valid orders I tried to pursue failed bec... Vis mer

1. Shopping og mote

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Be yourself with Streetpit, a new urban fashion store for men! Our store offers everything you'll ever need to show off style!

1,9

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Noooo. Do not order

It's going on week 2 for an order to be prepped and shipped? I only got 2 items.

Update: I'm asking for a refund this wait is just poor customer service. The clothes start looking like they are not worth that much when you are continously waiting.

5. mars 2023

Still Waiting

After waiting two months for a previous order that never arrived, I was issued a store credit. After placing another order a week ago, I still haven't received a shipping confirmation. Instead of wasting my time asking "how we did," maybe more time and effort should be placed in delivering what you promise. Hard to be an online retailer when you can't deliver what your customers order

26. februar 2023

Ordered in October

Ordered in October, still waiting. They sometimes reply to emails telling me they're working on getting me my trousers. I don't believe them.

16. oktober 2022

Poor image quality

Prices great. Received order this week. Print quality on magnets was not what was expected. Colors dim and photo clarity not good. The images sent to Streepit were high quality images. Disappointing.

7. desember 2022

Hard to track my order

Hard to track my order. Still have not received package

Update-This place is a joke! Customers service number is not in service.. never receive any replies on my order… when I put in my tracking number it says no number exists…. But they took the $72.99 from my account the day I placed my order!!!! DO NOT ORDER FROM THIS SITE!!!! SCAM!!!!!!!

20. oktober 2022