Selskapet har svart
Selskapet har svart
Ich war schon sehr von der toll gemachten Webseite angetan, die Vielfältigkeit und Harmonie der einzelnen Modelle ist sehr beeindruckend. Von der Bestellung bis zur Lieferung wird man sehr gut informi... Vis mer
Vorige week mijn drie armbandjes binnen gekregen, kan niet anders zeggen dat ik er superblij mee ben!! Maar er is toch echt 1 minpuntje aan de armbandjes, het blokje waar jullie logo opstaat de hoek... Vis mer
Wat een klantvriendelijk bedrijf! Supergoede service! Reageren altijd netjes op mails en denken mee! Al meerdere armbanden bij Stoney Bracelets besteld. Voor mij geen andere meer! Armbanden zijn ook... Vis mer
[Update september 2024] Let op: dit Trustpilot-profiel wordt door ons niet actief gebruikt. Wij verzamelen en beheren onze reviews via Judge.me, waar meer dan 2.000 geverifieerde klanten ons beoordelen met een gemiddelde score van 4,8/5 sterren. De reviews op dit profiel zijn uitsluitend organisch geplaatst en geven daardoor geen representatief beeld van onze klanttevredenheid. Bekijk onze actuele en geverifieerde reviews op: 👉 https://stoneybracelets.nl/pages/reviews
Dorpsstraat 29, 5241EA, Rosmalen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
SB adverteert met een reactie binnen 24h. Ik probeer al een week lang middels e-mail aan te geven dat ik een bestelling wil retourneren. Tot op heden geen reactie. Adverteer er dan niet mee als je de belofte niet kan waar maken.

Svar fra Stoney Bracelets
Ich habe Ende 2024 eine größere Stückzahl an Armbändern bestellt. Die gelieferte Optik hat mir sehr gut gefallen. Das erste Armband hatte ich ein halbes Jahr in Verwendung, dann hat sich das "Gummiband" bei der Verbindungsstelle zu dem quadratischen Stein gelöst. Nehme an es ist geklebt und dieser hat sich gelöst. Bei den weiteren Bändern die ich verwendet habe hielt diese Verbindungsstelle leider viel kürzer und bisher habe ich 4 defekte Bänder. Nachdem dies immer überraschend passiert ist es mir lediglich einmal gelungen alle Kugeln einzusammeln. Ich hab nun urgiert und ich bekam die Rückmeldung die Garantie sei abgelaufen und sie könnten mir eine Reparatur um Euro 7,50 pro Stück anbieten. Nachdem ich bis auf einen Fall nicht mehr alle Kugeln finden konnte ist eine Reparatur leider nicht möglich. Außerdem ist man auf die Schwachstelle dieser Bänder nicht eingegangen! Super Optik, leider schlechte Verarbeitung!

Svar fra Stoney Bracelets
I Disliked the fact that I didn't get what I ordered! The package I opened contained completely wrong pearls and I don't know who I should address my complaint to. Can anyone help me to send them back and hopefully get what I really ordered? I was thinking about a neck lace too, but I'm not so sure anymore now...

Svar fra Stoney Bracelets
Met enige verbazing heb ik de reactie van SB gelezen. Vorige week kreeg ik namelijk de melding dat mijn retour aanvraag door een storing ( volgens deze meneer) niet doorgekomen is. Er is mij ook gevraagd via de mail of ik een andere ketting wilde hebben of het bedrag van aankoop terug. Jammer dat hier niet het eerlijke verhaal gemeld is.
Beetje bedrijf zal dit gewoon op een zakelijke afhandelen.

Svar fra Stoney Bracelets
Heb bij deze webwinkel 3 armbanden besteld.
2 armbanden gingen binnen een jaar stuk en de laatste binnen 2 maand.
Dat voor armbanden welke niet de goedkoopste zijn, daar mag je redelijkerwijs van verwachten dat deze langer dan een jaar of paar maanden meegaan.
Kwaliteit lijk zeer slecht te zijn, geen aanrader als je het mij vraagt!

Svar fra Stoney Bracelets
Er zit ijzer in Jaspis...
Ik heb 2 armbanden Matte Desert Jaspis Stones (6mm) gekocht. De armbanden vind ik prachtig.
Helaas kreeg ik na een tijd heftige allergische reacties op de pols waar ik de armbanden droeg. Het duurde een tijd voordat ik er achter kwam dat dat door de Jaspis kwam: daar zit ijzer in en ik ben daar allergisch voor.
Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik telefonisch contact gehad met Robbin over het materiaal waarvan het logo van Stoney Bracelets was gemaakt, juist i.v.m. mijn allergie voor ijzer. Robbin heeft toen niet verteld dat er in Jaspis ijzer zit. Dat in veel edelstenen ijzer zit. En dat deze armbanden met edelstenen dus niet geschikt voor me zijn.
Deze informatie staat ook niet op de site vermeld.
Ik vind dat Robbin me die informatie wél had moeten geven, juist omdat ik het met hem had over mijn allergie voor ijzer.
Ik heb de armbanden retour gestuurd.
Maar omdat dat niet binnen 30 dagen na aankoop was wil Robbin me geen geld retour geven.
Dat hij zelf nalatig is geweest in het geven van informatie over de samenstelling van Jaspis juist omdat hij wist van mijn ernstige allergie voor metalen ziet hij niet.
Dat vind ik slechte service.
Dus voor iedereen die dit leest: in veel edelstenen zit ijzer en daarmee zijn ze helaas niet geschikt voor mensen met een allergie voor ijzer.

Svar fra Stoney Bracelets
Eerste keer besteld bij Stoney Bracelets, dus het is altijd zien hoe het past. De S was te strak, M te los en dus heeft Robbin het exact op mijn maat aangepast. hij doet ook totaal niet moeilijk om te ruilen als een armband qua steen niet goed voelt. Gewoon goede service, snelle reactie op mijn emails en vooral: heel vriendelijk!
De stenen zijn van mooie en goede kwaliteit. Ik draag het nog te kort om te zien hoe lang het elastiek meegaat maar mijn ervaring is dat het altijd wel keer kapot kan gaan. Ik weet dan zeker dat Stoney Bracelets niet moeilijk gaat doen om het te repareren.
Bij het retour sturen zijn de verzendkosten voor jezelf. Bij zo'n bedrijf als Stoney Bracelets vind ik dat ook logisch en heb daar ook geen moeite mee.
Kortom: wil ik weer een mooie armband voor een goede prijs, dan zal ik zeker hier weer gaan kopen.
Ik kom.terug op mijn eerdere positieve review over stoney bracelets.Wat een waardeloze kwaliteit.3weken een armband om gehad en nu al springt het bandje,al die kralen door t hele huis.Willen ze als service t mezelf laten opsturen op.mn eigen kosten om m dan te herstellen.Nou de groeten.Jullie mogen een nieuwe opsturen en anders bekijken jullie t maar met je armbanden.Belachelijk duur ook achteraf voor zo'n waardeloze kwaliteit.
Eens en nooit meer.
Stuur maar een nieuwe op,toen jullie mijn bestelling.fout hadden verzonden(er zat een verkeerde armband bij) toen was t zo geregeld,mijn goede armband werd snel verzonden en de verkeerde.mocht ik houden.prima,maar als er iets na 3 weken kapot gaat moet ik allerlei moeite doen+verzendkosten betalen.
En je zegt wel je andere
2 armbanden doen t prima,mag t ook na amper 3.weken en ruim 30 euro per armband.
Hele slechte service want ik lees t al vaker bij recensies dat de.armbanden gauw knappen.

Svar fra Stoney Bracelets
Bei sofortiger einwandfreier Rücksendung verlangte Stoney bracelets 5,00 € / Teil alsRücknahmepauschale😡

Svar fra Stoney Bracelets
Armbanden besteld bij deze site. Via dhl zouden ze geleverd worden maar dit is nooit gebeurd. Ik heb zoals op de site staat het bedrijf gemaild ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ik wilde mijn geld terug omdat ik nooit iets heb ontvangen. Maar dit konden ze echt niet doen. Ze wilde alleen nieuwe armbanden opsturen. Maar het was voor n verjaardag dus ik had natuurlijk niks meer aan die “vervangende” armbanden. En wilde mijn geld terug. Nee dat kon echt niet. Met als gevolg dat ik n flink bedrag heb betaald en uiteindelijk niks heb!

Svar fra Stoney Bracelets
Supergoede service,had 3 armbanden besteld maar zat 1 verkeerde bij.Heb ze gemailt en deden niet moeilijk de ontbrekende armband lag 2 dagen later in de bus en de verkeerde armband mocht ik houden.Dat is nog s service.
Ga hier zeker vaker bestellen.
👍👍👍👍👍
Triple blue set besteld. Snel geleverd en fantastische set!
Ben erg tevreden en zal hier zeker nogmaals bestellen.😁👍
Nieuwe armbandjes ontvangen super mooi! In eerdere review aangegeven dat eerder gekochte armbandjes kapot waren maar deze worden keurig netjes gratis gerepareerd.
Wat een slechte kwaliteit! Voor de afgelopen kerst een set gekocht voor mijn zoon, inmiddels half jaar verder beide kapot. Nee deze kwaliteit is echt dramatisch slecht.

Svar fra Stoney Bracelets
Vorig jaar 3 armbandjes gekocht voor mee op de zonvakantie. Enkel een paar keer ‘s avonds om gehad. Tijdens de rest van het jaar geen 2 keer gedragen en opgeborgen in het zwarte zakje die erbij geleverd wordt. Vandaag haal ik ze weer eruit om eens te dragen gaan alle 3 de touwtjes stuk met om de pols doen. Kan toch echt niet

Svar fra Stoney Bracelets
eigenlijk zijn we allemaal een beetje stom bezig , het enige verschil in deze armbandjes is dat blokje met SB er op , als ik naar ALIE ga en het daarin vul STONEY BRACELET krijg je verdomd de zelfde afmeting en kleuren en ze zijn 2 a 3 euro per stuk maar dat kleine blokje mist
inmiddels alie armband binnen en eerlijk gezegd totaal geen verschil met SB , behalve dat vierkante blokje wat zei plaatsen

Svar fra Stoney Bracelets
Het zijn mooie armbanden heb er een stuk of 10. Maar na een paar maanden gaan ze lubberen en standaard na 1,5 jaar breken ze.
Dus echt geen aanrader. Zo jammer.

Svar fra Stoney Bracelets
Dat Stoney Bracelets hier gestopt is dat snap ik nog wel.
Ik heb ‘n review geplaatst op hun eigen webshop, en die is met spoed weer verwijderd.
Slecht commentaar mag er blijkbaar niet geleverd worden, ondanks dat ze zeggen dat er ook negatieve reacties geplaatst kunnen worden.
Ik kan een heel lang verhaal hier neer gaan typen, maar ik heb er de kracht niet meer voor.
Een naar bedrijf wat de schuld steeds neerlegt bij de pakket vervoerder DHL.
Stoney Bracelets treft geen enkele blaam.
Zelfs toen ik mijn bestelling wel binnen kreeg, ik heb 3 verschillende maten in een pakje zitten terwijl ik maar een maat ( M ) heb besteld.
Eens en nooit meer!
P.S.
Zelfs de reactie hieronder is vreemd.
Geen woord over de 3 verschillende maten die er opgestuurd zijn in plaats van de bestelde 3x maat M. Je leest niet eens wat er geschreven wordt, En geen woord over het verwijderen van mijn review op de webshop pagina.
Als klant heb je inderdaad verwachtingen, niks mis mee!
Natuurlijk laat jij het hierbij, met de door jouw geboden service kun je er verder ook niks mee.

Svar fra Stoney Bracelets
Unglaublich in was für einer betrügerischer Art und Weise einem das Geld aus der Tasche gezogen wird. Nachdem ich letztes Jahr im Sommer eine Bestellung aufgegeben hatte und diese später retourniert habe, blieb der Bezahlstatus über Klarna weiterhin offen. Selbst nachdem infolge des Retourlabels der Versand nachgewiesen wurde, erfolgte keine Statusänderung der Bezahlung. Da Klarna mich dahingehend auch nicht aufgefordert hat, den Betrag zu überweisen, bin ich davon ausgegangen, dass die Rückabwicklung erfolgreich war. 11 Monate später habe ich nun doch wieder seitens Klarna die Aufforderung erhalten, den Nachweis der Retour zu erbringen. Diesem bin ich nochmal nachgekommen ( zum Glück den Beleg aufbewahrt). Allerdings hat das Unternehmen Stoney Bracelets anscheinend meine Retour/Stornierung aufgrund einer angeblichen verspäteten Rückgabe nicht akzeptiert und dementsprechend wieder auf den offenen Betrag hingewiesen. Kontaktaufnahme= keine Reaktion! Somit habe ich keine Ware und musste diese auch leider bezahlen, weil Klarna mit Fälligkeiten gedroht hätte. Nie wieder einen Kauf über Stoney Bracelets, lasst bloß die Finger davon.

Svar fra Stoney Bracelets
Vanaf de bestelling tot aan de levering goed geïnformeerd en die halsketting past heel goed bij mijn tripple black set .
Ben echt tevreden.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.