Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Echt waar de beste sieraden! Heb een koningsketting armband en hangertje gehaald en zeer tevreden mee Niet te onderscheiden en ook gewoon netjes bestendig tegen water. Ik draag het elke dag ti... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

LAVINDREY levert echt elegantie en kwaliteit! Ik bestelde een leren handtas en ik was overdonderd door het vakmanschap. Het leer is rijk, de stiksels zijn onberispelijk en het ontwerp is zowel tijdloo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning
  2. Netthandelstjeneste
  3. Butikk for motetilbehør

Skrevet av virksomheten

Shop in jewelry (cuban links, tennis chains, bracelets and rings). Worldwide shipping!

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

gewoon een aanrader

Niet te onderscheiden en ook gewoon netjes bestendig tegen water. Ik draag het elke dag tijdens het douchen slapen etc en nog steeds netjes. Zelfs vakantie geweest met deze sieraden en mooi gebleven. Ik kan niet anders zeggen dan kwaliteit.

Snelle levering was ook goed. Had besteld op een vrijdag en was zaterdag al binnen.

Hele goede aanrader! lavindrey mooi bedrijf

20. februar 2026

Hi Johannis,

Bedankt voor je mooie review!
Mocht je ooit vragen hebben, kun je ons altijd mailen. We helpen je graag verder.

top top top ervaring

Hele goede ervaring gehad bij dit bedrijf. Ik had 2 kettingen besteld voor de verjaardag van mijn man en de kettingen waren de volgende dag al geleverd. De kettingen zijn ook echt heel mooi verguld, prachtige kleur en voelen ook stevig.

Ook heel mooi verpakt met een deftige sieradendoos en zak. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de service van dit bedrijf. Klantenservice reageerde direct over een vraag die ik had.

100% een aanrader en ik kom zeker terug! Al met al dik tevreden!!

10. februar 2026

Hi W. D.,

Bedankt voor je review! We zien je graag een keer terug.
Verder kun je bij vragen natuurlijk altijd mailen naar onze klantenservice.

Oplichters !! Niet bestellen is Ali expres troep

Ketting besteld koningsketting 5mm poep kwaliteit letterlijk bruin/oranje van kleur foto gemaakt op chat gpt en die geeft me en link dat je de zelfde horloge voor 5€ kan kopen op AliExpress ,

Ketting netjes teruggestuurd met track & trace code ze zeiden dat ze het geld terug hadden gestort , dan zeggen ze dat het langer duurt omdat het via de bedrijfsrekening moet , dan zeggen ze dat ik mijn slechte review moet verwijderen voor ik mijn geld terug krijg

3 maanden verder nog steeds mijn geld niet terug , klacht gezet bij politie en ze kunnen niks doen .

Doet zich voor als “Anna” klantenservice maar maakt je aleen spullen wijs ,

Kortom niet bestellen bij deze site alle producten vind je op AliExpress voor 5€ maak en foto en stuur naar chatgpt en je vind het product op aliexpres.

Vieze vuile oplichters

21. januar 2026

Hi Nihad,

Zoals eerder aangegeven, is je retour niet bij ons aangekomen. Hierdoor konden wij je retourzending niet verwerken. Wij staan natuurlijk altijd open voor een oplossing en vragen je hiervoor om contact met ons op te nemen.

Bovendien is het achterlaten van meerdere reviews van verschillende accounts niet toegestaan. Wij zullen je reviews dus moeten rapporteren en verdere actie ondernemen.

Oplichters

Als ik nul sterren kon aanklikken dan had ik dat gedaan. Dit bedrijf is niet eens 1 ster waard. Oplichters en bedriegers, meer valt er niet te zeggen. De goederen die zijn aangekomen waren pure brol, totaal het geld niet waard. Bij het retourneren geen terugbetaling meer gezien. Klantenservice valt ook niet meer te contacteren.

21. januar 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

15 december Tessa had gereageerd op…

15 december Tessa had gereageerd op mijn review
Om email te sturen bla bla bla .
Alweer heb ik alles gedaan, email gestuurd met alle info .
We zijn nu in Jan 2026 .Dit kan niet

IK WIL ME GELD TERUG . Was mooi Tessa om gelijk te reageren !! Maar jullie zijn te lang aan het duren met MIJN GELD .
EN IK STUUR GEEN EMAILS MEER VOOR JULLIE GEWOON ZET ME GELD OP ME REKENING VOOR ME . Retour gedaan sinds vorige jaar augustus 2025 . Dit is gewoon NIET TE DOEN .

15. august 2025

Hi Jureagen,

Bedankt voor je review. Het lijkt erop dat er iets is misgegaan met je retourzending. Ik heb inmiddels je contactgegevens in Trustpilot aangevraagd zodat we dit voor je kunnen oplossen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een ketting besteld waar ik echt…

Ik had een ketting besteld waar ik echt heel blij mee was. Het zag er prachtig uit, precies zoals op de foto's, en de kwaliteit voelde meteen goed aan. Na een paar weken dragen merkte ik helaas dat het slotje niet meer goed dichtging.
Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice om te vragen of ze er iets aan konden doen. Binnen korte tijd kreeg ik een vriendelijke reactie terug. Ze vroegen om wat foto’s van het probleem en boden meteen aan om de ketting te laten repareren.
Ik heb de ketting vervolgens opgestuurd/ De reparatie duurde uiteindelijk wel even -drie weken in totaal- maar eerlijk gezegd vond ik dat niet zo erg. Bovendien was alles kosteloos geregeld, inclusief de verzending.
Toen de ketting weer terugkwam, zag hij er als nieuw uit. Het slotje was stevig hersteld en ze hadden de hele ketting schoongemaakt.. Je merkt gewoon dat ze hun klanten serieus nemen en waarde hechten aan goede service.
Ik blijf hier zeker bestellen.

15. desember 2025

Hi Nina,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met je ervaring!
Mocht je ooit nog vragen hebben, kun je ons natuurlijk weer mailen.

Artikelen zijn van AliExpress

Artikelen zijn van AliExpress , de zelfde ketting staat te koop voor 7€

Is bruin oranje in plaats van goud geel

Pakket terug gestuurd en krijg men geld niet terug , grote oplichters.

12. desember 2025

Hi Nihad,

Bedankt voor je review. Onze sieraden komen uit onze eigen productielijn en worden gemaakt van 316L staal en echte vergulding, volledig volgens Europese richtlijnen. Aliexpress-artikelen lijken soms op het oog hetzelfde, maar gebruiken vaak goedkope materialen en voldoen meestal niet aan de veiligheidsnormen.

We willen je graag helpen met je retour, maar we kunnen onder de naam "Dikke Rs" geen bestelling vinden. Stuur ons alsjeblieft een mail naar support@lavindrey.com met onderwerp "Trustpilot [ORDER NUMMER]", dan lossen we het netjes op.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles ziet er echt heel verzorgd uit

Alles ziet er echt heel verzorgd uit. De bestelling was netjes verpakt en de kwaliteit heeft me positief verrast. Het materiaal voelt stevig aan en de afwerking is mooi gedaan. De band is makkelijk aan te passen, waardoor hij perfect zit. Dat is precies wat je hoopt als je iets bestelt.
Je merkt dat er zorg is besteed aan het product en de presentatie. Het oogt stijlvol en degelijk, en dat voor een hele redelijke prijs. Kwaliteit en uitstraling hoeven dus niet duur te zijn.
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zou het zeker aanbevelen aan anderen die iets moois en goed afgewerkt zoeken.

11. desember 2025

Hi Anita,

Bedankt voor je 5-sterrenreview!
Mocht je ooit vragen hebben over je bestelling, kun je ons altijd mailen.

Tot nu toe top!

Tevreden met het product en de uitstraling ervan. Tot nu toe top!

9. desember 2025

Hi Rashad,

Bedankt voor je review!
Mocht je ooit vragen hebben, kun je ons gerust een mailtje sturen.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Dacht eerst dat dit niks zou worden…

Dacht eerst dat dit niks zou worden maar toch 2 dagen later ontvangen en ben aangenaam verrast.
Goede kwaliteit en mooie verpakking.
Voor 150 euro is dit toch wel een degelijk product.

2. desember 2025

Hi Petra,

Bedankt voor je 4-sterrenreview!
Mocht je ooit vragen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.

Ik kom vaker terug!

Mijn bestelling was kapot aangekomen kan natuurlijk gebeuren nou heb een mailtje gestuurd en binnen halfuurtje au reactie dat er een nieuwe onderweg was met label om kapotte terug te sturen ben zeer tevreden met tempo van werken. Andere bedrijfen kunnen hier een voorbeeld aan nemen zo hoort het. Ik kom vaker terug!

26. november 2025

Hi Ziad,

Bedankt voor je review!
We zien je graag een keer terug.

Oplichters!!!!

**UPDATE**
Er is nogmaals contact geweest met Klarna en dit is niet bij hun bekend, het nummer dat is doorgegeven kunnen ze niets mee. Jullie daarentegen houden me aan het lijntje sinds 14 oktober dus ik denk dat het toch echt aan jullie ligt.
——————
Oplichters. Product geretourneerd en door Lavindrey ontvangen op 14 oktober. Tot op heden geen terugbetaling ontvangen ondanks meerdere toezeggingen. Sturen fake bewijzen van terugbetaling echter inmiddels contact gehad met Klarna en er is precies niets gerestitueerd.

14. oktober 2025

Hi Sab,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We hebben dit uiteraard even voor je nagekeken, en ik kan bevestigen dat de volledige terugbetaling op 5 november heeft plaatsgevonden.

De transactie is verwerkt onder Acquirer Reference Number 74609055310100018203627 — dit nummer kun je in je Klarna-account gebruiken om de terugbetaling terug te vinden.

Mocht je het toch niet kunnen terugvinden of nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via e-mail. We helpen je graag verder!

Goede kwaliteit sieraden!

Goede kwaliteit sieraden. Ik heb een gouden kingsley ketting besteld en het is binnen 1 dag geleverd, verder ook topservice.

6. november 2025

Hi Adriana,

Bedankt voor je 5-sterrenreview!
Mocht je ooit vragen hebben, kun je ons altijd mailen.

Ik raad het zeker aan!

Zeker hele snelle reactie van Anna. Ik ben zeer tevreden met hoe dit bedrijf te werk gaat. Ik raad het zeker aan.

4. november 2025

Hi J.,

Bedankt voor je recensie!
Mocht je ooit vragen hebben, kun je ons altijd mailen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ketting terug gestuurd vanwegen…

Ketting terug gestuurd vanwegen vekleuring en ze zouden hem opnieuw mooi maken etc, ketting zou volgens de email communicatie al 2 weken geleden opgestuurd zijn en heb nog niks binnen, vervolgens email ik weer met ze, en dan wordt er gezegt hij is nu de deur uit verwacht wordt dat hij binnen 2 werk dagen bij je is, we zijn weer een week veder en nu word er gezegt dit klopt indd niet ga er persoonlijk achter aan, post NL heeft nooit wat van ze ontvangen, track en trace is nooit opgestuurd en na 3 weken zegen dat ze er persoonlijk achter aan gaan en dan niks laten weten is gewoon asociaal, bedoel je betaald je eigen scheel voor een ketting die in china nog geen 15 euro kost in de inkoop, bedoel beweizen zijn te vinden op google. Dus mag wel is op gecontroleerd worden. Bedoel als ze zeggen verkleuring gebeurd niet en gebeurd toch, zogenaamt zijn ze echt goud gekoot, prima betaal de hoofd prijs, geeft niet maar verwacht dan wel dat ze eerlijk zijn en zich aan de afspraken houden. Bedoel als je 3 weken geleden een email krijgt van hij is onderweg en je gewoon niks ontvangt en ze gewoon ook niks uit hun zelf zeggen is best apart, zeg dan gewoon eerlijk, voorraad is op en we doen ze niet mooi maken je krijgt gewoon een nieuwe, maar nee ze maken er een zooitje van, en als ik hem deze week niet heb ga ik er ook gewoon aangifte van doen, want kost me 200+ euro en heb nogsteeds me ketting niet, compensatie wordt er ook niet geboden.
Is wel echt me laaste keer dat ik hier wat besteld heb, en haal dit bericht ook echt niet weg als ze dit niet snel met me op gaan lossen.
3 weken en ik moet steeds mailen etc, als het zo een goed bv is die om zn klante geeft, mail je toch als bv zijnde en probeer je het toch op te lossen.
Als je hun niks laat weten kan je wachten tot dat je een ons weegt.

Wacht nog tot aanstaande vrijdag en dan maak ik er gewoon een zaak van.
Bedoel 200 is voor hun geen geld maar voor ons normaal werkende mensen wel.

8. oktober 2025

Hi Lex,

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. We zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten en het ongemak te compenseren.

Helaas zien wij geen bestelling of correspondentie van "Lex Mulder". We willen je daarom vragen om ons te mailen op support@lavindrey.com met onderwerp "Trustpilot [ORDER NUMMER], zodat we dit voor je kunnen oplossen. Ik heb ook je gegevens aangevraagd in Trustpilot, zodat we het eventueel op die manier zo snel mogelijk kunnen oplossen.

We stellen je feedback zeer op prijs en hopen snel van je te horen.

Joris

Vurdert til 5 av 5 stjerner

heb de chain al een tijdje en is nog in…

heb de chain al een tijdje en is nog in perfecte conditie

6. august 2025

Hi swavok,

Bedankt voor je review! Mocht je ooit vragen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.

Uitstekend

Product zoals omschreven en na bestelling de volgende dag in huis!

21. august 2025

Hi W.,

Team Lavindrey

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv