Sticker.nlAnmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Makkelijk bestelling te plaatsen. Het is duidelijk hoe het eruit zou gaan zien. Mijn eerste bestelling, super tevreden. Relatief dikke backing - zat een split in waardoor het makkelijker was... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling bij Sticker.nl. De kwaliteit van de sticker en de afwerking zijn echt top. De kleuren komen goed uit en de uitstraling past perfect bij onze sportsch... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klistremerkeprodusent

Skrevet av virksomheten

Sticker.nl is een compact en snelgroeiend bedrijf, gespecialiseerd in het produceren en leveren van stickers. Sinds 2000 produceren wij online bestelde stickers in alle soorten en maten voor opdrachtgevers in heel Nederland en daarbuiten.

Kontaktopplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Makkelijk bestelling te plaatsen, maar kwaliteit is subjectief

Makkelijk bestelling te plaatsen. Het is duidelijk hoe het eruit zou gaan zien.

Mijn eerste bestelling, super tevreden. Relatief dikke backing - zat een split in waardoor het makkelijker was te verwijderen.

Mijn tweede bestelling had dezelfde instelling - Echter ook al heb je dezelfde kleurenprofiel PDF gebruikt, dezelfde instellingen bij de bestelling (materiaal en dergelijke) week deze qua dikte sticker, dikte backing en type backing af van de vorige bestelling. De discussie aangegaan met customer service. Conclusie: Als je Wit vinyl kiest - heb je geen garantie dat de kleuren, backing of sticker van dezelfde kwaliteit is. Kwaliteit is hier dus "subjectief", waar ik de dikte, kleur en feel kwaliteit vind. Maar customer service vond dat dat juist hetzelfde was gebleven - ondanks ik met een schuifmaat heb aangetoond dat de sticker van de 2de bestelling 33% dunner was.

Ik ben opzicht tevreden met de eerste sticker, echter twijfel ik om hier nog vervolg bestellingen te plaatsen met de angst dat ik 5 nieuwe designs besteld en met 5 andere kleuren en dikte eindig.

25. juni 2026

Svar fra Sticker.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je over je eerste bestelling erg tevreden was.

We begrijpen dat het verwarrend is wanneer een nieuwe bestelling anders aanvoelt. In jouw geval is de eerste bestelling met een andere productiemethode vervaardigd dan de tweede. Daardoor kunnen er verschillen ontstaan in onder andere de dikte van de sticker en de backing. Hoewel beide producten binnen onze kwaliteitsspecificaties vallen, begrijpen we dat dit niet overeenkwam met je verwachtingen.

Onze klantenservice heeft inmiddels toegelicht waardoor deze verschillen zijn ontstaan en uitgelegd hoe je dit bij een toekomstige bestelling kunt voorkomen wanneer je een zo vergelijkbaar mogelijk resultaat wilt. We hopen dat deze uitleg eventuele onduidelijkheden heeft weggenomen en dat we je in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen.

Goede service, vriendelijke medewerkers

Goede en correcte service. Na het (heel snel) ontvangen te hebben van stalen van stickers, de bestelling gedaan. Bij aankomst bleken er op heel wat stickers kleurverschillen te zitten. Er werd onmiddellijk door sticker.nl een nieuwe batch gedrukt en naar ons opgestuurd. Zeer vriendelijke medewerkers ook!

29. juni 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb stickers besteld en ik ben er…

Ik heb stickers besteld en ik ben er erg tevreden over. De kwaliteit is super, de kleuren zijn levendig, ze plakken perfect en zien er geweldig uit. Je ziet dat er veel aandacht aan de afwerking is besteed. Ik raad het iedereen aan die op zoek is naar stevige stickers!

4. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amateuristische kwaliteit

Amateuristische kwaliteit. Contour stickers zeer onverzorgd uitgesneden. Bruine brandplekken op achterzijde stickers.

26. mai 2026

Svar fra Sticker.nl

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We hebben je klacht in behandeling genomen en deze is terecht. Daarom hebben wij direct geprobeerd samen tot een passende oplossing te komen. Wij hebben je aangeboden om kosteloos nieuwe stickers voor je te produceren. Van dit aanbod wilde je geen gebruik maken. Vervolgens hebben wij als alternatief aangeboden dat je een nieuwe bestelling kon plaatsen met korting. Op dit voorstel hebben wij geen reactie ontvangen. Wij hebben ons best gedaan om meerdere passende oplossingen aan te bieden om het probleem naar tevredenheid op te lossen. Daarom vinden wij het jammer dat wij ondanks deze inspanningen toch een negatieve beoordeling hebben ontvangen. Mocht je alsnog van ons tweede aanbod gebruik willen maken, dan is dat mogelijk.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Stickers zijn qua print kwaliteit goed, service minder

Stickers zijn qua print kwaliteit goed. alleen van eenzelfde batch (100 stuks ronde sticker 110mm met pelrand ) verloopt de print van 20 stuks geheel uit het midden. bedrijf wil op geen enkele wijze aan tegemoet komen. ze gooien het op de wijze van afdrukken? waarom zijn de andere 80 stuks dan wel in orde? vaag anwoordt dus!

een 20% korting op een volgende bestelling had ik op prijs gesteld. maar ja service gerichtheid tegenwoordig......

5. mai 2026

Svar fra Sticker.nl

Bij het snijden van de stickers kan er altijd een kleine afwijking van maximaal 2 millimeter ontstaan. Dat is bij deze klant ook gebeurd. Dat kunnen we helaas niet voorkomen, Daarom heeft opnieuw drukken geen nut, want dan kan er bij het snijden weer een afwijkinng ontstaan.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over onze…

Wij zijn zeer tevreden over onze bestelling bij Sticker.nl.

De kwaliteit van de sticker en de afwerking zijn echt top. De kleuren komen goed uit en de uitstraling past perfect bij onze sportschool.

Het aanbrengen vraagt wel wat aandacht. Je moet rustig en nauwkeurig werken om luchtbellen te voorkomen.

Als je daar de tijd voor neemt, krijg je een strak en professioneel eindresultaat. Zeker een aanrader.

7. mai 2026

Top bedrijf! Aanrader!

Top bedrijf! Zeker een aanrader! Ik heb half jaar geleden voor het eerst bestelt, kwaliteit nog steeds het zelfde! Heb nog andere bedrijven geprobeerd, maar dit blijft keuze nummer 1, als je bestelt is het 3x sneller dan andere bedrijven! Nogmaals Aanrader!!!

21. april 2026

Bijna perfect!

Bestelling was snel geleverd, kwaliteit was uitmuntend en klantcontact verliep vloeiend.

16. april 2026

Ben heel blij!

Ben heel blij! Ik wilde een complexe vrije vorm sticker laten maken, ik ben goed geholpen via de mail en ben super tevreden met het resultaat. Snelle levering en goede prijs kwaliteit.

11. mars 2026

Svar fra Sticker.nl

Wat fijn dat je helemaal tevreden bent. Veel plezier met je stickers.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Let op alle kleine lettertjes

Let op alle kleine lettertjes. Wij wilden een transparant logo voor op ons bootje bestellen. Het is niet zomaar een bestand uploaden en klaar. Wij kregen daardoor twee foute sticker. Jammer 60 euro weg gegooid. Contact opgenomen en we konden het opnieuw bestellen met een klein beetje (10%) korting, maar alle bestanden die we aanleverden waren niet goed. Als je geen professional bent en niet een rechttoe rechtaan sticker wil bestellen, zou ik een andere (meer behulpzaam) bedrijf zoeken!

14. januar 2026

Svar fra Sticker.nl

Voor transparante stickers met dekwit hebben wij inderdaad een ander bestand nodig dan voor stickers die op een witte ondergrond worden gedrukt. Dit staat duidelijk uitgelegd op onze website. Ook staat op onze website uitgelegd aan welke eisen je bestand dan moet voldoen.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv