Wij hebben onlangs onze badkamer laten renoveren door Steylaerts en zijn super tevreden met het resultaat! Van begin tot eind verliep alles vlot en professioneel. Rodrique volgde als projectleider all... Vis mer
Selskapet har svart
We zijn zeer tevreden over onze badkamerrenovatie. Vanaf het eerste contact met Cindy Covemacker verliep alles vlot en professioneel. Er werd tijd gemaakt en geluisterd naar onze wensen. Alles werd... Vis mer
Selskapet har svart
Enige tijd geleden hebben we onze badkamer laten ombouwen tot een wellness badkamer door de firma Steylaerts in Temse. We zijn heel tevreden met het eindresultaat! We konden beroep doen op het profess... Vis mer
Nooit meer. In begin in toonzaal heel vriendelijk onthaald in januari. Bij de planning maken was het plots augustus voor de start van de werken ipv juni/juli en de afwerking oktober. Later blijkt dat... Vis mer
Elk jaar renoveren we ruim 900 badkamers tot echte pareltjes. Dat zijn bijna 5 badkamers per dag aan kennis, ervaring en vaardigheid. Kom eens langs in onze showroom Lier, Temse of Roeselare en laat u overtuigen door het werk van onze badkamerexperts.
Belgia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bedankt Jonas jij bent een TOP verkoper
Een warm onthaal en vlotte gesprekken.
Alles correct op 3D foto's, hiermee hebben wij nu het totaal plaatje. We kunnen niet wachten tot september voor de aanvang van de werken.
Alvast bedankt

Svar fra Steylaerts
Na plaatsing een klein probleem met sifon douche , knap,opgelost door naverkoopdienst en Rodrigues. Een firma naar mijn hart.
Nico Gys

Svar fra Steylaerts
Zeer goed advies bij keuze van badkamerreonvatie. Dank je wel Dorien voor de hulp, advies én extra inspanning om bij fabrikant aan te dringen alsnog een uit het gamma gehaalde kleur terug op te vissen.
Hopelijk verloopt de rest van het traject op eenzelfde niveau

Svar fra Steylaerts
Zeer goede en vriendelijke begeleiding vanRita Van den Abbeele. Top professioneel.

Svar fra Steylaerts
Onze badkamer werd gerenoveerd door Steylaerts.
We waren in goede handen van Raphael, onze projectmanager. Zeer goede planning en communicatie.
Alle vakmensen hebben hun job gedaan met uiterste zorg en ook met fierheid. Onverwachte problemen werden opgelost.
Binnen de voorziene timing.

Svar fra Steylaerts
Vorig jaar onze badkamer laten renoveren door Steylaerts, dit jaar was onze toilet en hal aan de beurt. Ook dit keer weer prima geholpen in de showroom door Stephan. En tijdens de werken zijn we goed begeleid door Raphael en Kristie. Bij Steylaerts is alles tot in de puntjes geregeld.

Svar fra Steylaerts
Door de transparante communicatie, gedetailleerde planning en uitstekende opvolging is de totaalrenovatie van mijn badkamer zeer vlot verlopen. Dankzij de dagelijkse planning die ik ruim op voorhand ontving kon ik mijn professionele afspraken zo plannen dat ik beschikbaar was wanneer dat nodig bleek te zijn. Om bepaalde praktische problemen op te lossen kon ik steeds beroep doen op Rodrique die me dan met raad en daad ( boven krijgen van de radiator) bijstond. Daarom nog een welgemeende dank aan Kristie en Rodrique dankzij wie ik nu ongestoord kan genieten van luxueuze basbeleving.

Svar fra Steylaerts
ik heb een nieuwe badkamer laten plaatsen door steylaerts.mijn ontmoeting metStijn van den wijngaert was heel aangenaam.er zijn wel wat problemen met de tegels geweest maar Stijn heeft dat heel goed opgelost voor mij.dankzij hem kan ik nu genieten van mijn badkamer. bedankt pm Stijn van den wijngaert

Svar fra Steylaerts
Onze nieuwe badkamer is heel goed afgewerkt en alles verliep op voorziene schema.
Met dank aan project manager STIJN VAN DEN WIJNGAERT.

Svar fra Steylaerts
Wij zijn erg tevreden over Steylaerts. We kregen drie maanden voor de werken een gedetailleerde planning en deze werd 100% gerespecteerd. Tot op de dag nauwkeurig. Stuk voor stuk vakmannen. Bovendien correct en vriendelijk. Speciale vermelding voor project manager Kay Goossens en project assistent Sabine die de werken van zeer nabij volgden. Goed gedaan! Erwin & Freia, Werchter

Svar fra Steylaerts
Probleemloze uitvoering van de gemaakte afspraken en planning.
Dit alles volgens een perfecte timing door vakbekwame aannemers. De opvolging en afronding gebeurde in een aangename sfeer o.l.v. dhr. Luc Bosmans en mevr. Tine Vingerhoets voor de administratie.

Svar fra Steylaerts
Tijdens ons bezoek zijn we goed geholpen door Stephan. We waren op zoek naar een houtlook tegel voor in onze nieuwe woning, Stephan heeft ons goed advies gegeven en stond meteen voor ons klaar. En ook nog voor een leuke prijs, wij zijn tevreden!

Svar fra Steylaerts
Zeer professionele vakmensen, goede opvolging, zeer verzorgd, goede service.
Speciale dank aan Els en Rodrique
Yvan en Tamara

Svar fra Steylaerts
Bezoek aan de showroom om vooraf de mogelijkheden te bekijken voor een nieuwbouwproject waar we op willen intekenen. Geen enkel probleem voor dhr Stephan Apers. Heel behulpzaam, geduldig en attent! Duidelijke info en overzicht naar het totaal plaatje!

Svar fra Steylaerts
Hartelijk dank aan Els en Rodrique om alles in goede banen te leiden. De renovatie is bijzonder vlot verlopen. Alles was van dag tot dag mooi gepland en alles verliep volgens schema. Professionele aanpak! Een aanrader!

Svar fra Steylaerts
Totale badkamer en toilet renovatie laten doen.Super bijgestaan van eerste gesprek tot de laatste afwerking. Goed bijgestaan door projectleider Raphael.Ook Wesley super werk geleverd met alle betegeling. Alle mensen zijn goeie vakmensen.Alles volgde elkaar goed op. Top mensen.Ik raad Steylaert bij iedereen aan. Dikke merci aan iedereen.

Svar fra Steylaerts
Één goede planning, opvolging afwerking en met een negatieve opmerking van onze kant, een mooie oplossing dankzij project manager Stijn Van Den Wijngaert. Zo blij met onze prachtige badkamer, zou onmiddellijk terug vr deze firma kiezen heel tevreden!

Svar fra Steylaerts
Steylaerts zal ongetwijfeld wel kwaliteit leveren, maar kunnen ze aub stoppen met hun herhaaldelijke ridicule en ergernis wekkende reclame dialoogjes, die je er eerder toe zouden aanzetten om voor eventuele renovatie van je badkamer een andere firma te contacteren.

Svar fra Steylaerts
Prachtige zaak met uitgebreid assortiment. Zeer professionele uitleg van Stephan Apers die zonder problemen onze offerte opnieuw aanpaste toen we bij een 2e bezoek bijna alles aanpasten. Zeer tevreden van de firma & Stephan!

Svar fra Steylaerts
Vandaag bij Steylaerts geweest om vloeren te kiezen voor ons appartement .
Heel goed ontvangen en geholpen door Stephan Apers.
Hij wist direct wat we wilden.
Bedankt.
Luc&Marleen

Svar fra Steylaerts
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.