Prachtige deuren en prettig contact met de organisatie. Minder tevreden met het feit dat de bouwkundige voorbereidingen (en de afwerking na plaatsing zoals kitten) niet door Steellife gedaan wordt . D... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben een prachtige stalen deur besteld. Het personeel is erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Wij zijn via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en de levering. All... Vis mer
Selskapet har svart
In de showroom perfect geadviseerd. De inmeting was direct ingepland en was keurig op tijd. De imstallatie zou 4-6 weken later plaatsvinden en dit gebeurde uiteindelijk in de 4e week. Installateurs wa... Vis mer
Selskapet har svart
Super fijn bedrijf. We zijn eerst naar de vestiging in Nunspeet geweest en daar werden alle mogelijkheden toegelicht. We zijn daarna naar hun nieuwe vestiging in Barendrecht geweest (wat iets dichter... Vis mer
Selskapet har svart
Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
Ronding 11, 8072TB, Nunspeet, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Verwachtingen waargemaakt! Alle afspraken nagekomen en een prachtig product gemonteerd. Misschien niet de goedkoopste maar wel een goed bedrijf.

Svar fra Steellife
Showroom, inmeten en plaatsen van de deuren, alles klopte. Duidelijke informatie, goede communicatie, super vriendelijk personeel in iedere fase. Voor ons een aanrader!

Svar fra Steellife
Zeer fijne contacten gehad voor aankoop met de mensen van verkoop, en het resultaat is prachtig. De stalen deur is netjes en snel gemonteerd. Al met al zeer tevreden.

Svar fra Steellife
Goede en vriendelijke service tijdens aankoop. Vakkundige montage. Het eindresultaat is prachtig geworden.

Svar fra Steellife
Echt prachtig, onze stalen schuifdeur! Zo super blij mee! Het lijkt wel een kunstobject en we krijgen er veel complimenten over. Past ook prima bij ons interieur. Vanaf de offerte tot en met het definitieve ontwerp wordt meegedacht, niets is teveel. Gewoon een topbedrijf en zeker een aanrader.

Svar fra Steellife
Het gehele proces werd tot in de perfectie uitgevoerd. Snelle offerte, bevestigingen van alle stappen, goede adviezen bij het inmeten en ook de plaatsing was stipt en volgens verwachting uitgevoerd.

Svar fra Steellife
Alles volgens afspraak gegaan. De kwaliteit is altijd hoogstaand! Nu een scheidingswand voor de badkamer laten plaatsen. We hadden al mooie (dubbele) deuren, een trap en leuningen, dus ook van deze mooie wand worden we weer blij!

Svar fra Steellife
Snelle en goede service. Prachtige deuren van goede kwaliteit. Lang naar gezocht en heel erg blij mee.

Svar fra Steellife
wij zijn zeer content met de schuifdeur en de kamergangdeur het staat mooi.
Steellife heeft de opdracht naar volle tevredenheid
uitgevoerd.

Svar fra Steellife
Keurig gewerkt. Bij aanpassingen nieuwe afspraak gemaakt en hersteld.
Alleen maar lof!!!

Svar fra Steellife
Goed ingemeten en alles paste in 1 keer zelf neergezet en alles zat erbij.

Svar fra Steellife
Zeer deskundige inmeting, alles volgens afspraak. Plaatsing verliep soepel en deskundig. We zijn zeer tevreden. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Svar fra Steellife
goed werk geleverd en mooie spullen geinstalleerd.

Svar fra Steellife
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.