Selskapet har svart
Hele fijne ontvangst bij onze eerste afspraak in de showroom. Eerlijk advies bij het opmeten thuis en ruimte voor sparren en ervaringen delen. Alle afspraken zijn keurig op tijd nagekomen en het resul... Vis mer
Selskapet har svart
We hebben goede begeleiding gehad tijdens ons bezoek aan de showroom in Schiedam. Het opmeten was duidelijk en met uitleg. En het team dat de deur kwam monteren en plaatsen nam alle tijd voor uitleg e... Vis mer
Selskapet har svart
Zoals afgesproken is het geleverd. Keurig en netjes. Ziet er prachtig uit. Hebben ervaring met andere leverancier en waren er niet blij mee. Maar de firma GewoonGers en de inmeter en de monteurs zijn... Vis mer
Selskapet har svart
GewoonGers is specialist in binnendeuren, gemaakt van aluminium en glas. Denk aan een taatsdeur, schuifdeur, glazen wanden met openslaande deuren of een opdekdeur voor in het bestaande kozijn. Dat gebeurt allemaal in onze eigen fabriek in Vlaardingen. Onze showrooms kun je bezoeken in zowel Vlaardingen als in Amsterdam, woonmall Villa ArenA.
Industrieweg 22, 3133EE, Vlaardingen, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vanaf eerste afspraak/contact heel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.. ook plaatsen van deur ging heel secuur en netjes..
Webshop is heel overzichtelijk. Afspraak was snel gemaakt en het inmeten ging zonder problemen. Nog wat advies gehad en klaar. Na twee weken werd de deur geplaatst, duurde nog geen half uur. Deur zit als gegoten en voelt kwalitatief aan. Echt een aanrader.
Vriendelijke inmeet service. Vriendelijke monteurs en het ziet er ook nog eens heel goed uit.
De communicatie is heel goed geregeld. Bezoek aan showroom was prettig. En onze deuren zijn prachtig

Svar fra GewoonGers
Keurige aardige vaklui die precies wisten wat ze deden
Vanaf het eerste contact is alles soepel en duidelijk verlopen. De website en de bijbehorende tool werken prettig en overzichtelijk, waardoor het bestellen eenvoudig is. Na het plaatsen van de order word je goed en tijdig geïnformeerd over het verdere proces. Zowel het inmeten als het plaatsen verliep professioneel en zonder problemen. De medewerkers waren vriendelijk, netjes en namen de tijd om alles goed uit te leggen. Al met al een zeer positieve ervaring.

Svar fra GewoonGers
Echt gave deuren. Professionele inmeting. Een 4 omdat we bijna 2 maanden moesten wachten voor een service afspraak omdat er schade was gemaakt door het 1ste bijzondere team. Uiteindelijk is dat ook netjes opgelost door een ander team. Dit had volgens team 2 ook in 1x opgelost kunnen worden (scheurem door boren), maar daar hadden ze denk ik geen zin in

Svar fra GewoonGers
Alles klopt rijdens het hele verkoop proces. Communicatie kan niet beter zowel tijdens de aankoop als tikdens de montage!

Svar fra GewoonGers
Nadat er eerst een artikel verkeerd was geleverd hebben we toch een positieve ervaring gehad.
De plaatsing van de panelen is zorgvuldig gedaan.

Svar fra GewoonGers
Deskundige mensen, jammer alleen dat de grepen van de deur verkeerd waren, daar moesten ze 2 keer voor terugkomen maar is wel opgelost.

Svar fra GewoonGers
Mooi bedrijf, specialisten denken mee in het gehele proces. Bij aankoop, inmeten en plaatsen. Werken daarnaast heel schoon en opgeruimd! Plaatsen is zo gebeurd!

Svar fra GewoonGers
Goede service en mooie afwerking van deuren en kozijnen.

Svar fra GewoonGers
Goed geadviseerd, mooi product, alles op tijd en volgens afspraak, ook nog nazorg vanwege schuine vlier en deurpost.

Svar fra GewoonGers
Gers werkt heel punctueel, afspraak is afspraak.
Montagetijd wordt tijdig gemeld.
Monteurs zijn beleefd en werken nauwkeurig.

Svar fra GewoonGers
Zeer goed en comfortabel gestroomlijnd process vanaf koop tot plaatsing. En natuurlijk met een erg mooi product.

Svar fra GewoonGers
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.