Prima duurzaam initiatief om gebruikte fietsen op te knappen en te verkopen. Gekozen (en betaalde) model bleek paar dagen na aankoop toch niet leverbaar (??), maar er werd snel een beter alternatie... Vis mer
Eenvoudig de fiets gevonden die ik zocht, makkelijk betalen en fijn dat de fiets snel en gratis werd bezorgd. Blij mee! Let op: er zit standaard geen enkel slot op de fiets, die moet je er nog bij k... Vis mer
De fiets was netjes afgeleverd, goed afgemonteerd. Alleen het stuur kon ik moeilijk los krijgen. Ik moest enig 'geweld' gebruiken om het stuur recht te buigen na alle imbussen los gedraaid te hebben.... Vis mer
Op zondagavond een fiets uitgezocht en dinsdagmiddag stond deze op de oprit. Wat een fantastische service. De fiets is conform foto’s! Ziet er keurig uit. Gratis snelbinders ivm herfstactie. Erg blij... Vis mer
De voordeligste tweedehands fietsenwebshop van Nederland met gratis thuisbezorging.
Hantje de Jongstraat 22, 3067AB, Rotterdam, Nederland
- info@stationbikes.nl
- stationbikes.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Snelle levering
Snelle levering, duidelijke communicatie. Achterwiel had geen ventiel waardoor ik niet direct kon fietsen. Zelf even opgelost.
Goede service
Goede service, fiets is zoals in de foto en geleverd binnen de belooft tijd.
Prima ervaring met Stationbikes
Prima ervaring met Stationbikes. Snelle levering en reactie op vragen. Mbt de fiets, hij doet het prima en fietst goed, maar op de foto's zag de fiets er wel wat netter uit.

Goede service, prima fietsen
Goede service, vriendelijke mensen. Mooie goede fietsen.
1 fiets was te klein en mag ik gewoon retour zenden ( of voor een andere fiets ruilen)
Fijn dat de fietsen worden thuisgebracht.

Heerlijke fiets
Ik was heel tevreden met de service, snel geleverde heerlijk rijdende fiets met betere verlichting dan ik in jaren heb gehad. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Echt een aanrader!

Top!
De fiets ziet er goed uit en is in goede staat en ook heel snel geleverd. Minpuntje was dat ik een slot had bijbesteld en die was niet mee geleverd/geplaatst. Maar na contact werd dit bedrag terug gestort.

Top prijs-kwaliteit verhouding
Top prijs-kwaliteit verhouding. Hele fijne fiets, lampen werken. Netjes afgeleverd voor de deur met slot. Dank!

Prima Deal
Even spannend, maar toch gedaan. Fiets is netjes de volgende dag afgeleverd. Stond voor de deur op slot. Prima simpele fiets. Voor niet teveel geld.

Svar fra Stationbikes
Fiets zag er op de foto veel mooier uit…
Fiets zag er op de foto veel mooier uit dan dat de fiets in werkelijkheid was. Daarnaast waren de banden zeer slecht. Na een week moesten die al vervangen worden.

Fantastisch concept
Fantastisch concept! Mijn fiets was gestolen dus moest op zoek naar een vervanging. De fiets moest degelijk zijn, maar vooral niet glimmend nieuw. Zonder moeite heb ik een fiets kunnen vinden. Deze fiets stond toen ik 's avonds thuiskwam netjes (op slot) voor de deur. De fiets is basic, zeker niet mooi (pluspunt in mijn geval) maar wel heel degelijk! Topservice