Ssam på Vesterbro d. 7.nov 2024. Glimrende måltid der bestod af Koreansk stegt kylling, dertil kimchi og somaek. Fortrinlig folkekøkkenmad, ingen Michelinstjerner men velsmagende og godt afstemt. Fl... Vis mer

Rigtigt god oplevelse! Jeg var derinde med nogle kammerater, hvor vi bestilte deres Korean Fried Chicken. Det smagte super og servicen var god. Generelt bare god mad til en fair pris! Klar anbefaling

Jeg havde en god oplevelse derinde på Ssam Vesterbro og fik en masse lækker mad 🥰 Service var dejlig nemt og hurtigt, med et smart system. Bordene sad lidt for tæt sammen til min smag, men dekor... Vis mer

3,6

Middels

alle de veganske retter er fjernet

Plejede at elske ssam, og har i rigtig lang tid været en number one place at spise. Dog er nærmest ALLE deres main retter blevet lavet om til retter med gris. For en veganer, vegetar eller en der ikke spiser gris eller kød, så er det bare virkelig ærgerligt. Det er kun deres små retter eller 3 main retter der ikke har gris.
Det virkelig ærgerligt, selvom det en del af den koreanske kultur.

26. januar 2026

Maden var lækker

Maden var god - servicen var udsøgt - og lokalerne var flotte. Maden var frisk og autentisk, og den blev serveret med et smil.
Absolut et besøg værd!!

8. november 2025

HORRIBLE SERVICE.

We were a party of 6 and the waitstaff was rude and impatient ALL EVENING. Food was unimpressive and cold. I was the first of 6 people to order and in the same breath I wanted to change my choice IN THE SAME BREATH and the waitstaff said 'no you already ordered and I can't change it'. Horrible service on all counts. NEVER AGAIN. We were seriously shocked how they treated us and bothersome when we wanted to order dessert. Obviously we didn't and decided to leave.

2. februar 2025

Ssam på Vesterbro

Ssam på Vesterbro d. 7.nov 2024.
Glimrende måltid der bestod af Koreansk stegt kylling, dertil kimchi og somaek. Fortrinlig folkekøkkenmad, ingen Michelinstjerner men velsmagende og godt afstemt. Flink og hjælpsom betjening - der er trapper og en i vores selskab er kørestolsbruger og havde et hyr med at komme ind og ud af restauranten. Det er dog det eneste minus i vores oplevelse.
Let, hurtigt og til at betale.

7. november 2024

This is bad

This is bad. Cook is not korean. Waiters know nothing about the food. Food is bland and too oily. You are better off getting a durum kebab across the street.

2. september 2024

Elendig kundeservice

Normalt kan jeg godt lide stærk mad, men deres spicy ramen er uspiseligt stærke.

Da jeg henvendte mig for at høre hvad man kunne gøre fjernede tjeneren blot retten og så kom en anden med menukortet igen uden nogen form for forklaring.

Da jeg spurgte, spurgte tjeneren om jeg ikke havde ønsket menukortet. Hvis jeg ikke kunne lide maden skulle jeg vel bestille noget andet. Mod merbetaling naturligvis, for der stod jo i menukortet, at deres ramen var "spicy". Normalt ville jeg dog forvente at det var deklareret med en tydelig advarsel, hvis noget er SÅ stærk!

De er formentlig i deres gode ret, men det var bare en utroligt dårlig serviceoplevelse. Jeg kommer der i hvert fald ikke igen og det samme gælder resten af selskabet.

2. april 2024

Køb en salat i netto i stedet …

Bestilte en salat som går under navnet proteinbomb men bestod 90% af icebergsalat. Den kostede i øvrigt 79 kr og var mindre end de salater man kan købe i Netto. Til gengæld var deres korean barbecue kyllingestykker ret gode. Men taget i betragtning af den elendige kundeservice og lange ventetid er det ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

2. mars 2024

Bestilte en Koreansk is og cocktail til…

Bestilte en Koreansk is og cocktail til mig selv. Min søster bestille nudler og cola. Vi informerede om at vi ønskede alt samtidig. Alligevel får min søster sine nudler og cola serveret først. Da min søster er halvvejs færdig med sin ret kommer isen, og først senere da vi snart er klar til at gå kommmer min cocktail. Vi var de eneste gæster, så ingen undskyldning med travlhed.
Derudover er maden middelmådig og dyr. Deres cocktails er kedelige.

21. januar 2024

Seriøst hold jer væk!

Seriøst hold jer væk! (SSAM fisketorvet)
Skuffet, min ramen havde kun nudler og et æg, og var nærmest uden grønstager. Den er altså ikke som de beskriver i menuen, eller som de viser på billedet og jeg spiste dermed op meget lidt af min mad. Jeg informerede personalet om at jeg var skuffet over maden, på en venlig måde, og personen (en mand) jeg snakkede med, begyndte at skændes med mig på en meget ubehagelig og uprofessionel måde.

6. januar 2024

Rigtigt god oplevelse

7. desember 2023

God oplevelse

Service var dejlig nemt og hurtigt, med et smart system.
Bordene sad lidt for tæt sammen til min smag, men dekorationen var rigtig fin.

Vil helt klart anbefale til folk der elsker kpop og koreansk mad

1. august 2023

Skuffende oplevelse

Bestilte en salat til 79kr, som går under navnet 'protein bomb'. Følte mig virkelig snydt, da jeg fik verdens mindste tallerken, primært med iceberg.

8. juli 2023

Hold jer væk !

Hold jer væk !

Første bekymring var mine 20 opkald til deres tlf omkring en rettelse i ordren. Der blev ikke svaret så måtte køre til Fisketorvet for at få rettet ordren, og spurgte indtil manglende svar på alle mine opkald. Får så at vide af ekspedient de havde travlt i restauranten. 6 ansatte i restauranten og jeg så max 6-8 mand på sammenlagt 4 borde. Burde allerede der havde bedt om refundering 😬

Nu har jeg rejst rundt i Korea over flere omgange og det er her under niveauet og en skam det skal associeres med koreansk madkultur.

Alt for saltet generelt, kyllingeboller knastørre,
bulgogi burger en bid den blev kasseret.

Corn N cheese fra de saltede Himalaya bjerge WT*F

Bibimpop ren katastrofe.

En blind Koreansk kok uden køkken erfaring havde doseret salt bedre

Hold jer væk maden er generelt kønt at kigge på og top lækker at smide på instagram men så stopper det så også der.

2. april 2023

Aldrig igen!

Havde bestilt bord den 14. december 2022 kl. 17.00, vi var der til tiden, fik vores bord og et krøllet og snasket menukort. Vi fandt hurtigt ud af hvad vi ville spise, og trykkede på "bestil"-knappen, og det gjorde vi nok 10 gange uden at der skete noget som helst.
Vi forsøgte også, at få fat på en medarbejder for at kunne bestille, men uden held.
Da vi havde siddet og ventet i 1/2 time, uden at kunne bestille hverken drikkevare eller mad, valgte vi at forlade restauranten.
STOR skuffelse*!!!
Den ene stjerne er givet, for at kunne skrive denne anmeldelse.

13. desember 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis