Jeg ble massert av Marija på Lillestrøm Torg. 2. gangen jeg går til henne og hun er utrolig dyktig. Fikk en varm velkomst også denne gangen da jeg kom og hun etterpurte hvilke områder jeg slet med, sa... Vis mer
Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Squeeze.Fra det øyeblikket jeg kom inn, ble jeg møtt av en avslappende atmosfære og et vennlig personale. Massøren var svært profesjonell og lyttet nøye til mine... Vis mer
Lina ga meg en veldig solid massage, hun var uansett garantert fra et de slaviske landene mest sansynlig polen. Kreative og effektive tekniker men de må øke tiden med 10 min over 800 kr så må den var... Vis mer
Selv om jeg ikke ble spurt om mine behov før behandlingsstart, merket jeg i løpet av behandlingen at terapeuten tilpasset behandlingen til de områdene hvor jeg hadde problemer. Jeg stilte spørsmål i e... Vis mer
Massasje reduserer stress, stivhet og muskelspenninger, forbedrer søvnkvaliteten, og øker energinivå og fokus. Hos Squeeze får du profesjonell massasje med lange åpningstider.
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Svært fornøyd
Terapeuten spurte hva jeg trengte og ga meg det. Svært fornøyd og kommer tilbake 🙂
avslappende
Massasjen var avslappende, massøren tok hensyn til mine ønsker, og var veldig profesjonell
Jeg hadde min første time hos Squeeze…
Jeg hadde min første time hos Squeeze nylig, og jeg må si at opplevelsen var fantastisk. Fra det øyeblikket jeg gikk inn, ble jeg møtt med en rolig og innbydende atmosfære som satte tonen for hele besøket.
Terapauten jeg fikk, var utrolig behagelig og profesjonell. Hun tok seg tid til å lytte til mine behov og ønskene mine for behandlingen, noe som gjorde at jeg følte meg ivaretatt fra start til slutt. Hver bevegelse og teknikk var nøye gjennomført, og jeg følte en dyp avslapning som jeg sjelden opplever.
Jeg gikk ut av timen med en følelse av lettelse og velvære i både kropp og sinn. Dette er definitivt et sted jeg kommer til å besøke igjen.
Veldig flink massør.
Enkelt å booke digg massasje
Veldig fornøyd med massasje hos Squeeze. Superenkel booking og betaling, avslappande lokaler og profesjonelle massører som tilbyr deilig massasje.
Behagelig opplevelse!
Flink terapeut som lyttet til mine behov.
Oppvarmet madrass som gjorde opplevelsen enda bedre.
Anbefaler
Det var en veldig behagelig avslapning under denne massasjen😍
Veldig behagelig og flink massør
Veldig behagelig og flink massør. Trygget meg underveis og spør hvordan eg har det.
Faglig flink massør
Faglig flink massør, rent og pent, rolig og fin stemning, ble avslappet🤩🤩
Fantastisk massasje hver gang
Fantastisk massasje hver gang. Rent og pent.
Perfekt massasje med riktig styrke
Perfekt massasje med riktig styrke
En gave til meg selv hver måned
En gave til meg selv hver måned.
Alltid god massasje på Squeeze!
Jeg har abonnert på Squeeze i snart 5 år nå, og jeg kommer til å fortsette!
Fint lokale og profesjonelle massører
Fint lokale og profesjonelle massører. Du blir ivaretatt og de stiller spørsmål om du har noen problemområder man ønsker fokus på. Man kan spørre om hardere eller mykere trykk underveis i behandlingen
Utrolig bra behandling hvor jeg følte…
Utrolig bra behandling hvor jeg følte at behandleren trykket på de riktige stedene og med bra styrke.
Dyktig terapeut.
Dyktig terapeut som tilpasser massasjen etter behov. Veldig seriøst.
Meget bra massasje av profesjonell…
Meget bra massasje av profesjonell personale i nye og strøkne lokaler. Anbefales på det sterkeste.
Viktig med en liten kartlegging av…
Viktig med en liten kartlegging av behov som hvilke partier som trenger ekstra oppmerksomhet…