Spruit Sportcoaching Anmeldelser 5

4,1

1. Rådgiver
  2. Skøyteopplæring
  3. Sportsbutikk

Bij Spruit Sportcoaching helpen we sporters op elk niveau om hun doelen te bereiken. Van je eerste 5 kilometer hardlopen tot het volbrengen van een alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. We bieden persoonlijke trainingsschema’s, inspanningstesten, deskundige begeleiding, een webshop met sportartikelen en eerlijke adviezen, afgestemd op jouw leven en ambitie.

4,1

Bra

De Core sensor en Purepower bij Spruit sportcoaching

Enige tijd geleden de core lichaamstemperatuur sensor gekocht bij spruit sportcoaching.
Meteen een doosje purepower energy snacks bijbesteld, dat zijn net taartjes voor tijdens het sporten!
Snelle levering, alles helemaal in orde, aanrader!

8. september 2025
Logoen til Spruit Sportcoaching

Svar fra Spruit Sportcoaching

Bedankt voor de review & geniet van de energy snacks :-)

Goede adviezen en begeleiding

Goede adviezen en begeleiding. Aardig, behulpzaam en stimuleert de sporter.
De producten in de webshop zijn ook erg goed.

17. september 2025
Logoen til Spruit Sportcoaching

Svar fra Spruit Sportcoaching

Bedankt voor de mooie review!

Persoonlijke en flexibele trainingsbegeleiding

Ik was op zoek naar iemand die mijn kon begeleiden met mijn trainingen toen ik de overstap ging maken van de B-divisie naar de top-divisie in het marathon schaatsen. Spruit Sportcoaching heb ik gevonden wat ik zocht. Ik heb vertrouwen in de schema's die voorgeschreven worden, maar nog belangrijker vind we samen continu evalueren of de voorgeschreven training nog steeds de beste is. Ik heb iemand om mee te sparren over hoe ik me het beste kan voorbereiden, maar ook iemand die flexibel is en continu naar mogelijkheden zoekt. Dit werkt heel motiverend en zorgt voor veel plezier bij het sporten!

24. august 2025

Een coach voor persoonlijke en motiverende begeleiding!

Ik train inmiddels bijna twee jaar bij Spruit Sportcoaching en heb al meerdere doelen succesvol behaald. Mijn focus ligt op uitdagende Cyclo’s in de bergen (zoals de Dolomieten Marathon), maar daarnaast doe ik ook kwart triathlons en halve marathons. Dankzij Manon blijf ik progressie maken en sta ik steeds fit en uitgerust aan de start. Ze houdt rekening met mijn persoonlijke agenda en past de schema’s daarop aan. Super fijn! Kortom, Manon is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en motiverende begeleiding!

23. august 2025

Core temperatuur sensor

Op de webshop een Core temperatuursensor besteld. Goed advies gehad qua aankoop en binnen de vermelde levertermijn in huis.

11. august 2025