Peakperformancelab Anmeldelser 12

1. Rådgiver
  2. Skøyteopplæring
  3. Personlig trener
  4. Idrettsmassør

Trainer-coach & sportmasseur, gespecialiseerd in schaatsen en fysieke training.

4,4

Enestående

video analyse gehad

Ik heb een video analyse gehad. Hierbij kreeg ik tips hoe ik bepaalde technische verbeteringen kon uitvoeren. Hier ben ik meteen mee aan de slag gegaan en zag directe resultaten. Echt een topervaring!

19. januar 2025

Schaatsbegeleiding

Sinds een paar maanden ontvang ik geregeld online/fysieke begeleiding vanuit Daan voor mijn sport langebaanschaatsen. Merk in erg veel aspecten al vooruitgang, wat heel mooi is om te zien! Daan heeft een verfrissende blik en een fijne rustige manier van coachen en begeleiden. Alles is bespreekbaar en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Bevalt super!

13. august 2025

Great video analysis

The video analysis i received was extremely professional, and had very good insight which helped me improve my technique on the ice. The feedback was easily understandable, and fit well with my level of skating. Thank you!

18. januar 2025

Heel professioneel

Heel professioneel! Hij laat merken dat hij weet wat hij doet. Daan stelt goede vragen om er achter te komen waar je last van hebt en gaat daar goed op in! Hele professionele, fijne ervaring gehad!

22. desember 2024

Zeker aan te raden!

Zeker aan te raden!! Nog nooit eerder een sportmassage gehad maar het was een hele goede ervaring! Daan gaat heel professioneel te werk en je merkt ook dat hij er veel verstand van heeft. Ik voelde me ook helemaal op mijn gemak doordat Daan duidelijk aangeeft wat hij doet en vragen stelt of het goed voelt :)

18. desember 2024

super fijne ervaring

Het was een super fijne ervaring! Daan weet wat hij doet en hij creëert een fijne en veilige sfeer. Hij geeft goed aan wat voor handelingen hij gaat ondernemen en stelt ook vragen over bijvoorbeeld eventuele blessures, dat laat zien dat hij professioneel te werk gaat. Kortom, zeker aan te raden!

18. desember 2024

Goede massage

Goede massage. Eerst een goede evaluatie over de klacht. Daarna gaat hij doelgericht te werk. Heel professioneel en niks op aan te merken! Echt een aanrader!

24. mars 2024

Goede ervaring!

Ik ben bij Daan langsgeweest voor een sportmassage en dat is erg goed bevallen. Hij bleef de hele tijd erg professioneel en deed alles volgens het boekje. Hij stelde vantevoren een paar vragen over evt blessures e.d en wist aan de hand daarvan goed wat hij moest doen!

14. mars 2024

Top coach

Daan is een top coach. Op zijn jonge leeftijd heeft hij al ontzettend veel ervaring. Met veel empathie en uitstekende communicatievaardigheden brengt hij zijn kennis, die altijd evidence based is, over op zijn pupillen. Al acht maanden leer ik met veel plezier van hem hoe ik beter en effectiever kan schaatsen. Ik zou iedereen die fanatiek wil sporten en daarbij snel progressie wil boeken aanraden om met Daan samen te werken.

15. juni 2024