Se hva andre synes
Bardzo dobry i wydajny hosting w fajnej cenie. Zero problemów z opóźnieniami. Jednak stopniowo jesteśmy okradani z różnych przydatnych funkcjonalności, m.in. możliwość pobrania kopii zapasowej, dodatk... Vis mer
Na dzień dzisiejszy mój serwer jest aktywny od 826 dni. Z tych dni, nie było ani jednego w którym miał bym jakiś problem. Hosting jest absolutnie fenomenalny, serwer chodzi jak złoto. Ceny są naprawde... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Stabilnie póki co
Dobry hosting nigdy problemów nie miałem
Świetny hosting zero lag i banalnie sie…
Świetny hosting zero lag i banalnie sie wkłada pluginy
Śmiga elegancko ;)
Jakość na wysokim poziomie
bezproblemu dodali paczke jakiej…
bezproblemu dodali paczke jakiej potrzebowałem ziomy totalne <3
Usługa jest bardzo sprawna
Elegancko si
proste i działająca konfiguracji
bardzo fajnie to działa prosto konfiguracji
Bardzo fajne polecam :)
Najlepszy do tej pory host.
Korzystam już czwarty miesiąc i jestem bardzo zadowolony. Wygodna metoda płatności, w moim odczuciu fair ceny. Super jest możliwość konkretnego wyboru sobie ilości ram i pamięci nawet podczas działania serwera. Panel przejrzysty, nie miałem nigdy problemu przy łączeniu się z serwerem przez SFTP. Duży wybór wersji i silników, a jak czegoś brakuje to bez problemu można wgrać swoje. Ogólnie bardzo polecam.
Stabilnie i klarownie
Jak do tej pory wszystko, od uruchomienia , bez problemu wgrywania pluginów przez Filezilla oraz ogólna klarowność informacji ,świetny układ zakładek oraz co po co i gdzie jest super intuicyjne i łatwe do ogarnięcia . Stabilność i jakość serwera za kwotę 50 zł jest bardzo zadowalająca do tej pory dla mnie.
Bardzo dobra cena
Bardzo dobra cena, hardware też spoko, serwerek pod mody za 60zł / mc ale minimalnie mam nadzieje że poprawią CPU albo dadzą możliwość upgradeu tak jak RAM/SSD space
Niezastąpiony
Cena mocno konkurencyjna, lokalizacja w Polsce, stabilność bardzo dobra, praca z serwerem bajecznie prosta, jedynie wsparcie mogłoby szybciej odpowiadać :)
Dobre instrukcje dla nowych posiadaczy serwera
Bardzo dobrze wyjaśnione kwestie obsługi serwera na wielu poziomach.
Mega polecam mam serwer na modach do…
Mega polecam mam serwer na modach do minecrafta i jest rewelacja. Cenowo też super, zero problemów z konfiguracją i działaniem :)
Jakościowa usługa
Łatwa obsługa strony oraz konfiguracja serwera, wszystko wytłumaczone, serwer chodzi płynnie, w zasadzie zero zastrzeżeń.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.