Se hva andre synes

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Serwer często sie przycinał, jednak największym problem jest pamięć 10gb która , przy paczce modów zapełnia sie w 1,5 godziny grania i później nie da się grać. A support mimo zapewnien w opisie paki... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1 stjerne

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Refleksja nad niedostatkami pewnego dostawcy infrastruktury serwerowej

Korzystając z usług wspomnianego dostawcy serwerów, odniosłem wrażenie, iż jego oferta rozmija się z oczekiwaniami współczesnego użytkownika, dla którego stabilność, przejrzystość komunikacji oraz rzetelność techniczna stanowią elementarne fundamenty zaufania. Niestety, powtarzające się trudności natury wydajnościowej oraz zauważalna opieszałość w reagowaniu na zgłoszenia sugerują, że platforma ta nie nadąża za standardami, które powinna reprezentować. W rezultacie trudno uznać ją za rozwiązanie w pełni satysfakcjonujące dla osób poszukujących profesjonalnego zaplecza serwerowego.

17. november 2025

Awaria

Po dwóch miesiącach przerwy postanowiłem wrócić na swój serwer Minecraft i go odnowić. Niestety, mimo że opłaciłem ponownie serwer, wszystko zostało wyczyszczone — nie mam żadnych danych ani możliwości pobrania backupu. System nie pozwala mi też samodzielnie przywrócić kopii zapasowej.
Kontakt z supportem okazał się praktycznie bezużyteczny — odpowiedzi są lakoniczne lub w ogóle ich brak, a problem nie został rozwiązany mimo kilku prób kontaktu.
Jestem bardzo rozczarowany obsługą klienta i brakiem bezpieczeństwa danych. Jeśli ktoś planuje długofalowo prowadzić serwer, nie polecam, bo można łatwo stracić wszystko mimo opłacania usług.

1. november 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie polecam, kontakt z supportem tragiczny, 0 pomocy 0 odzewu 3 dni czekania na odpowiedź co do migracji serwera nikt nie potrafi dać znać ani odpisać. Problemy ze stabilnością serwera przy 2 osobach xd

17. august 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Tanio? Tanio. Dobrze? Tanio.

Server już przy paru osobach działa jakby nie mógł, pewnie dlatego ciężko gdziekolwiek znaleźć wzmiankę o specyfikacji, oprócz generalnych informacji typu ilość RAM, czy pamięć dyskowa, co związane jest pewnie z atrakcyjną ceną. Polecić nie mogę, no chyba, że aż tak lubicie stawiać ten sam blok 10 razy.

19. august 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

od wczoraj nie moge włączyć serwera

od wczoraj nie moge włączyć serwera, bo "wymagana jest migracja", mimo utworzenia migracji komunikat znowu sie pojawia, a do tego mimo wykonania recznej kopii zapasowej cały serwer jest jeden dzień do tyłu

17. juli 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Craftserve to bardzo ciężki przypadek…

Craftserve to bardzo ciężki przypadek ponieważ pod względem wydajności są jednymi z lepszych lecz pod względem awaryjności jest gorzej jak z aternosem, mam serwer całe 3 dni od piątku rano cała konfiguracja bo to forge zajeła tyle że pod wieczór na serwerze już graliśmy jednak dziś (niedziela) od rana serwer jest niemożliwy do włączenia pisałem do supportu lecz jestem już 7 godzin bez odpowiedzi. craft serve potrzebuje więcej pracowników bo poziomem sięgają aternosa.

13. juli 2025

Svar fra craftserve.pl

Dziękujemy za opinię i bardzo przepraszamy za tę sytuację.

Standardowy czas odpowiedzi wynosi u nas do 48h, jednak w praktyce support odpowiada zazwyczaj w ciągu kilku godzin.

Z tego co udało mi się ustalić, problem, o którym wspominałeś, został rozwiązany na Twoim serwerze w dniu wczorajszym.

Oczywiście w ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację otrzymasz dodatkowy czas ważności serwera - zadbamy o to, aby zrekompensować Ci te utrudnienia.

Cały czas pracujemy nad tym, by zwiększać wydajność i stabilność serwerów - Craftserve intensywnie się rozwija, co niestety czasem wiąże się z błędami. Robimy jednak wszystko, by reagować jak najszybciej i stale podnosić jakość naszych usług.

Dziękujemy za szczerą opinię i mamy nadzieję, że mimo wszystko zostaniesz z nami.
Dziękujemy, że jesteś częścią społeczności Craftserve💚

Vurdert til 4 av 5 stjerner

zzzz

Sprawa rozwiązana.

Właściciel się prywatnie skontaktował. Przeprosił za "helpera", dostałem rekompensatę oraz od razu odpowiedź na ticket rozwiązując sytuację.

Svar fra craftserve.pl

Cześć! Przykro nam, że Twoje ostatnie doświadczenia z naszym hostingiem nie były pozytywne. Chcielibyśmy jednak odnieść się do kilku kwestii, które poruszyłeś, by nie pozostawiać ich bez wyjaśnienia.

Przede wszystkim — przepraszamy za sytuację na Discordzie. Osoba, która udzieliła tej niefortunnej odpowiedzi, nie jest pracownikiem Craftserve ani członkiem naszego zespołu. To aktywny użytkownik naszej społeczności, który otrzymał rangę moderatora w uznaniu za dużą pomoc, jaką wcześniej świadczył innym graczom. Zgadzamy się, że ta wiadomość była absolutnie nie na miejscu — osoba ta została już upomniana i poproszona, by w przyszłości unikać takich sformułowań.

Jednocześnie chcemy zaznaczyć, że Discord nie jest oficjalnym kanałem supportu — jest to jasno oznaczone na naszym serwerze. Discord służy głównie do wymiany doświadczeń między graczami, a oficjalnej pomocy technicznej udziela nasz dział supportu, z którym najlepiej kontaktować się bezpośrednio w sprawach związanych z kontem i serwerem.

Jeśli chodzi o prace serwisowe — faktycznie przedłużyły się bardziej, niż planowaliśmy, za co przepraszamy. Jednak przez cały ten czas Michał z naszego zespołu na bieżąco informował o postępach na Discordzie, nie zrzucaliśmy winy na nikogo i staraliśmy się być jak najbardziej transparentni. Te informacje są nadal publicznie dostępne, więc można to łatwo zweryfikować.

Odnosząc się do problemu z pamięcią — nie chodzi tutaj o pamięć RAM, ale o przestrzeń dyskową. Modpacki często zawierają skrypty automatycznie tworzące zbędne backupy (czasami nawet kilka takich modyfikacji w jednej paczce), co bardzo szybko zapełnia dostępny dysk. W takich sytuacjach najlepiej skontaktować się bezpośrednio z naszym supportem — pomożemy znaleźć faktyczną przyczynę problemu, zoptymalizować paczkę lub, jeśli zajdzie taka potrzeba, bezpłatnie zwiększyć przestrzeń dyskową.

Jeśli mimo tych doświadczeń chciałbyś dać nam jeszcze jedną szansę, zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem — chętnie pomożemy skonfigurować serwer w taki sposób, by uniknąć podobnych problemów w przyszłości.

Craftserve

server jest do bani po wczorajszej przerwie technicznej craftserva jest taki problem gdy gracze walczą to ich wywala a supoort to olewa nie polecam tego hostingu

25. april 2025

Svar fra craftserve.pl

Cześć! Przykro nam, że napotkałeś problemy po ostatnich pracach technicznych.

Jeśli gracze są wyrzucani z serwera podczas walki, to najprawdopodobniej jest to kwestia ustawień antycheata lub zabezpieczeń w paczce/modach, a nie bezpośrednio samego hostingu. W takich przypadkach najlepiej skontaktować się z naszym supportem, który pomoże zlokalizować źródło problemu i podpowie, jak go rozwiązać.

Zależy nam na tym, żeby Twoje doświadczenia były jak najlepsze, dlatego zachęcamy do kontaktu z naszym zespołem — jesteśmy tu po to, żeby pomóc!

Jeśli masz już założony ticket, podaj proszę jego ID — chętnie sprawdzę, jak przebiegała obsługa i czy sprawa została potraktowana zgodnie z naszymi standardami.

Najgroszy hosting

Kupiliśmy serwer, najdroższy pakiet i pograliśmy aż 1 dzień! Serwer wywaliło, awaria na stronie, z która nic nie robią, od 12 godzin nie da się nic zrobić z serwerem z powodu błędów. Stanowczo odradzam kupowania serwera u nich.

Svar fra craftserve.pl

Cześć! Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji — rozumiemy, jak frustrujące są takie problemy, szczególnie tuż po zakupie serwera.

Chcemy jednak podkreślić, że przez cały dzień intensywnie pracowaliśmy nad jak najszybszym rozwiązaniem problemu. Michał z naszego zespołu był cały czas obecny na Discordzie i na bieżąco odpowiadał na wszystkie pytania — nikt nie zignorował tej sytuacji ani nie pozostawił jej bez wyjaśnienia.

Dodatkowo, w ramach rekompensaty za niedogodności, do wszystkich klientów zostały wysłane odpowiednie bonusy.

Jeśli nadal napotykasz trudności, prosimy o kontakt z naszym supportem — zrobimy wszystko, by jak najszybciej przywrócić pełną funkcjonalność Twojego serwera.

Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i mamy nadzieję, że szybko odwrócimy Twoje negatywne wrażenie.

istna tragedia XD

nic nie działa jak trzeba serwer wyłącza się sam z siebie a przy 4 osobach na prawie najdroższej opcji już są lagi. przy wgranych dwóch pluginach nie da się już normalnie grać ciągłe cofki lagi albo nagłe utracenie połączenia i problemy z ponownym połączeniem. Nie polecam nikomu nawet jak ktoś chce grać w dwie osoby to lepiej szukać gdzie indziej

Svar fra craftserve.pl

Cześć! Przykro nam, że masz takie doświadczenia z naszym hostingiem — zdecydowanie nie jest to standard, którego oczekujemy od naszych usług.

Opisana przez Ciebie sytuacja wskazuje, że mogą występować problemy z konfiguracją serwera lub konkretnymi pluginami. Nawet niewielka liczba źle zoptymalizowanych pluginów potrafi znacząco obciążyć serwer, niezależnie od wybranego pakietu. Chętnie pomożemy sprawdzić, co dokładnie powoduje te problemy i jak je rozwiązać, aby rozgrywka była płynna i bez zakłóceń.

Dodatkowo chcemy zaznaczyć, że 24 kwietnia faktycznie doświadczyliśmy problemów technicznych, o których na bieżąco informowaliśmy na naszym Discordzie. Przepraszamy, jeśli te trudności wpłynęły na Twoje doświadczenia z serwerem.

Prosimy o kontakt z naszym supportem lub podanie ID zgłoszenia, jeśli już takie zostało założone — nasi specjaliści pomogą zoptymalizować serwer lub dobrać rozwiązanie, które w pełni odpowie Twoim potrzebom.

Zależy nam na tym, żebyś mógł cieszyć się grą bez problemów, dlatego chętnie podejmiemy się rozwiązania tej sytuacji.

Serdecznie nie polecam

Serdecznie nie polecam. Najgorszy hosting z jakiego miałem okazie korzystać... pierwszy i ostatni raz zapłaciłem za hosting po korzystaniu z tego czegoś. O wiele lepiej działają darmowe hostingi. Omijać

22. april 2025

Svar fra craftserve.pl

Cześć! Przykro nam, że Twoje doświadczenia z naszym hostingiem były negatywne. To zdecydowanie nie jest poziom usług, do którego dążymy.

Jeśli nadal jesteś otwarty na wyjaśnienie sytuacji, chętnie sprawdzimy, co konkretnie wpłynęło na takie odczucia i co możemy zrobić, by to naprawić.
Prosimy o kontakt z naszym supportem lub podanie ID zgłoszenia, jeśli sprawa była już zgłaszana — zależy nam na tym, żeby rzetelnie ją przeanalizować i znaleźć rozwiązanie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Przez ostatnie kilka lat hostowałam u…

Przez ostatnie kilka lat hostowałam u was kilka serwerów (myślę że spokojnie ok. 6-7). Z KAŻDYM BYŁ PROBLEM, włosy z głowy sobie można powyrywać, najdroższy pakiet nie potrafi uciągnąć najprostszych czynności, chodzi mniej płynnie niż pokaz slajdów, ludzie na discordzie i support porażka, jesteście memem wśród hostingów niestety. Ostatnio hit, po przeniesieniu na nowy panel serwer działał całe 3 dni, z czego połowę jednego mieliscie przerwe techniczna XDXD
Randomowe rozłączania, wyłączania, po zgłoszeniu skargi że nic nie działa dostajesz odpowiedź "no to trzeba było ustawić więcej ograniczeń"... Tragedia, zawsze problemy, zawsze łudziłam się że może już jest lepiej i na 2-tygodniową fazę minecraftowa wystarczy, niestety z wami tylko gorzej.
Za mniejszą cenę można kupić 10x lepszy serwer u konkurencji który będzie śmigał bez problemu i cały hosting będzie wymagał jedynie ustawienia raz i cały czas śmiga. Na craftserve połowę czasu który mogłabym przeznaczyć na granie musiałam przeznaczyć na resety, szukanie statusu usług na discordzie i błaganie supportu o jakakolwiek pomoc.

9. april 2025

DNO, nie kupować

Nic nie warta administracja. Tydzień czekałem na odpowiedź w sprawie udostępnienia portu, po 6 dniach napisał że jeśli nadal potrzebuję pomocy to mam im odpowiedzieć na dyskusję, odpowiedziałem.... minął kolejny tydzień. Dziś dodatkowo wywaliło serwer, administracja sama nie wie o co chodzi. 4 dychy poszły się j*bać

31. januar 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nie kupujcie tego nigdy w życiu.Kupiłem…

Nie kupujcie tego nigdy w życiu.Kupiłem najlepszy pakiet za prawie 50zł i serwer nie wytrzymał na 300 modach, nie działający serwer ,pełno blędów a o lagach nie wspomne , lepiej już ogarnąć serwer na aternosie :D

31. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv