Selskapet har svart
Serwer często sie przycinał, jednak największym problem jest pamięć 10gb która , przy paczce modów zapełnia sie w 1,5 godziny grania i później nie da się grać. A support mimo zapewnien w opisie paki... Vis mer
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Korzystając z usług wspomnianego dostawcy serwerów, odniosłem wrażenie, iż jego oferta rozmija się z oczekiwaniami współczesnego użytkownika, dla którego stabilność, przejrzystość komunikacji oraz rzetelność techniczna stanowią elementarne fundamenty zaufania. Niestety, powtarzające się trudności natury wydajnościowej oraz zauważalna opieszałość w reagowaniu na zgłoszenia sugerują, że platforma ta nie nadąża za standardami, które powinna reprezentować. W rezultacie trudno uznać ją za rozwiązanie w pełni satysfakcjonujące dla osób poszukujących profesjonalnego zaplecza serwerowego.
Po dwóch miesiącach przerwy postanowiłem wrócić na swój serwer Minecraft i go odnowić. Niestety, mimo że opłaciłem ponownie serwer, wszystko zostało wyczyszczone — nie mam żadnych danych ani możliwości pobrania backupu. System nie pozwala mi też samodzielnie przywrócić kopii zapasowej.
Kontakt z supportem okazał się praktycznie bezużyteczny — odpowiedzi są lakoniczne lub w ogóle ich brak, a problem nie został rozwiązany mimo kilku prób kontaktu.
Jestem bardzo rozczarowany obsługą klienta i brakiem bezpieczeństwa danych. Jeśli ktoś planuje długofalowo prowadzić serwer, nie polecam, bo można łatwo stracić wszystko mimo opłacania usług.
Nie polecam, kontakt z supportem tragiczny, 0 pomocy 0 odzewu 3 dni czekania na odpowiedź co do migracji serwera nikt nie potrafi dać znać ani odpisać. Problemy ze stabilnością serwera przy 2 osobach xd
Server już przy paru osobach działa jakby nie mógł, pewnie dlatego ciężko gdziekolwiek znaleźć wzmiankę o specyfikacji, oprócz generalnych informacji typu ilość RAM, czy pamięć dyskowa, co związane jest pewnie z atrakcyjną ceną. Polecić nie mogę, no chyba, że aż tak lubicie stawiać ten sam blok 10 razy.
od wczoraj nie moge włączyć serwera, bo "wymagana jest migracja", mimo utworzenia migracji komunikat znowu sie pojawia, a do tego mimo wykonania recznej kopii zapasowej cały serwer jest jeden dzień do tyłu
Craftserve to bardzo ciężki przypadek ponieważ pod względem wydajności są jednymi z lepszych lecz pod względem awaryjności jest gorzej jak z aternosem, mam serwer całe 3 dni od piątku rano cała konfiguracja bo to forge zajeła tyle że pod wieczór na serwerze już graliśmy jednak dziś (niedziela) od rana serwer jest niemożliwy do włączenia pisałem do supportu lecz jestem już 7 godzin bez odpowiedzi. craft serve potrzebuje więcej pracowników bo poziomem sięgają aternosa.

Svar fra craftserve.pl
lawa sie nie wylewa, drzwi sie nie otwieraja a bloki sie nie niszcza
Sprawa rozwiązana.
Właściciel się prywatnie skontaktował. Przeprosił za "helpera", dostałem rekompensatę oraz od razu odpowiedź na ticket rozwiązując sytuację.

Svar fra craftserve.pl
server jest do bani po wczorajszej przerwie technicznej craftserva jest taki problem gdy gracze walczą to ich wywala a supoort to olewa nie polecam tego hostingu

Svar fra craftserve.pl
Kupiliśmy serwer, najdroższy pakiet i pograliśmy aż 1 dzień! Serwer wywaliło, awaria na stronie, z która nic nie robią, od 12 godzin nie da się nic zrobić z serwerem z powodu błędów. Stanowczo odradzam kupowania serwera u nich.

Svar fra craftserve.pl
nic nie działa jak trzeba serwer wyłącza się sam z siebie a przy 4 osobach na prawie najdroższej opcji już są lagi. przy wgranych dwóch pluginach nie da się już normalnie grać ciągłe cofki lagi albo nagłe utracenie połączenia i problemy z ponownym połączeniem. Nie polecam nikomu nawet jak ktoś chce grać w dwie osoby to lepiej szukać gdzie indziej

Svar fra craftserve.pl
Serdecznie nie polecam. Najgorszy hosting z jakiego miałem okazie korzystać... pierwszy i ostatni raz zapłaciłem za hosting po korzystaniu z tego czegoś. O wiele lepiej działają darmowe hostingi. Omijać

Svar fra craftserve.pl
Przez ostatnie kilka lat hostowałam u was kilka serwerów (myślę że spokojnie ok. 6-7). Z KAŻDYM BYŁ PROBLEM, włosy z głowy sobie można powyrywać, najdroższy pakiet nie potrafi uciągnąć najprostszych czynności, chodzi mniej płynnie niż pokaz slajdów, ludzie na discordzie i support porażka, jesteście memem wśród hostingów niestety. Ostatnio hit, po przeniesieniu na nowy panel serwer działał całe 3 dni, z czego połowę jednego mieliscie przerwe techniczna XDXD
Randomowe rozłączania, wyłączania, po zgłoszeniu skargi że nic nie działa dostajesz odpowiedź "no to trzeba było ustawić więcej ograniczeń"... Tragedia, zawsze problemy, zawsze łudziłam się że może już jest lepiej i na 2-tygodniową fazę minecraftowa wystarczy, niestety z wami tylko gorzej.
Za mniejszą cenę można kupić 10x lepszy serwer u konkurencji który będzie śmigał bez problemu i cały hosting będzie wymagał jedynie ustawienia raz i cały czas śmiga. Na craftserve połowę czasu który mogłabym przeznaczyć na granie musiałam przeznaczyć na resety, szukanie statusu usług na discordzie i błaganie supportu o jakakolwiek pomoc.
Co chwilę serwer wywala i laguje przy 2 osobach beż modów na pakiecie diamond. Stracicie tylko pieniądze i nerwy.
co chwile wywala serwer, okropne lagi na najdrozszym pakiecie. usunelo wszystkim graczom itemy w jednym momencie i backupy nie dzialaja
Fajnie by było jakby usługa za którą się płaci, nie wywalała się co 1h bo grać się nie da i człowiek się tylko denerwuje
Słaby hosting. Czekaliśmy tydzień na odpowiedź w sprawie otwarcia portu dla moda Simple Voice Chat. Masakra.
Nic nie warta administracja. Tydzień czekałem na odpowiedź w sprawie udostępnienia portu, po 6 dniach napisał że jeśli nadal potrzebuję pomocy to mam im odpowiedzieć na dyskusję, odpowiedziałem.... minął kolejny tydzień. Dziś dodatkowo wywaliło serwer, administracja sama nie wie o co chodzi. 4 dychy poszły się j*bać
Nie kupujcie tego nigdy w życiu.Kupiłem najlepszy pakiet za prawie 50zł i serwer nie wytrzymał na 300 modach, nie działający serwer ,pełno blędów a o lagach nie wspomne , lepiej już ogarnąć serwer na aternosie :D
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.