Udarbejdelse af design var en spændende proces. Der var stor forståelse fra Sponsorworld omkring vores ideer. Trøjerne er i enestående kvalitet og prisen er yderst fornuftig. Kan kun anbefales herfra
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Vi bestilte en håndfuld padeltrøjer til vores lille “klub”. Og der var fremragende sparring hele vejen igennem. Den løbende opdatering var lige i øjet. Og resultatet var til perfektion. Siden har je... Vis mer
Tom som ejer firmaet er hurtig til at få tingene til at ske og det er hans medarbejdere også. Samtidig er tøjet virkelig lækkert. Kenneth Byø
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.
Kontaktopplysninger
Tjelevej 34, 7400, Herning, Danmark
- 42419400
- tom@sponsorworld.dk
- sponsorworld.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det er bare god service
En fantastisk god behandling og mega…
En fantastisk god behandling og mega fedt koncept!
STJERNE for en dag
Vi har ifbm. STJERNE for en dag projektet her i uge 10 haft den store fornøjelse at samarbejde med Sponsorworld, som har sørget for 350 gratis T-shirts til en masse unge mennesker som udvikler empati og leder evner for over 1.300 skolebørn i skoletiden. Uniformen som Sponsorworld har leveret er kraftigt med til dels at skabe respekt for leder skikkelsen under eventet, men også at give de unge mennesker en unik souvenir med hjem. Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med Sponsorworld. Også tak for super design og punktlig levering.

Svar fra SponsorWorld ApS
Sponsor World er fantastisk dygtige og…
Sponsor World er fantastisk dygtige og altid nemme at komme i kontakt med 🤩
God kvalitet.
Flot arbejde af Sponsorworld.
Fantastisk koncept for idrætsforeninger og stor tak til Sponsorworld for det flotte arbejde der er lagt i at anskaffe os tøj.
Oplevede et super godt samarbejde i designprocessen hvor vi fremlagde vores ideer og Sponsorworlds dygtige folk rettede til så vi fik det helt perfekte udseende frem
Tøjet er behageligt og i god kvalitet.
Det var dog en lang proces fra designet lå færdig til bestilling blev en realitet, og på et tidspunkt var jeg i tvivl om det ville blive til noget, men her vil jeg tildele Heidi en stor del af æren for de fem stjerner, ved konstant at følge op på sagen, og få den ført ud i livet. Stor tak til Heidi for den ihærdige indsats.
Har efterfølgende bestilt ekstra tøj hvilket er gået smertefrit, bortset lige fra en jakken med fejl på, men igen ved reklamation hurtig handling.

Mit seneste køb
Super fint tøj, og lavet helt som ønsket.
Jeg er meget tilfreds der.
Leveringstiden var længere end forventet.
Vi har haft et fantastisk samarbejde
Vi har haft et fantastisk samarbejde med Sponsorworld. Det har leveret noget fedt fuld sæt spillertøj til Hedens Piger. De overraskede os med en lille gave i en Hoodie som faldt i god jord hos pigerne. Vi vil helt sikkert bruge dem igen når de skal have nyt sæt næste år.
De kan klart anbefales🤩

Svar fra SponsorWorld ApS
Meget dejlig at arbejde sammen med
Meget dejlig at arbejde sammen med. Super prof. Mega dygtig og god kvalitet
God kompilation og fantastisk kvalitet…
God kompilation og fantastisk kvalitet til en god pris
Jeg er en lykke kunde
Firmaet lever op til alt forventning, og mere endda.
Kan varmt anbefales
Hurtig og sikker levering
Verdensklasse kundeservice
Jeg skulle bestille tøj i forbindelse med en sportsforening og desværre er der en automatik der gør at printet navn automatisk udfyldes med min email adresse. Og ikke et navn så jeg var knust da tøjet kom hjem. Så jeg ringede til SponsorWorld og vi fandt en super fornuftig løsning på en genbestilling med det korrekte navn. Det er bare kundeservice af verdensklasse og I er bestemt en rolle model for andre firmaer i Danmark. Tusind tak for at I kunne skabe lidt jule magi.
Der har været hurtig kommunikation og…
Der har været hurtig kommunikation og produktet er fint. Årsagen til at det ikke er 5 stjerner er den lange produktionstid.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.