SponsorWorld ApS Anmeldelser

4,7

Udarbejdelse af design var en spændende proces. Der var stor forståelse fra Sponsorworld omkring vores ideer. Trøjerne er i enestående kvalitet og prisen er yderst fornuftig. Kan kun anbefales herfra

Vi har ifbm. STJERNE for en dag projektet her i uge 10 haft den store fornøjelse at samarbejde med Sponsorworld, som har sørget for 350 gratis T-shirts til en masse unge mennesker som udvikler empati... Vis mer

Vi bestilte en håndfuld padeltrøjer til vores lille “klub”. Og der var fremragende sparring hele vejen igennem. Den løbende opdatering var lige i øjet. Og resultatet var til perfektion. Siden har je... Vis mer

Tom som ejer firmaet er hurtig til at få tingene til at ske og det er hans medarbejdere også. Samtidig er tøjet virkelig lækkert. Kenneth Byø

1. Produsent av sportsklær

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

51 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super god service

Super god service, og lyn hurtig til at hjælpe

19. februar 2026

Svar fra SponsorWorld ApS

Det er også fede special designet trøjer I har fået lavet.
Tak for anmeldelsen
/Tom

Super fint sæt tøj vi har fået til…

Super fint sæt tøj vi har fået til vores søn af den lokale floorball klub.

14. november 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🙌
Det betyder meget for os, at kvalitet og service bliver værdsat.

Fantastisk

Kort og kontant, fantastisk service

31. oktober 2025

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord 🙌
Det betyder meget for os, at kvalitet og service bliver værdsat.

Tom – SponsorWorld

Os hos Nieload giver Sponsorworld 5…

Os hos Nieload giver Sponsorworld 5 stjerner.
Det gør vi fordi, de fortjener det.
De er kompetente, de engageret og så har de gode priser.
De kan deres kram og de går ikke ned på design eller kvalitet.
De kan lave alt på deres tøj.
Så gør dig selv den tjeneste, at lægge vejen forbi Sponsorworld.dk næste gang du skal bestille tøj med logo mm

25. september 2025

Tusind tak for de flotte ord og den grundige anmeldelse 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at både design, kvalitet, priser og samarbejdet har levet op til jeres forventninger. Vi lægger stor vægt på engagement og løsninger, der passer præcis til kunden – så det er fedt at få den feedback.

Fremragende service

Fremragende service. Hurtige svar og information. Designeren implementerede perfekt vores ønsker til tøjet.

27. oktober 2025

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊
Vi er glade for at høre, at både tøjet og servicen levede op til jeres forventninger.

Tom – SponsorWorld

Vi kunne se vare i Herning, og prøve tøjet.
Levering føe tid.
Og bare eminent service.

17. oktober 2025

Tom – SponsorWorld

Der gik nogle uger fra bestilling til…

Der gik nogle uger fra bestilling til jeg fik den ,varen var som jeg bestilte så alt i alt udmærket.

14. oktober 2025

Samarbejdet med sponsorword

Samarbejdet med sponsorworld har været helt fantastisk!
Lige fra design frem til modtagelse af min ny dart trøje. Et stort tak til Mariam, som har sørget for at alt har spillet fra start til slut 😊

15. oktober 2025

Jockingbukser fejlproduktion

Alt tøj er godt undtaget jockingbukser de er for smalle nede i benene de burde havde været brede i stedet for fordi når jeg tager mine på kommer mine fødder kun til knæene indeni så jeg ser gwrne i laver dem lidt om

17. oktober 2025

Hej Peter

Kan du ikke lige skrive en mail til os på info@sponsorworld.dk så vi kan lave nye bukser til dig.

Vh Tom
SponsorWorld

Altid venlig kundeservice

Altid venlig kundeservice, den trøje jeg havde bestilt svarede ikke til beskrivelsen, men et opkald til kundeservice og vi fik klaret tingene.
Anbefaler klart Sponsorworld til andre

1. oktober 2025

Tom – SponsorWorld

Fantastisk oplevelse hos SponsorWorld!

Fantastisk oplevelse hos SponsorWorld!

Vi har netop modtaget det flotteste tøj til Måbjerg U13 – og vi kunne ikke være mere tilfredse! Kvaliteten er helt i top, designet sidder lige i skabet, og drengene er stolte af at trække trøjerne over hovedet. Servicen fra SponsorWorld har været fremragende hele vejen igennem – hurtig respons, professionel rådgivning og levering til tiden.

En kæmpe tak for jeres indsats og for at hjælpe os med at skabe et stærkt og stilrent udtryk til holdet. Vi kan varmt anbefale SponsorWorld til alle, der ønsker kvalitet, service og et resultat, der virkelig skiller sig ud!

Måbjerg U13 ⚽️

14. oktober 2025