Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjæresten min. Aldri fått noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fått svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... Vis mer
Jeg har bestilt en prøvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennå.Jeg har heller ikke fått noe melding. Har prøvd å sende mail til kundeservice 2 gange uten å få kontakt med dem.Vet... Vis mer
Deilig at jeg ikke må gjøre noe annet enn å varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere å leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... Vis mer
Jeg administrerer SpisRiktig for min bror (55) som er psykiatrisk pasient, bor i eget hjem, men kan ikke lage mat. Han er godt fornøyd med maten, har prøvd litt forskjellig, også annet selskap. Han l... Vis mer
Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Generelt bra mat.
Generelt bra mat.
Har opplevd å få litt lite kjøtt på storfe rett, men bra med kjøtt på kylling og fisk.
Grønnsaker er vanskelig å få til på ferdigretter, så bruk gjerne ting som ikke så lett blir "dvasne" som feks vannkastanjer, minimais, etc. Brokkoli er sundt og godt men blir fort "dvasne" i sånne ferdigretter. Kok evt grønnsakene mye kortere slik at de blir ferdige når vi varmer opp retten.
Fantastisk tjeneste!
Kjøttrettene og kyllingen smaker godt. Fisken og grønnsakene er det dessverre verre med. Gullerøttene og sukkerertene smaker surt.
Jeg skriver dette i håp om at det kan bli en forbedring, løsningen er eksepsjonell og fungerer kjempegodt for meg. Ønsker dere lykke til! Jeg velger å gi dere en sjanse i noen uker til, krysser fingrene for endring!
Bra mat med gode smaker
Bra mat med gode smaker, skulle ønske at grønnsaker var mere myke. Ellers helt topp
Medisterkakene smakte ikke som de…
Medisterkakene smakte ikke som de skulle. Fisken så god ut, men var sur. Det hjelper ikke at maten er relatift billig når den ikke er spiselig. FY.
FAVORITT!
Variert og knallgod mat med mye smak! Gode porsjoner, god holdbarhet og enkelt å varme opp. Ble fort en favoritt :)
Hold dere unna!
Vi har prøvd spis riktig av og på! Noe smaker godt! Lite variert og kjedelig, samme type grønnsaker hver gang! En uke var det en sur smak på alle måltider. Denne uke fikk vi en stor glassbit i maten, direkte farlig. Vi har ikje fått avbestilt i tide for neste uke! Kommer ikke til å spise maten vi får levert neste uke!
Alt for upresis med levering hver…
Alt for upresis med levering hver uke.Ref diverse meldinger til Unni.
Jeg vil ha fast levering SØNDAG kveld!
Er normalt IKKE hjemme mandag kveld
Absolutt værste virksomheten for ferdig mat på dør!
Maten blir ofte dårlig i løpet av få dager, om den ikke allerede er dårlig når du mottar den. Første leveringen jeg skulle ha så kom det aldri noen levering. Jeg kontaktet kundeservice over TLF (de svarer aldri på mail). Etter 1 time i kø (hvor det blir automatisk lagt på etter 10min i kø uten mulighet om å bli oppringt, så man må ringe opp på nytt hvert 10.min til man får kontakt) Så fikk jeg beskjed om at neste levering skulle jeg få dobbelt opp med mat pluss litt ekstra. Dette gjentok seg i 4 uker, hvor jeg ikke mottok ekstra mat og hvor jeg ringte kundeservice og fikk beskjed om at jeg skulle få dobbel levering nestegang. Etter 5 uker avsluttet jeg abo. mitt og forsøkte hver dag i 2 uker å få kontakt med kundeservice for å få tilbake penger for den første leveringen jeg aldri fikk, fikk aldri kontakt med kundeservice igjen. Disse pengene fikk jeg aldri tilbake, denne virksomheten har dermed tatt 500kr av meg uten å levere noen varer for de pengene. Om du ikke er veldig kresen og ikke MÅ velge type måltider selv så ville jeg byttet til makroboks.no, det gjorde jeg og de er UTROOOOLIG mye bedre!
Jeg vil egentlig ikke anbefale noen
Hei, jeg fikk feil levering, uproft bud. Dårlig kundeservice. Jeg vil egentlig ikke anbefale noen...
Maten er kjempe god men delivered as promised må jobbes med
Maten er kjempe god og gir 5 stjerner på det.
Det jeg ønsker kan bli bedre er «levert som avtalt». Jeg hadde bestilt levering på formiddagen men fikk ikke levert før på kvelden. Det syns jeg ikke er godt nok. I tillegg er kundeservice ikke tilgjengelig før kl 18 på søndager, som kan være litt dumt når kunder prøver å få kontakt ang levering som ikke er kommet på formiddagen.
Beklager å måtte gi en så dårlig…
Beklager å måtte gi en så dårlig anmeldelse, for maten er ikke så verst. Men uteblitt levering og manglende oppfølging etter at man tar kontakt er veldig kritikkverdig. Når en levering uteblir (faktisk flere, og til og med uker på rad), skal man ikke trenge å mase for å få slettet fakturaen. Den burde bli slettet umiddelbart, og en beklagelse omgående! Spis Riktig ignorerer kundene, og det tjener de ingenting på.
God mat men ustabil levering
Maten er som regel god, og det er passelig mengde. men leveringen er svært ustabil her i N-Norge. 3 ganger på 3 måneder har ingen mat blitt levert. Det er kun faktura som har kommet regelmessige"
Manglende næringsinnhold
Skuffet over at det ikke kommer med næringsinnhold. Tviler litt på at det er så riktig ifht sammensetning, lite grønnsaker!
Er også i tvil om at måltidene som jeg bestilte inneholder bare 300-400cal når det inneholder så mye ris/pasta...
Godt, men lite variert.
Mye av maten var god, men synes det var lite kreativitet i maten.. hadde levering i 6 uker, å det var mye likt uke for uke. Mye av grønnsakene er posegrønsaker, og ofte syrlige. Ikke godt.
Fantastisk mat ☀️
Fantastisk mat ☀️
Gode råvarer, smaker helt nydelig
Liker spesielt lavkarbo varianten.
Hvor man får mer grønnsaker og puré istedenfor potet, ris, eller pasta.
SÅ bra laget.
Utsøkte måltider 😊
God service 🙏😊
Kan dessverre ikke anbefales.
Jeg bestilte sunn og lett pakken over flere uker, men fant raskt ut at mange av måltidene man får tilbudt på menyen er LANGT over kalorimengden som spisriktig selv fastslår skal være for måltidene i den lette menyen.
Et annet problem har vært noen veldig merkelige oppskrifter. Bestilte det som var beskrevet som pasta carbonara, viste seg å være spaghetti med fløtesaus, små medisterboller og asiatiske wokgrønnsaker med vannkastanjer etc. Skal sies at jeg har hatt flere middager derfra som var kjempegode, og som jeg glatt hadde bestilt igjen - men når du ser på menyen er det ofte vanskelig å vite hva du egentlig får.
Den siste uken kjøpte jeg en pakke med 6 middager. To av dem ble dårlige lenge før de skulle gå ut på dato (de holder en uke). Prøvde å kontakte spisriktig i over en uke for å klage, men det er umulig å få kontakt. Etter å ha sendt dem melding på nettsiden deres, og ringt gjentatte ganger, har jeg gitt opp. Dette er ekstremt dårlig kundeservice.
Kan dessverre ikke anbefale.
Helt ærlig fikk jeg aldri muligheten…
Helt ærlig fikk jeg aldri muligheten til å prøve SpisRiktig, men er på en måte glad jeg slapp.
Jeg bestilte frosne middager som skulle bli sendt uken etter. Disse ble aldri sendt. Prøvde i 2 uker å få kontakt med kundeservice, men epost blir knapt bemannet og telefontjenesten legger på etter 10 minutter i kø.
Fikk etter hvert svar om at de hadde planer om å sende tirsdagen etter. Fikk aldri noen forsendelse. To uker senere ringer det en fyr som sier de har fått i retur og lurer på om de kan sende ny. På dette punktet er jeg møkka lei av hele SpisRiktig, og jeg har allerede varslet om at jeg ikke ønsker pakken.
De skylder kun på eksterne aktører (Bring, telefonsystem e.l.) når årsaken helt åpenbart ligger i bedriften selv.
For ordens skyld: Etter at jeg fikk kontakt med Klarna sin dispute-tjeneste, ble det litt fart i saken, og de kansellerte omsider fakturaen.
Unngå likevel SpisRiktig. De har ingen kundeservice, så du er shit out of luck om du skulle oppleve noe feil.
Dessverre hadde jeg høye forventninger!
Dessverre hadde jeg høye forventninger!
Kvaliteten på maten var skuffende og smakløst. 2 av 8 retter var smakfulle og gode, men dette holder dessverre ikke mål. 3 av kjøttrettene var også slintrete og seigt!
Fikk feil leveranse
Fikk feil leveranse, uproft bud. Dårlig kundeservice. Maten var helt grei.
Generelt veldig fornøyd
Generelt veldig fornøyd, god mat. Opplevde en uke der kylling og storfe retten var få biter og bare fett uten kjøtt. Ellers storfornøyd