Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjæresten min. Aldri fått noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fått svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... Vis mer
Jeg har bestilt en prøvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennå.Jeg har heller ikke fått noe melding. Har prøvd å sende mail til kundeservice 2 gange uten å få kontakt med dem.Vet... Vis mer
Deilig at jeg ikke må gjøre noe annet enn å varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere å leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... Vis mer
Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Sur mat og ikke kontaktbar kundeservice
Har forsøkt å kontakte SpisRiktig for å klage på at 3 av middagsrettene var sure på forrige forsendelse, og for å kansellere min neste forsendelse.
Første mail ble sendt 1 uke før fristen og purremaila 1 dag før fristen. Eneste responsen jeg har fått er bekreftelse på ny forsendelse. Useriøst.
Har sendt til begge mailadressene som står oppført på nettsiden uten respons. Chatfunksjonen kan heller ikke hjelpe, de henviser meg kundeservice sin mail. Som jeg allerede har sendt til...
Denne maten gir jeg ikke hunden min…
Denne maten gir jeg ikke hunden min engang. Bare fett i oksekjøtt meny, kyllingen vil jeg ikke engang smake på, da det ser ut som om den er farget med rød konditorfarge. Risen er hard. Samme er grønnsakene.
Ikke mulig å få tak i kundeservice. Jeg har sendt dem Mail og bedt de hente maten igjen, for dette er uakseptabelt.
Styr unna
Styr unna. De levere ikke når de skal, dårlig å svare på mail.
Riktig bra :-)
Jeg administrerer SpisRiktig for min bror (55) som er psykiatrisk pasient, bor i eget hjem, men kan ikke lage mat. Han er godt fornøyd med maten, har prøvd litt forskjellig, også annet selskap. Han liker ikke krydret mat, og vi har etter hvert funnet frem til en meny han er tilfreds med.
Det var litt tull innledningsvis med leveransene, men nå er det blitt riktig bra. Takk:-) Hilsen Vibeke
Maten er ok men;
Maten er ok men;
Levering direkte håpløs - opplevde 6-7 ganger å ikke få mat levert. De gjør knapt et forsøk - «kundeservice» eksisterer ikke.
Vi er fornøyd med middagene
Vi er fornøyd med middagene. Godt å slippe å handle og lage middag etter arbeidsdagen.
Når det gjelder kundeservice, er vi ikke fornøyd. Vi får ikke svar på mail, tlf., eller melding. Dette er for dårlig!
Maten er for det meste god
Maten er for det meste god, men grønnsakene er ofte litt vasne. Problemet er leveringen, som virker å være dårlig planlagt. Maten skal komme mellom fire og ni, men det gjør den ikke alltid, og jeg hadde satt pris på varsler i rimelig tid.
Ikke for meg
Personlig likte jeg ikke så godt måltidene. Jeg bestilte vegetarmåltider, og så og si alt inneholdt soya. Jeg har funnet ut at jeg ikke liker soya. Det ene måltidet med pasta turte jeg ikke å spise, fordi plasten på toppen bulte ut flere dager før utløpsdato.
Å spise godt er enkelt
Jeg gir 5 stjerner da jeg etter ca ett halvt år med SpisRiktig er like fornøyd hver dag. Enkelt å bestille, velge og endre, eller ta en pause ved f.ex ferier.
God mat med god smak.
Det er god mat for det meste
Det er god mat for det meste, men rettene med biffkjøtt har ofte vært skuffende. To ganger har kjøttet vært fullt av fett og rett og slett uspiselig om man ikke er veldig glad i rent fett i maten.
Uten dette problemet ville jeg gitt 4 stjerner.
Maten er veldig kjedelig i smaken i…
Maten er veldig kjedelig i smaken i lengden. Kyllingen er 50/50 noen ganger tørr og noen ganger bra.
Vegetar rettene består noen ganger av "2 ingredienser" hvor det blir kjedelig smak.
Grønnsaker er ofte nesten ikke tilstede.
Ikke mulig å velge fullkorn ris .
Synes det er merkelig å kalle seg "spis riktig " også ha så lite næringsinnhold i maten. Gi mulighet for fullkorn så er dere langt. Og om man kan legge til en ting til ville jeg ønsket mer smak i maten. Det eneste som oftest er "innenfor" smak messig er kylling middagene
Her var det vasne poteter og harde…
Her var det vasne poteter og harde grønnsaker, nei dette
vil jeg ikke prøve igjen.....eneste positive var at det var rikelige porsjoner
Maten er god på smak
Maten er god på smak. Grønnsakene er av og til kokt litt for lenge. Ellers er det topp produkt😀
Forbedringspotensiale
Generelt godt fornøyd med mat, men logistikk og kommunikasjon har stort forbedringspotensiale. Opplevd at bestilling mangler et måltid som er betalt for, samt hatt venner som flere ganger har slitt med levering på feil dager enn hva som er bestilt. Midt oppi alt er kundeservice lite tilgjengelig og det må ventes i flere dager på svar. Kun mulig å kontakte per e-post, ikke tilgjengelige på chat og har ingen telefonnummer liggende ute. Her har de mye å gå på.
Veldig fornøyd med maten og levering de…
Veldig fornøyd med maten og levering de gangene jeg har fått den. Problemet er at jeg har fått feil varer ved to leveringer. Spikeren i kisten for min del er at jeg nå ved tre leveringer ikke har mottatt varene. Den ene av disse tar jeg på min kappe da jeg kom hjem sent, men tre strikes = out! Har også ventet en uke på svar ved epost henvendelser. Synd for god mat..
Smaker ikke god som forventes. Umulig å kontakte kundeservice
Maten laget av frosne grønnsaker som smaker bare vann og blir dårlig med engang hvis du ikke spiser opp etter 1 gangs varme. Risen var ikke helt kokt i alle pakker som inneholder ris.
Helt umulig å kontakte kundeservice. Telefonen legger på etter auto svar. Har også sendt flere mail, men har aldri fått noe svar til nå. Den eneste hyggelig opplevelsen var levering.
God mat
God mat, helt topp å slippe å lage middagen. og den holder seg godt i kjøleskapet.
Kunne ha vært litt mer variert meny, opplever at det er mange retter som går igjen, så det kan fort bli litt kjedelig.
Svarer ikke på henvendelser
Svarer ikke på henvendelser.
Levering uten merking og mat som smakte dårlig.