Svindel!!! Har blitt trukket for 3 uker med levering, bestilte til kjæresten min. Aldri fått noe som helst!! Sendt 6 mailer til kundeservice, aldri fått svar!! Har kansellert abbonement og blokkert de... Vis mer
Jeg har bestilt en prøvepakke med leveringsdato 06.09.2025. Den har ikke kommet ennå.Jeg har heller ikke fått noe melding. Har prøvd å sende mail til kundeservice 2 gange uten å få kontakt med dem.Vet... Vis mer
Deilig at jeg ikke må gjøre noe annet enn å varme maten! Passer veldig godt feks om jeg jobber hjemmefra, eller vil prioritere å leke med min datter. Maten var sunn, variert og barnevennlig og smake... Vis mer
Jeg administrerer SpisRiktig for min bror (55) som er psykiatrisk pasient, bor i eget hjem, men kan ikke lage mat. Han er godt fornøyd med maten, har prøvd litt forskjellig, også annet selskap. Han l... Vis mer
Vi hjelper deg å legge til rette for en forenklet hverdag med gode, sunne, matopplevelser til tross for en hektisk timeplan med sunne spiseklare middager.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Andre kikket også på
Imponert over hvor gode middagene var
Imponert over hvor gode middagene var. Litt dyrt men absolutt verdt det!!
De har halal middag og de er veldig…
De har halal middag og de er veldig gode. Hadde problemer med bestilling med fikk veldig rask og god hjelp.
Fikk levert middager søndag kveld og…
Fikk levert middager søndag kveld og ikke noe å utsette på hverken maten eller noe annet.
Jeg ble overrasket over hvor god maten…
Jeg ble overrasket over hvor god maten var!
Dette fungerte veldig fint for oss
Dette fungerte veldig fint for oss. Og veldig god og varierer mat. Kan anbefales.
Fikk ikke noe levering
Fikk ikke noe levering. Sendte mail, de sa de tok det på høyesye alvor og skulle levere igjen neste helg. Fikk ikke noe da heller. De sa den skulle komme mandag ikke søndag. Det kom ikke noe mandagen heller. Ba om pengene tilbake, og de slutta å svare meg.
Useriøst og elendig!
Skulle få maten for et par måneder siden på en søndag. De sender melding lørdag og skriver at maten ikke kommer før mandag greit nok. Den kom ikke som avtalt og senere i uka sendte jeg igjen mail. De baklaget og sa jeg skulle få maten neste uke og en ekstra matrett. Dette skjedde ikke. Har forlaget pengene tilbake osv. Har sagt at jeg kommer til å kontakte forbrukerrådet. De svarer på mail og beklager men ingenting skjer... Helt elendig system..
Dette var fantastisk
Dette var fantastisk! Bra mat, bra levering. Anbefales:)
SVINDEL Styr unna
Styr unna. Bestilt og betalt, maten skulle vært levert søndag, har fortsatt ikke fått noe i dag tirsdag
Styr unna!
Useriøst firma, styr unna! Min første leveranse kom som avtalt, men etter dette har maten ALDRI kommet når den skulle. Maten har både kommet på en tirsdag (skal egentlig komme på søndagene) og på denne leveringen har jeg fremdeles ikke fått maten (torsdag i dag), uten noen form for beskjed at de ikke kommer/forsinkelse ell. Kundeservice svarer heller ikke på mail hva tid min mat kommer, finner ikke tlf nr. til de så kan heller ikke ringe. Har vært i kontakt med kundeservice tidligere og de er lite profesjonelle, mye skrivefeil, svarer ikke med navn og virker arrogante mtp. klage. Har også hendt at de endrer på menyen etter en har bestilt, som gjør at en da får noe en ikke liker. Det er synd at de ikke tar tak i det for maten er god!
Styr unna!!
Styr unna!!! Bestilte og betalte mat for denne uken. Levering skulle være på søndag. Får mail på søndag at det blir forsinkelse og at maten leveres mellom 16-22 på mandag. Det er tirsdag idg og fortsett ingen mat å se. Har sendt mail, bare standard svar om at mail er mottatt. Kjempe skuffet. Mer useriøst er det vanskelig å bli.
Har ikke fått levert maten og har…
Har ikke fått levert maten og har heller ikke fått tak i noen på kundeservice. Betalt for varer som ikke har blitt levert, siden jeg ikke har fått tak i noen, har jeg heller ikke fått pengene mine tilbake.
Edit: maten kom ikke, men har fått tilbake pengene mine. Anser allikevel ikke dette som et firma med integritet.
Ble trukket dobbelt ved første kjøp. Enda ikke fått tilbakebetalt.
Ble trukket dobbelt ved første kjøp, når jeg etterspurte hvorfor, fikk jeg bare "er du sikker på at du har blitt trukket to ganger? tilbake i svar. La med bilde fra konto, og etter dette har jeg ikke hørt et pip fra dem, selv etter å ha purret.
Bestilte 5 retter/uke, da jeg ønsket å prøve dette. Endte opp med å kaste to av de. Svinekoteletten var kraftig understreket. 3 av de var helt ok, men ikke nok til at jeg vil anbefalle videre.
Så lenge de ikke makter å ha basis kundeservice, så anbefaller jeg folk å holde seg unna de.
Varer blir ikke levert, får heller ikke refundering
Varer blir ikke levert, får heller ikke refundert, svarer ikke på e-post, styr unna.
Sitter nå 08.09.21 og venter på refusjon fra 19.07.21.
Bra konsept, dårlig execution
Overrasket over at det ikke var fryseelementer i posen som med andre matkasser.
Bestilte den veganske kassen men fikk feilmerket mat jeg ikke tørr å spise da jeg ikke vet hva det inneholder.
De retter vi har smaket på smakte surt, poteter var ukokte og matvarene i retten stemmer ikke med meny på hjemmeside.
Dessverre rakk abonnemanget å bli fornyet før vi en gang fikk smakt på en rett, så det kanskje er litt strategisk.
Konseptet er veldig spennende med ferdig mat på døren, men det er fortsatt mye som tilrettelegges. Kommer ikke fortsette som kunde nå dessverre.
Veldig synd det ikke går å ringe, kjipt å vente på å få svar om matvarer som jo går ut på dato.
Edit: fikk nå automatisk leveranse nr 2, ingen fryseelement og bare 4 av 8 retter.
Mottok aldri maten
Mottok aldri maten, så kan ikke si noe om kvaliteten på den. Syns det tok alt for lang tid å få kontakt med kundeservice, men fikk til slutt kansellert min faktura.
Makan til dårlig kundeservice!
Vi har abbonert i 5 uker med 4 middager pr uke. Da vi skulle reise bort en helg i sommerferien ga jeg beskjed på tirsdagen samme uke at vi ikke kom til å være hjemme søndag kveld for og ta imot maten. Jeg ba om å få utsatt levering til mandag kveld istede.
Dette var vist alt for mye å be om. Jeg fikk bare beskjed om at alle endringer må skje mandag før kl 23.59.
Kvaliteten på maten er ca den samme som fjordland. Vi var kunder fordi det var praktisk, men når de er så lite fleksible at de ikke klarer å utsette levering med 1 døgn på 6 dagers varsel vil vi ikke være kunder.
Her er det dårlig mat og dårlig…
Her er det dårlig mat og dårlig service.
Ville prøve maten deres i en uke, fikk maten søndag ettermiddag, fikk smakt første middagen om mandagen. Men den smakte utrolig dårlig. Også om tirsdagen så prøver de å trekke meg for neste ukes levering. Men jeg har bare bestilt middag for en uke og var IKKE interessert i noe mere dårlig mat. Sendte de flere mailer, har bare fått standard svar tilbake ifra de.
Og hvor de står at jeg skal bli kontaktet innen 24 timer.
De skrev i den ene mailen hvis jeg ville kansellere neste bestilling så var det bare til å å gå innpå deres nettside og avbestille eller sette den på vent. Men når du er inne på deres nettsider så finner en ikke noen steder hvor en kan avbestille eller sette bestillingen på vent. Også kan en heller ikke ringe til de. Og nå har de prøvd å trekke meg for matlevering i neste uke for 3 ganger. Utrolig frekt av de. Og hvis de prøver seg å trekke penger ifra min konto en gang til så skal jeg anmelde de ...
Lureri alt sammen....
Flott levert