Soyoustart Anmeldelser

1,2

Ovh и все что с ним связано это самая плохая система, я желаю вам всего плохого за то сколько вы сняли с меня денег за вашу тупую систему делить офисы по странам. Я живу в Сша мне надо сервер в Польше... Vis mer

Worst support team with the worst level 3 op. No callback from superior as promised. Lost 50 website hosted on SYS server because of physical damage but they told me that it a "kernel bug" while i p... Vis mer

Achat d'un serveur et plus de 24 heures sans aucun retour. Vérification anti-fraude complètement inutile. Ne perdez pas votre temps et aller ailleur. OVH est le seul fournisseur qui vous demande une p... Vis mer

Ordered dedicated server which claimed to be ready in 120 seconds but 4 days after paid still not yet ready. Contacted support but getting useless reply saying that they're working at full force to... Vis mer

1. Skytjenester
  2. Nettskylagring
  3. Databasestyringsfirma
  4. Stevningsforkynner
  5. Oppbevaring
  6. Webhotell

Le concept So You Start : proposer une offre de serveurs accessibles grâce à l'économie circulaire. Depuis toujours, nous concevons nos propres serveurs en sélectionnant rigoureusement les meilleurs composants pour leurs performances et leur durabilité. Chaque composant est analysé et testé avec pour objectif une réutilisation dans d'autres solutions. La gamme Eco d’OVHcloud s'appuie sur cette économie circulaire, permettant ainsi de proposer des serveurs très abordables tout en adoptant une démarche responsable. En offrant des solutions d'hébergement et de cloud computing rentables et performantes, les serveurs Eco d’OVHcloud contribuent à une économie circulaire et durable, sans compromis sur les performances.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

1 anmeldelse i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Great OVH budget line

I'm surprised there isn't a single review on SyS yet. Whilst I've had a really bad experience with OVH in the past, SyS seem to be relatively better. The support is actually relatively good too - they refunded me on a machine I accidentally renewed which was really awesome. 16 free IPs per machine makes these a bargain too!

My past experience with OVH was related to losing over £100 just for getting attacked. No refunds would be given at all. You can find these reviews in more detail on my Trustpilot account (just click my name!)

Now I've really wanted to avoid OVH due to this, but with DDoS protection now included as a default they probably noticed how many customers they were losing from kicking them off due to something as silly as not including protection as a standard! Anyway, SyS had deals I couldn't pass on - and now I use their machines for pretty much everything. I haven't contacted support much, but when I do it's usually really easy to work with.

Overall, my experience with SyS has been really great the last many years I've used them. I really want to try OVH again directly and edit my review - but seeing as they pretty much stole £100+ from me, my stars still remain 1 with them, and 4/5 with SyS! A totally different experience now :)

11. februar 2017