Jeg kjøpte 2 flotte kurvhyller til min entrè i olivengrønn. Kjøpte også et par små firkantede sivkurver til hyllene, og en ampel til en grønn plante. Veldig enkel måte å oppgradere et lite rom på. J... Vis mer
Kjøpte en del forskjellige varer online. Leveringen kom raskt (2-3 dager før forventet leveringstid). Ting var godt pakket og kom trygt frem. Det manglet ett lokk på ett glass jeg bestilte, så... Vis mer
Elsker å handle på Søstrene Grene! Men jeg må trekke ifra en stjerne fordi min lokale butikk er konstant tom for varer, det er så trist å se hver gang jeg kommer dit! Flere av mine venner lurer... Vis mer
Kjøpte to skap via nettbutikken. Skapene var pene. Men dørene vil ikke lukke seg. Brukte 6timer på å montere hvert enkelt skap. Kvaliteten er dårlig. Kan ikke anbefale disse møblene videre. Heller ikk... Vis mer
Åboulevarden 21, 8000, Aarhus C, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Svar fra Søstrene Grene
Snakket med en danske som ikke skjønte ett eneste norskt ord.
Skjønte ikke hvilken vare jeg mente selv om jeg hadde vare nr. Når han først skjønte hvilken vare jeg mente sier han at den varen ikke er i produksjon men får bestilt den på nett igjennom nettbutikken. Merkelig! Step up your communication and language skills!

Svar fra Søstrene Grene
Rask levering og godt pakket.

Svar fra Søstrene Grene
Bra og variert utvalg, gunstig pris samt kjapp levering gjør at jeg velger å handle på Søstrene Grene

Svar fra Søstrene Grene
Jeg har alltid elsket barnehageposene til Søstrene Grene, men den tid er nå over. Det gjelder forsåvidt resten av produktene deres også. Alt blir bare mer og mer preget av at det skal produseres på aller billigste måte, med tilsvarende resultat. Ta nevnte barnehageposer som eksempel. De var store og slitesterke som bare juling før. Nå får man knapt plass til halvparten så mye i dem, og de revner før man får lukket dem, med det nye elendige materialet de har valgt. Tror dere at kundene deres er dumme? At vi ikke er kvalitetsbevisste? At vi godtar hva som helst?

Svar fra Søstrene Grene
Godt utvalg, fine priser og forsendelsen er veldig kjapp ❤️ Søstrene Grene har blitt min nye favoritt-nettbutikk! Eneste minuset er at de ikke selger godteri i nettbutikken, eukalyptustoppene derfra er SÅÅ gode! 🤩

Svar fra Søstrene Grene
Utrolig bra vareutvalg! Gode priser og så mye fint. Er meget fornøyd med service både i nettbutikk og i butikk. Søstrene Grene har blitt min nye favoritt butikk!😀☘️👏

Svar fra Søstrene Grene
Jeg la inn en bestilling 25 oktober, og betalte med vipps med en gang. I dag har jeg blitt trekt enda en gang med samme beløpet, og varene har ikke engang kommet enda. Jeg er overhode ikke interessert i å betale dobbelt opp! Jeg forventer tilbakebetaling øyeblikkelig, ellers lager jeg en større uttalelse på dette.

Svar fra Søstrene Grene
Hurtig bekreftelse og utsendelse. Helt riktig informasjon om varene på nettet i forhold til å se de selv. Veldig fornøyd!

Svar fra Søstrene Grene
Jeg mottok en vare som var ødelagt. Jeg sende mail, som jeg raskt fikk tilbakemelding på. De refunderte pengene for varen.

Svar fra Søstrene Grene
Veldig fornøyd med hyllene jeg bestilte på nettet.
Jeg liker godt reklamen jeg får på mail. Den er innbydende, moteriktig, forklarende i forhold til bruksområder, med og uten mat eller drikke.

Svar fra Søstrene Grene
Ganske rask levering. Fint produkt som sto til mine forventninger.

Svar fra Søstrene Grene
Fine produkter med god kvalitet, til fine priser. Rask leveranse.

Svar fra Søstrene Grene
Ting var godt pakket og kom trygt frem.
Det manglet ett lokk på ett glass jeg bestilte, så jeg sendte en mail til kundeservice der de svarte dagen etter. (Jeg fikk med en gang full refusjon da de var utsolgt for produktet). Kundeservice 5/5!
Produkter 5/5!
Super fornøyd og handler definitivt igjen!

Svar fra Søstrene Grene
Alt som jeg har bestilt, oppfyller absolutt mine forventninger. Og kanskje enda bedre.

Svar fra Søstrene Grene
Veldig fonøyd med varen jeg kjøpte hos dere

Svar fra Søstrene Grene
Det er første gang jeg handlede hos søstre grene online og det var en god oplevelse det var nemt at finde de ting jeg skulle bruge og pakken kom hurtigt så jeg er tilfeds

Utmerket kundeservice på Søstrene Grene på Sørlandssenteret. 👏🏻