Ordered 2 cabinets, the purchase and delivery was fine. The 2 identical cabinets were meant to be next to each other but due to the lack of precision and ridiculous high tolerance on their fur... Vis mer

J’ai acheté chez Sostrene Grene un réveil de la marque Kreafunk. Livraison , emballage et article vraiment au top. Six mois après l’achat, le réveil a cessé de fonctionner. Je me suis donc mise en con... Vis mer

Indbydende butikker og ret indspirrende. Men må desværre melde til søstrene at i disse klimatider, er det vel ikke sund fornuft at kunder skal flakke rundt i landet efter deres vare! Manglende inds... Vis mer

Totalt värdelösa. Först felmärker dom mitt paket så det skickas tillbaka till Danmark och sen när det väl levereras är det till ett ombud som tar 15 minut att ta sig till MED BUSS. När det finns massa... Vis mer

2,3

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

2,3

Alle anmeldelser

8 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestilte 18 nøgler garn da det ankom…

Bestilte 18 nøgler garn da det ankom var der kun 17. Jeg skriver det til dem intet svar. Finder tlf nr til dem og snakker med en dame. Forklarer problemet. Ja de kunne returnere pengene for det ene nøgle. Jeg siger det er ikke det jeg vil. Put det nøgle i en kuvert og send. Det er vigtigt for det jeg skal lave. Men nej jeg kunne lave en ny ordre ja så igen porto på. Det kunne de jo refundere. Nej sagde jeg. Jeg handler aldrig mere der kunne msn give 0 stjerner gjorde jeg det. Mage til dårlig kunde omsorg har jeg aldrig set

4. november 2022

Besøgte i dag søstrene grene i…

Besøgte i dag søstrene grene i spinderiet, Valby. Skulle købe 3 små træ-køkkenredskaber til børn.
Der var ikke stregkode på den ene del - en kagerulle. Ekspedienten hentede sin chef der sagde; sælg den for 30,-. Jeg mente det var dyrt da de to øvrige kostede under 10,-.
Så sagde hun jeg kunne få den for 15,- og lige pludselig skiftede hun over og påstod hun skulle tale med sin chef. De måtte lige pludseligt ikke sælge på en pris uden dokumenteret stregkode (ville endda “spørge i gruppen og kontakte sin chef). Da jeg høfligt foreslog vi begge accepterede 15,- var det pludseligt ikke muligt (jeg var på vej til læge og havde ikke tid til at vente på “gruppens” svar 🙃) for det måtte de ikke uden at spørge.,. Øhhh forvirret ?? Ja jeg forlod butikken uden varerne, uden forklaring eller undskyldning og tænker at finde en anden butik der har styr på reglerne.
Jeg vil nok hellere betale mere i en butik hvor ekspedienterne ikke drøner rundt i forskellige forklaringer .,,… 😒

31. oktober 2022

Må give en stjerne da mindre ikke kan…

Må give en stjerne da mindre ikke kan gives. Købte for 80 kr. betalte med 200 seddel. Spurgte om det var muligt at få tilbage i en tyver og 2 x 50 kr. Ekspedienten kunne ikke gøre dette uden tilladelse fra en overordnet. Denne blev tilkaldt. Hun svarede at de ikke var et hæveautomat og vekselkontot og de gav slet ikke tilbage over beløbet. Svarede det var ikke på en kort over beløbet, men at jeg betalte med en 200 kroneseddel , svaret hertil var, vi er en lille forretning.., vi kan ikke give tilbage i sedler. Jeg skulle jo have penge tilbage, så da jeg frygtede at ikke kunne forvente at få bare en 100 kroneseddel tilbage aflyste jeg købet, når de nu ikke kunne give tilbage i sedler og jeg skulle ikke have mere end for 80 kroner Og så synes jeg det er synd at medarbejderne ikke selv kan vurdere om de kan hjælpe en kunde med en forholdsvis lille tjeneste…
Håber det kun er gældende for søstrene grene i Hørsholm, da jeg hsr bæret en hyppig kunde der, men vil nu prøve en anden af kædens forretninger.

13. april 2022

Var i Søstrene Grene 4.4.2022

Var i Søstrene Grene 4.4.2022. Købte 2 bambuskurve - fordi de ikke havde flere - skulle have brugt 3. Spurgte efter dem på lageret, men der var ikke flere.De kom måske igen, da de var ret populære svarede man.
Da jeg idag checker min bon, ser jeg, at jeg har betalt for 3 kurve. Ringer til forretningen - nummeret virker ikke. Ringer til kundeservice - henviser til forretningen.
Tager derefter ud til forretningen - forgæves. Får bare det svar, at jeg skulle have checket bonen inden jeg forlod forretningen. Ja - det vved jeg udmærket. Det fik jeg så ikke lige gjort.
Resultat : SNYDT for 60,-kr.

5. april 2022

SNYDT SNYDT SNYDT!!!

SNYDT SNYDT SNYDT!!!
Jeg returnere en vare jeg købte i februar månede. Og STADIG til dags dato har jeg IKKE modtaget pengene retur på mit kort! Jeg snakker med deres kundeservice, og de henviser mig til butikken som så siger konstant jeg skal vente på pengene, SELVOM det højst kan tage 6 hverdage! Jeg skriver og ringer ind til dem, og dette fortsætter sådan frem og tilbage i 2 måneder nu! INGEN tager ansvaret for at fixe det. Og min bank fortæller jeg selvfølgelig IKKE har modtaget pengene på noget tidspunkt, hvilket jeg selvfølgelig også selv ved, men bare lige for at få dette bekræftet.
Det er snyd og bedrageri! At kunne slippe afsted med inte og gøre for, at løse deres kunders problem! Jeg har sagt, og siger det igen: Jeg har STADIG kvitteringen, OG jeg kan bevise med kontoudtog, at pengene IKKE er havnet tilbage på kortet!
Handel ikke med Søstrene Grene! De SNYDER og BEGRAGER uden ansvar!!!

1. april 2022

Forfærdelig og uprofessionel arbejdsplads

Forfærdelig arbejdsplads! Overvej lige en ekstra gang, hvis du søger job i søstrene grene, især butikkerne på Kultorvet, Amagertorv og Nørrebro. Du vil møde en ledelse der er utrolig uprofessionel og upædagogiske, hvor man bliver råbt af og oplever bagtaleri og utrolig dårlig arbejdsmiljø. DU ER IKKE UNDER EN OVERENSKOMST, så ledelsen bøjer reglerne som det passer dem, på bekostning af medarbejderne. Jeg er i chok over måden at medarbejderne bliver talt til og behandlet, og jeg er især i chok over at der ingen konsekvenser af dette er sket. Den største 1 stjerne jeg nogensinde har givet.

22. mars 2022

God service! Dog for meget pap og fyld der bliver brugt i pakkerne. I min pakke modtag jeg en skål der var gået i flere stykker. Intet problem, fik pengene tilbage efter jeg havde sendt en mail med billede. 👍

17. februar 2022

Handler gerne igen

Jeg har handlet et par gange hos søstrene og har været tilfreds med varerne. Har kun haft lidt bøvl en gang da jeg skulle gå til betaling. Ringede kundeservice og talte med en sød dame, som anbefalede at jeg ventede lidt og ellers sku jeg kontakte dem igen. Men tiden gjorde at det virkede!
Varerne har været forsvarlig indpakket og er kommet hurtig.
Handler gerne igen!

12. februar 2022

Ikke meget hjælp at hente ….

Da jeg bestilte online fik jeg ikke tilsendt en mail - og derfor kontaktede jeg kundeservice og de kunne ikke finde mit navn eller ordre. Nu har jeg så modtage en sms om at min ordre er klar til afhentning.
Super træls oplevelse.

11. desember 2021

Har handlet via nettet flere gange

Har handlet via nettet flere gange - mest for at være sikker på at kunne få de vare jeg havde set på hjemme siden. Meget nemt og ret hurtig levering. Er meget tilfreds og har kun oplevet at tingene virkelig er pakket forsvarligt ind. Handler der gerne igen

31. august 2021

Jeg elsker normalt Søstrene Grene

Jeg elsker normalt Søstrene Grene, især at gå en tur i butikkerne uden egentlig at have et mål for et køb. Altid hyggeligt.
Men.. finder så nogle forskellige lidt store ting på Søstrene Grenes hjemmeside og vælger at shoppe der i stedet for. Jeg får købt varerne men undre mig over at jeg hverken får trukket pengene eller får en ordrebekræftigelse på mail.. men får et ordrenummer via hjemmesiden.. kontakter Søstrene Grene på deres direkte mail og får af vide at mit køb ikke er gennemført da hun ikke kan finde mit navn eller mit ordrenummer i systemmet.. det gør at jeg bliver lettere irriteret - men sådan er det nogle gange.
Vælger så dog alligevel at besøge Søstrene Grenes butik for så at slæbe tingene hjem.. der går så en uges tid så modtager jeg en sms fra gls at min pakke fra Søstrene Grene ligger klar til afhentning?!?! .. what … og pengene er nu blevet hævet på min konto !! Under ordredetaljer er det meget misvisende .. for der står shopping beløbet og fragt under hinanden også den samlet pris nedenunder - burde der.. næh der står kun shoppingbeløbet.. så når man får hævet sine penge på kontoen er det jo med fragt.. total misvisende og med til sure kunder..
Men stadig ingen ordrebekræftigelse .. så dårlig stil altså! Nu skal jeg bruge tid på at sende varerne tilbage eller sælge dem på dba .. så skuffet! Kontakter deres kundeservice for at høre om jeg tager fejl . Det gjorde jeg ‘heldigvis’ for kunne bare lade varerne ligge hos gls for så ville de blive sendt retur indenfor 1 uge for så derefter jeg ville få pengene retur på kontoen. Dette var den 17. august og i dag er det den 25. august om aftenen (8 dage) uden besked.. giver dem også lige den 26. august med og hvis jeg intet hører bliver jeg en sure kunde..
Opdatering:
Ringer til dem den 27. august for at sætte skub i sagen.. i dag er det den 8. september og jeg har stadigvæk IKKE modtaget pengene!! 😡

17. august 2021

Søstrene

Jeg er ellers begejstret kunde hos søstrene, men i går kom et patentglas i atomer, fordi det ikke var pakket forsvarligt ind. Bobleplasten er altså opfundet!
Selv om det blot drejer sig om et-par-og tyve kroner, og jeg ikke må gå fra hus og hjem, så ærgrer den slags sløseri mig!

3. august 2021

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis