Sorensensykler Anmeldelser

1,3

Fått ordrebekreftelse at varen er sendt for over 1 uke siden, men ikke fått hentemelding på Posten. Sendt e-post og ikke fått svar. Butikken kan heller ikke svare når jeg ringer.

Dyre priser i nettbutikk. Det hjelper ikke at produktene er på tilbud når full pris er lavere hos norske konkurrenter. Leveringen var også særdeles lang. Riktig nok bestilte jeg i romjua men jeg... Vis mer

Fikk ikke lovet rabatt, og heller ingen bekreftelse på at varen ble sendt.

Dårlig

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Misvisende info, treg levering og dårlig kundeservice

Bestilte sykkeldekk i nettbutikken 7. mai. Det sto at de hadde 1 på "nettlager". I handlekurv står det at dersom varer er på "fjernlager" kan det ta inntil to uker før varen leveres. Når de opererer med to begreper er det min forståelse at de har forskjellig betydning. Dvs. at "nettlager" betyr at de har eget lager i Norge. Den 11. mai sendte jeg e-post til nettbutikk(at)sorensensykler.no Fikk ikke svar og ringte 15. mai. Da fikk jeg vite at varen var på "fjernlager" i nederland og at da kunne det 14 dager før varen ankom. Når teksten i nettbutikken er misvisende og de i tillegg er trege på å svare på e-post får de laveste score av meg.

15. mai 2026

God og rask service!

God og rask service!
Jeg fikk raskt svar på mail og var heldig som fikk time på dagen for å bytte til vinterdekk. Jeg spurte om jeg burde bytte bremseklosser, de sjekket og sa at det ikke var nødvendig. Her kunne de lett ha tjent noen ekstra kroner på en uvitende syklist, men ga heller et ærlig svar :) Tusen takk, kommer tilbake til våren når jeg skal bytte tilbake til sommerdekk.

19. oktober 2023

Bra sykkelservice

Hadde sykkelen min på service på Sørensen Sport butikken i ski. Hyggelig betjening og ikke minst god kvalitet på fikse av sykkel

15. september 2022

Enkel og rimelig levering

Hent i butikk er gratis og er bra for småkjøp, hvor frakten ellers ville fordyre kjøpet. Leveringen var bra, men man burde fått klarere melding når varen faktisk er klar for henting.

2. september 2016

Bra service!

Bestilte reservedeler. God service og rask levering! Jeg er fornøyd!

23. august 2016

Anbefales

Enkelt, godt tilrettelagt og veldig praktisk at varene kan hentes hos Sørensen sykklels butikk på Helsfyr.

14. august 2016

Varen er ikke mottatt

12. august 2016

Treg leveranse

Bestillte 2 flaskeholdere som var lagervare, bestillingsdato 07.juli. Varen fortsatt ikke motatt 14.Juli. Ingen svar fra kundeservice heller...

14. juli 2016

Topp levering

Rett produkt, i tide, kjapt levert hjemme, uten skjulte gebyrer. Anbefales :-)

11. juli 2016