2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Advarsel

Advarsel – sterkt forringet kundeservice

Jeg har handlet flere sykler hos Unaas gjennom årene, men dette er nå definitivt slutt. Det virker som om salgsvolum har blitt viktigere enn logistikk og kundeservice.

Mitt Garmin feste som følger med sykel røk tvers av. Jeg møtte fysisk opp i butikken, men fikk null forståelse og måtte kjøpe nytt feste til full pris. Kort tid etter oppdaget jeg at det finnes et oppgradert feste, fordi det gamle har en kjent svakhet og brekker over tid. Dette festet leveres nå på nye sykler – blant annet Orbea.

Da jeg tok dette opp i butikken igjen, fikk jeg bekreftet at det stemte, men for å få det nye festet måtte jeg bytte stem. Dette var ikke på lager, fordi det hadde vært mye bytting. Spørsmålet mitt var enkelt: Hvorfor fikk jeg ikke denne informasjonen første gang?

I stedet for en beklagelse eller forklaring, ble dialogen avbrutt og jeg ble i praksis ignorert.

Svært skuffende behandling av en kunde som har handlet der i mange år. Manglende informasjon, null ansvar og dårlig kundeservice gjør at jeg ikke kan anbefale Unaas videre.

29. juli 2025

Ikke kjøp sykkel om du ikke har…

Ikke kjøp sykkel om du ikke har mulighet til å dra fysisk til en av butikkene for å reklamere på. Ber deg rett og slett fikse det sjøl på andre verksted da det blir for dyrt å sende inn til dem.

25. april 2025

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Null system på reperasjonar/reklamasjonar. Må ringe og mase for at noko skal skje, eller for å få informasjon om kva som skjer. Må typisk ringe fleirfoldige gangar før dei svarar. Følger ikkje opp det dei lovar. Svarar ikkje på chat eller epost... Bra syklar, men om du får problem med sykkelen, so kan eg garantere deg ein treig og dårlig opplevelse der saka di tek månadar å få ferdig (og endå lenger om du ikkje masar).

25. september 2025

Profesjonelle produkter, amatørmessig service

Jeg var innom butikken i Oslo i januar og etterspurte Squidlock remote. Fikk da beskjed om at den ville komme på lager rundt april/mai. I august fant jeg varen i nettbutikken, og bestilte den 2. august. Stod at det var leveringstid, men i dag bruker ikke ei pakke lange tiden fra produsent eller et fjernlager.

17. august fulgte jeg opp bestillingen på e-post, og 22. august fikk jeg svar om at dere trengte mer informasjon om demper og innfesting. Det finnes tydeligvis flere varianter å velge i, men ikke i nettbutikken. Jeg svarte raskt, men siden det gikk for lang tid på e-post valgte jeg å ringe. Etter 13 forsøk fikk jeg endelig svar – og fikk da beskjed om at varen ikke var på lager. Dette til tross for at den annonseres på hjemmesiden med teksten “Kommer på lager – kontakt oss for leveringstid”.

Når jeg påpekte hvor useriøst dette fremstår, fikk jeg en nedlatende forklaring på hvordan netthandel og distribusjon «fungerer». Til slutt ble jeg fortalt at varen kanskje blir sendt om en uke – da er Birken allerede over, og hele poenget med bestillingen forsvinner for min del.

Produktene dere selger, blant annet Orbea, er av høy kvalitet. Det er nettopp derfor jeg har valgt å kjøpe to kostbare sykler hos dere. Men når kundeservicen er så fraværende, oppfølgingen så dårlig, og kommunikasjonen direkte respektløs, ødelegger det helhetsinntrykket fullstendig.
Skjerp dere!

22. august 2025

Dårlig kundeservice, manglende informasjon og ikke justerte gir.

Bestilte en juniorsykkel som skulle komme på lager to uker før ferien, med god margin til å bli sendt i tide. Da datoen nærmet seg, fikk jeg lite informasjon. Etter å ha purret, fikk jeg plutselig beskjed om at sykkelen var klargjort for sending – men deretter ble det stille. En uke senere kom det beskjed om at pakken var sendt.

Det er nesten umulig å få tak i noen hos Unaas. De henviser til chat og e-post, men svarene uteblir. Når man først får et svar, er det uklart og skylden legges på PostNord. Hele prosessen har vært frustrerende og preget av dårlig kommunikasjon.

Postnord var hjelpsom og lot oss hente sykkelen på terminalen.

Når vi fikk pakket ut og gjort klar sykkelen, resulterte første sykkeltur i havari. Gir var ikke justert, så kjede hoppet av største tannhjul. Endte med skade på bakgir.

Må si jeg forventet mer av Unaas!

Om du har mulighet, anbefaler jeg å kjøpe sykkel et annet sted.

11. juli 2025

Bra produkter, elendig service

Svarer ikke på tlf og henviser til mail, som de heller ikke svarer på.

Kjøpte ny sykkel der dropper-post var for høy. De skulle bestille ny så jeg skulle komme innom å få den byttet. Ny ble ikke bestilt og de nektet å bytte for meg kostnadsfritt som lovet.

16. juni 2025