Goede steunzolen! Voorheen altijd naar een podoloog geweest dat veel tijd en geld kost. Zolen online besteld bij Solemades hebben precies hetzelfde resultaat en scheelt enorm veel tijd. Hele goede erv... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben superblij met mijn steunzolen. En wat makkelijk om zelf n blauwdruk te maken. Ik had geïnformeerd ( begin april) bij diverse podotherapeuten voor n afspraak, maar overal kon ik pas in juni/juli... Vis mer
Selskapet har svart
Helaas ten opzichte van eerdere steunzolen van de podoloog geen bijzondere zolen. Redelijk dun en hard aan de onderkant, zijn minder gevormd, voelen minder comfortabel maar geen pijnklachten en lijken... Vis mer
Selskapet har svart
Inmiddels loop ik ruim 3 maanden met de steunzolen en in combinatie met fysiotherapie verdwijnen mijn voetklachten langzaam. Ik merk veel positieve verandering in loopcomfort en de steunzolen helpen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Solemades, online steunzolen op maat gemaakt. Door onze unieke online configurator te combineren met een blauwdruk die je zelf thuis kan uploaden zijn onze steunzolen altijd perfect op maat. Onze online methode voor het bestellen van steunzolen is uniek in Nederland en ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring in de orthopedische technologie. Je kunt met behulp van onze configurator steunzolen laten maken zonder dat je de deur uit hoeft! Je gegevens en zelfgemaakte blauwdrukken combineren wij tot een volledig individueel product, maken we in onze eigen werkplaats en sturen we binnen 5 werkdagen naar je toe. 100% tevredenheidsgarantie!
Kontaktopplysninger
Zaanstraat 6B, 8226 ND, Lelystad, Nederland
- 0320218064
- info@solemades.com
- solemades.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helaas niet helemaal tevreden
Helaas niet helemaal tevreden. Zooltjes geven onvoldoende steun onder het midden van de voet.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Na een beetje snijwerk vooraan kan ik…
Na een beetje snijwerk vooraan kan ik ze in twee paar schoenen gebruiken, na een inloop van 2 weken perfect. Tot hiertoe, dankjewel voor de goede kwaliteit

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Snelle levering van de zolen
Snelle levering van de zolen. Na eerst zelf de blauwprint te sturen. Makkelijk om het zelf te doen. Ik gebruik de zolen bij ongeveer al mijn schoenen. Ze helpen heel goed, vooral bij vermoeide voeten. Zou wel eigenlijk extra zolen moeten hebben, zodat ik minder hoef te switchen tussen de schoenen.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Ik ben echt heel tevreden over de…
Ik ben echt heel tevreden over de klantenservice. Ik ben vriendelijk en goed begeleid en kreeg duidelijke uitleg bij het bestellen, wat ik erg prettig vond. De zool is voor mijn klachten helaas net iets te dun, maar ik merk wel dat hij al iets helpt. Al met al een fijne en positieve ervaring.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Na 6 maanden nog steeds volop tevreden…
Na 6 maanden nog steeds volop tevreden met mijn steun zolen van Solemades.

Top!
Snelle levering, prettige (online) communicatie en de zooltjes zijn van goede kwaliteit. Ik ben oprecht aangenaam verrast

De zooltjes zitten heerlijk
De zooltjes zitten heerlijk. De service is ook erg goed. Goed bereikbaar en zeer behulpzaam! Ik had op een andere plek last bij het dragen van de zooltjes. Na overleg kon ik ze terugsturen en is er een aanpassing gedaan. Nu nergens meer last van en ze zitten heerlijk.

super uitvinding zo
super uitvinding zo. ik heb zooltjes besteld had veel last van mijn voeten en nu nergens meer last van. het was duidelijk en snel de bestelling.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Zeer tevreden over Solemades!
Zeer tevreden over Solemades!
Het proces om de steunzolen te bestellen is eenvoudig en snel. Ik heb de steunzolen nu sinds begin Oktober en ben hier erg tevreden over. Ze lopen zeer goed. Ik ben nog niet pijnloos maar heb wel het idee dat de pijn sneller weg trekt. Ik denk erover om nog een tweede paar te bestellen.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Prima zooltjes en goede aftersales
Prima zooltjes voor een normale prijs. Aftersales is ook perfect ! Tot de volgende keer .
Gr, Ben

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Het was makkelijk om te doen
Het was makkelijk om te doen, en leverde hetzelfde resultaat als bij de orthopeed.
Maar een stuk voordeliger

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Prima bedrijf om je steunzolen te…
Prima bedrijf om je steunzolen te bestellen. Het proces dat je thuis je voetafdruk moet inmeten ging prima. Fijne zolen, prima kwaliteit en pasvorm. Blijft overigens wel 2-D, heb je een grote aanpassing nodig is het misschien lastig. Trouwens ook snel geleverd - prima!

steunzolen op maat…
Eenvoudig proces om steunzolen op maat te bestellen. Vervolgens erg snel geleverd en ze passen perfect! Zeer tevreden en een mooie prijs.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Goede service, redelijk aan de prijs maar goed resultaat

Waardeloos!
Zool is keihard aan de voorkant en ik had nog aangegeven dat ik het daar juist zacht wil. Ik heb er helemaal niets aan. Waardeloos.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Makkelijk snel en efficiënt.
Makkelijk snel en efficiënt en een stuk goedkoper dan in de winkel. De steunzolen lopen goed!

Erg tevreden
Erg tevreden. Makkelijk en snel bezorgd.

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Veeeeel sneller geregeld dan via…
Veeeeel sneller geregeld dan via podotherapeut waar er 8 weken wachttijd was. Na week van gebruik zooltjes was de pij weg. Dus erg tevreden!

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Super goede service en steunzolen
Na mijn emigratie heb ik 2 andere bedrijven geprobeerd voor steunzolen. In geen van beiden gevallen waren deze zo comfortabel als die van jullie en het gemak van het online bestellen is super. Ik zoek ook niet meer verder en bestel voortaan online.
Met vriendelijke groet
Peggy Kerkhof

Werelduitvinding
Dit is na het licht, het wiel en de elektriciteit wel de beste uitvinding uit de wereldgeschiedenis. Was eerst toch wat sceptisch om zolen online te bestellen en zelf met de blauwdrukken thuis te gaan beunhazen, maar hé, af en toe gokken kan geen kwaad. En goed gegokt kan ik je vertellen. Zooltjes geven exact de goede ondersteuning, zijn lekker licht voor in de hardloopschoenen en dat alles voor maar 139,95. Aanrader! Niks meer, niks minder

Svar fra Solemades | Online maatwerk steunzolen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.