Solar-systemen Gooi en omstreken Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De heer Vermeulen heeft de situatie op locatie bekeken. Een duidelijke en helder offerte gestuurd. Door een vervolg klus (dakisolatie) moesten de panelen voor 1 april geplaatst zijn. Op de afgesprok... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I strongly recommend Ronald V. for solar panel installation. His prices are very competitive, which is why I chose his company over a few others. His contractors work fast when they come to install th... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Uiteindelijk uit 18 offertes de offerte van Solar Systemen ;t Gooi van Ronald Vermeulen gekozen. Doorslag: zijn informatieboekje waarin heel veel vragen en zaken werden behandeld. Ook tijdens bezoe... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na vergelijking van verschillende aanbieders, viel onze voorkeur op Solar-systemen.nl. Doorslag gaf het deskundig advies van dhr. Ronald Vermeulen. De panelen zijn prima geplaatst en de installatie we... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Solenergileverandør
  2. Leverandør av solenergiutstyr

Skrevet av virksomheten

Solar-Systemen.nl Gooi en omstreken is een zelfstandige vestiging van Solar-Systemen.nl in Drachten, een franchise met zes vestigingen door heel Nederland. Solar-systemen.nl, opgericht in 2014, heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd met de verkoop en installatie van zonnepanelen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedienen we klanten in het Gooi en Omstreken. Van Amersfoort tot Weesp en van Loosdrecht tot Almere. De kracht van Solar-systemen.nl zit hem in de combinatie van persoonlijke aandacht en het streven naar de optimale verhouding tussen kwaliteit en prijs. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Onze monteurs werken veilig en zijn uiteraard voorzien van de benodigde diploma’s en certificaten die nodig zijn om kwaliteit te kunnen leveren. U bent altijd van harte welkom voor een goed gesprek en een kop lekkere koffie in ons Solar Energy Center, onze showroom in Blaricum. In onze showroom kunnen we u diverse zonnepanelen, omvormers en bevestigingssystemen laten zien. Wij komen altijd bij op locatie kijken om het beste advies voor uw situatie te kunnen geven. Uiteraard stemmen we het solar-systeem af op uw wensen en energiebehoefte. Wij adviseren u ook op het gebied van subsidies en andere fiscale aspecten.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Informatieboekje

Doorslag: zijn informatieboekje waarin heel veel vragen en zaken werden behandeld. Ook tijdens bezoek thuis was het contact vanaf het begin prettig. Na wat aanloop uitdagingen die heel snel werden opgelost zijn de zonnepanelen geplaatst en werken.
Ronald s in ieder geval iemand die beloofd wat hij zegt en zijn afspraken na komt. Redenen voor anderen om met hen zaken te gaan doen.

24. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject

Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot en met plaatsing van de panelen. Door de heer Ronald Vermeulen zijn we zowel aan huis als op kantoor goed en duidelijk geinformeerd over de mogelijkheden.
Er werd goed rekening gehouden met onze wensen ten aanzien de plaatsing van de panelen op het dak enz.
De montage ging ook heel goed door vriendelijk monteurs.

23. desember 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed gesprek gehad met dhr

Goed gesprek gehad met dhr. R. Vermeulen. Het gaf vertrouwen en dat is de reden dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Komt afspraken na. Ook monteurs zijn professioneel, accuraat en vriendelijk kortom een zeer tevreden klant

22. desember 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

wij zijn zeer tevreden over het contact…

wij zijn zeer tevreden over het contact met solarenergycenter. hij heeft het rustig uitgelegd waarom we voor hun konden kiezen, service en kwaliteit zijn heel goed. de montage en aansluiten ging ook fantastisch snel en goed. wij zijn er erg blij mee en is ook zeer aan te raden.

30. november 2021

complimenten

het was allemaal top ,alleen jammer dat de monteurs voor de bekabeling grijze buis hebben gebruikt op een witte muur . verder netjes gewerkt en alles opgeruimd . een paar dagen na de installatiewerkte de wifi van de omvormer niet meer , dit is snel verholpen door ron vemeulen

23. november 2021

Goed

Heldere en duidelijke voorlichting.
Goede en vakkundige installatie.

3. september 2021
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prettige manier van samenwerken.

Prettige manier van samenwerken.
Meedenkend met de client en goede voorlichting gegeven
Inschatting van de duur van installeren ( 5 werkuren) was uiteindelijk 10 werkuren geworden. Dat was echt afzien.

25. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijn traject en zeer aan te raden

Zeer fijn business relatie met Ronald Vermeulen iets welke hij rustig opbouwt met je. Snelheid van beantwoording, rust, adequaat, eerlijkheid en gedegenheid zijn wel termen die ik aan dit traject kan koppelen! Gaf mij echt het gevoel dat ik alles kon vragen en niets was te veel…echt een aanrader

18. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vakkundig en zeer prettige samenwerking

Door de vakkundigheid en servicegerichtheid hebben we voor Solar gekozen. Ondertussen liggen de panelen op het dak, in een ochtend geïnstalleerd en werkt naar tevredenheid.
De installatie werd net zo netjes gedaan als het advies en de uitleg achteraf. Een prettige manier van samenwerken!

14. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goed en fijn bedrijf.

Zeer goed en fijn bedrijf.
Vanaf bij je thuis komen kijken tot aan de offerte en de plaatsing zeer goed alles.
Duidelijke uitleg door Ronald en alles netjes op papier.
Zeer goede garantie een 10.
Vakkundige personeel die hun vak verstaan denken mee ruimen alles keurig op.
Voor wie dit leest wil je nergens geen omkijken naar hebben ga gerust met dit bedrijf zaken doen zelfs btw teruggave regelen ze gratis en de prijs aanbieding zeer goed .
Ronald je bent een topper in je vak zowel zakelijk als persoon

3. juni 2021

Zonnestroom, makkelijk geregeld

Duidelijke afspraken, snel gegeven passend advies met een goede prijs. Montage snel ingepland en in een halve dag netjes gemonteerd met prima spullen, ziet er vertrouwenwekkend uit. Mooi om de app meteen te zien dat er flink stroom wordt opgewekt.

3. juni 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn bedrijf met prima mensen

Zeer tevreden met volledige traject.
Schouw, offerte, bijstelling gevolgd door installatie.
Vooral fijn dat Ronald eerst even langs kwam om onze situatie te evalueren en de mogelijkheden door te spreken. Ook bij de installatie alle lof voor de medewerkers.
Wij zijn zeer tevreden en bevelen daarom Solar-sytemen van harte aan.

2. juni 2021

Supergoed bedrijf

Supergoed bedrijf alles tot in de puntjes geregeld van offerte tot factuur in korte tijd geregeld en erg netjes en voor een eerlijke prijs.
Een echte aanrader

1. mai 2021
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv