De heer Vermeulen heeft de situatie op locatie bekeken. Een duidelijke en helder offerte gestuurd. Door een vervolg klus (dakisolatie) moesten de panelen voor 1 april geplaatst zijn. Op de afgesprok... Vis mer
Se hva andre synes
I strongly recommend Ronald V. for solar panel installation. His prices are very competitive, which is why I chose his company over a few others. His contractors work fast when they come to install th... Vis mer
Uiteindelijk uit 18 offertes de offerte van Solar Systemen ;t Gooi van Ronald Vermeulen gekozen. Doorslag: zijn informatieboekje waarin heel veel vragen en zaken werden behandeld. Ook tijdens bezoe... Vis mer
Na vergelijking van verschillende aanbieders, viel onze voorkeur op Solar-systemen.nl. Doorslag gaf het deskundig advies van dhr. Ronald Vermeulen. De panelen zijn prima geplaatst en de installatie we... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Solar-Systemen.nl Gooi en omstreken is een zelfstandige vestiging van Solar-Systemen.nl in Drachten, een franchise met zes vestigingen door heel Nederland. Solar-systemen.nl, opgericht in 2014, heeft inmiddels ruime ervaring opgebouwd met de verkoop en installatie van zonnepanelen bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Vanuit onze vestiging in Blaricum bedienen we klanten in het Gooi en Omstreken. Van Amersfoort tot Weesp en van Loosdrecht tot Almere. De kracht van Solar-systemen.nl zit hem in de combinatie van persoonlijke aandacht en het streven naar de optimale verhouding tussen kwaliteit en prijs. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Onze monteurs werken veilig en zijn uiteraard voorzien van de benodigde diploma’s en certificaten die nodig zijn om kwaliteit te kunnen leveren. U bent altijd van harte welkom voor een goed gesprek en een kop lekkere koffie in ons Solar Energy Center, onze showroom in Blaricum. In onze showroom kunnen we u diverse zonnepanelen, omvormers en bevestigingssystemen laten zien. Wij komen altijd bij op locatie kijken om het beste advies voor uw situatie te kunnen geven. Uiteraard stemmen we het solar-systeem af op uw wensen en energiebehoefte. Wij adviseren u ook op het gebied van subsidies en andere fiscale aspecten.
Kontaktopplysninger
Deltazijde 16H, 1261ZM, Blaricum, Nederland
- 0352055057
- ronald@solar-systemen.nl
- solarenergycenter.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed advies
Goed advies, nette prijs en services.
Bij advies werd gekeken naar verbruik en daar werd de te verwachten opbrengst op afgesteld.
Montage netjes en goed uitgevoerd.
Heel tevreden met de werkzaamheden die…
Heel tevreden met de werkzaamheden die gedaan zijn.
Een aanrader om dit bedrijf te nemen.
De monteurs waren heel accuraat en netjes.
Ooit een tweedehands auto gekocht?
Ooit een tweedehands auto gekocht? Datzelfde gevoel komt bij je boven als je met deze partij in zee gaat. Als er wat te verkopen valt dan is het snel geregeld, maar als er na verloop van tijd een probleem de kop opsteekt dan is het heel moeilijk om een reactie te krijgen, de partij in beweging te krijgen en door de muur van draaien en ontkenning heen te breken. Ook het GFDE waar deze partij bij aangesloten is, is geen knip voor de neus waard. Zodra bleek uit de door mij gestuurde foto's en verklaringen van notabene de door Solar gestuurde elektriciën dat er toch wel wat schortte aan de installatie gaf het GFDE niet meer thuis. 0-brug niet geschakeld, aansluiting op de betsaande bekabeling met kroonsteentjes en geen aardlekautomaat bij de groepnkast. Voor wie een inkijkje wil in de communicatie over en weer die kan een link van mij krijgen waar alles te lezen en te horen is. SMS naar 06 - 471271366
Klant is "Zonnekoning" bij Solar-Systemen
Na meerdere offertes van aanbieders te hebben aangevraagd kwam ook Solar -Systemen bij mij in focus. Als eerste sterke punt ervoer ik dat de vertegenwoordiger Ronald Vermeulen ook in persoon de situatie bij mij thuis kwam beoordelen. Hij nam alle tijd en gaf duidelijk de voor en nadelen van de verschillende mogelijkheden aan. Prijstechnisch was zijn offerte ook marktconform. De uitvoering had vertraging door de mondiale leveringsproblemen met de onderdelen, maar ook hierover communiceerde Solar-Systems proactief en transparant. De technische uitvoering en de melding aan de netbeheerder door het bedrijf verliep daarna vlekkeloos en de gebruikers-app is een inzichtelijke tool. Voorts is de BTW teruggave d.m.v. een gelieerd kantoor een mooie bijkomstigheid waarmee je als klant bent verlost van die administratieve last. De persoonlijke begeleiding van de klant tijdens het hele proces door Ronald Vermeulen is tenslotte een duidelijk pluspunt.
In februari ook al een review geplaatst…
In februari ook al een review geplaatst over onze zonnepanelen.
Vorig jaar heeft het bedrijf bij ons zonnepanelen geplaatst. Het contact verliepen toen nog goed. Na het betalen van de offerte lijkt meneer van de aardbodem verdwenen. Hij reageert niet meer op mails, belletjes en berichtjes. Gisteren waren ze bij onze buren aan het werk en mij werd belooft dat wanneer ze klaar waren de birdblocker op ons dak en alle afval van het dak zouden halen. Door het naar beneden komende afval is onze glazen tuintafel al kapot en durven wij niet meer in de tuin te zitten.
Je raadt het al, de installateurs waren na hun klus spoorloos verdwenen en niemand neemt de telefoon op. Nu zitten wij na een jaat nog steeds met een losse birdblocker, kapotte tafel en afval op het dak
Fijn bedrijf zeker een aanrader
Fijn bedrijf ik ben zeker tevreden hoe het gegaan is en oplost is! Zeker een aanrader.
Tevreden klant
Alles is goed geïnstalleerd en afgehandeld door Solar-Systemen.
Zeker een aanrader om daar je panelen te bestellen.
Heel erg blij mee!! Aanrader!!
Heel prettig contact. Denkt mee, ook met de financiering. Gingen snel en vakkundig te werk. Werken goed zelfs als de zon niet schijnt wekken ze toch energie op. Echt een aanrader!!!
Mijn ervaring met solar-systemen in…
Mijn ervaring met solar-systemen in relatie zonnepanelen ervaar ik goed,
enkel tijdens de installatie ervan zijn er wat steken gevallen.
Zonnetje
Goede ervaring ,netjes afgeleverd en kundig advies !!
Perfecte service
Perfecte service, systeem werkt goed, 1 van de goedkoopste qua prijs, Ligt mooi op het dak. Tot op heden alleen maar tevreden! mannen die het bouwden ook gewoon hardwerkende nette mannen. MAW alles heel relaxed verlopen.
Alles prima geregeld.
Alles prima geregeld van offerte tot installatie. Alles volgens afspraak.
Goede euitleg en advies.
Heel tevreden!
Goede prijzen, heldere communicatie en een schouw vooraf. een jaar na installatie een goede opbrengst, ondanks een minder goed zonne-jaar. al-met-al een zeer tevreden klant.
Goede panelen voor een eerlijke prijs
Mooie zonnepanelen voor een goede prijs. Het contact liep in eerste instantie goed. Er werd snel gereageerd en onze vragen werden netjes en duidelijk beantwoord. Diegene die de zonnepanelen kwamen plaatsen werkten netjes en nauwkeurig.
Enige minpuntje was dat het contact over de ontbrekende birdblocker. Na meerdere keren contact met hen op proberen te nemen (via mail, telefoon etc) heb ik een slechte recensie geschreven en diezelfde middag had ik nog reactie. Waarschijnlijk waren ze ons vergeten??
Na 3,5 maand hebben ze de ontbrekende birdblocker geïnstalleerd. Alles ziet er goed uit, werkt goed en is netjes afgewerkt.
Helaas krijgt dit verhaal nog een staartje. Er blijven dingen van het dak af komen wat van de zonnepanelen is (plastic/ijzer). Hier nu 2x melding van gemaakt. Helaas nog geen reactie…
Ik blijf continu contact met hun opzoeken, maar de oplossing van hun kant blijft uit. Helaas kunnen we nu niet meer in de tuin zitten (want er kunnen zo dingen op je hoofd komen)
Goeie service
Ronald is een vriendelijk persoon en heeft mij goed geholpen met de installatie van een extra set zonnepanelen. Tijdens de kennismaking heeft Ronald goed meegedacht en gekeken naar de huidige installatie en ook hoe deze het beste uitgebreid kon worden. De offerte was goed omschreven en de installatie kon snel plaatsvinden. Na installatie (duurt 1 dag) heeft Ronald mij geholpen om de app te installeren om de energie op dagelijkse basis te kunnen monitoren. Ik ben uiteindelijke erg tevreden over de service.
TOP bedrijf…
Dit bedrijf is zeer zeker asn te bevelen. Uitstekende voorlichting. Uitstekende service
Een zeer goede ervaring opgedaan met…
Een zeer goede ervaring opgedaan met dit bedrijf, alles keurig Geïnstalleerd en nagecontroleerd.
Ik beveel dit bedrijf aan als U zonnepanlen wilt aanschaffen, U zal ergeren spijt van krijgen.
Deskundig, kwaliteit en vakkundig
Na vergelijking van 5 aanbieders viel de voorkeur op Solar-systemen Gooi en Omstreken. Deskundig advies, duidelijke offerte, niet de goedkoopste, ook niet de duurste, maar kwalitatief goede panelen en omvormers.
Installatie van nieuwe meterkast en de zonnepanelen door vakkundige monteurs.
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen!
Wij zijn erg blij met de zonnepanelen en de begeleiding bij het plaatsen . Wij hebben verscheidene aanbieders benaderd. Alleen Ronald Vermeulen belde ons vrijwel direct om een afsprak te maken en om te kijken hoeveel- en waar de panelen het beste tot zijn recht komen. De overige aanbieders stuurden wel een offerte maar deze waren in de meeste gevallen onjuist omdat de gegevens op het internet en de werkelijke situatie net iets anders was. De hoogte van de offertes lagen allemaal op het prijsniveau. Wij hebben in eerste instantie 8 panelen besteld. Omdat de installatie vlekkeloos verliep en wij enthousiast werden van de opbrengst van de panelen hebben wij nog 9 panelen erbij besteld. De meterkast moest iets aangepast worden door een gecertificeerde elektricien. Dit is snel in overleg geregeld. De BTW teruggave wordt ook door een bedrijf geregeld die door Solar wordt aangestuurd. M.a.w. wij hebben een zeer goede en prettige ervaring met Solar-Systemen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.