Informasjon om virksomheten

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onlangs op een micro omvormer besteld

Onlangs een micro omvormer besteld, ik was verrast dat ik deze de volgende dag al in huis had, daarna nog contact gehad voor een vraag omtrent deze omvormer, en direct naar tevredenheid geholpen,mijn vijf sterren zijn door Solar champ dik verdiend 👍

1. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijn geholpen, goede service!

Bij solarchamp heb ik een plug and play set gekocht van 2 panelen. Eerste contact was telefonisch toen ben ik fijn te woord gestaan. Bij het ophalen werden de panelen samen met iemand van solarchamp netjes op de auto bevestigd. Een klein puntje, er zit geen aarde draad bij de plug and play set. Vergeet deze niet mee te bestellen.

21. juli 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

SolarChamp is een dikke aanrader !

Bij SolarChamp een plug &play zonnepanelenset besteld met een Bluebase montagesysteem. Drie dagen later werd alles al geleverd. Er was echter iets gebeurd bij de vervoerfirma en wij bemerkten dat hier en daar clips afgebroken en vervrongen waren bij het montagesysteem. Denkelijk was er iets op het palet gevallen. Direct hiervoor gebeld en een mailtje gestuurd met wat foto’s en de volgende dag werden de vervangstukken keurig geleverd door Post NL.de mensen aan de telefoon bij SolarChamp zijn heel vriendelijk en erg behulpzaam. Ik moet zeggen dat dit echt TOP was. Samen met de buurman de set gemonteerd en SolarChamp heeft me echt goed geholpen met het data installeren op mijn smartphone. Besluit: deze firma is een 200% aanrader !!!

22. april 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Recent een bestelling gedaan van…

Recent een bestelling gedaan van omvormers en kabels
Wat een super fijn bedrijf om bij aan te kopen !
Ze waren zeker scherp in hun prijzen , vond bedrijven die goedkoper aan boden , maar de service en vriendelijkheid van dit bedrijf viel mij direct op .
Ben erg blij dat ik bij hun gekocht heb , en ben zeer tevreden over door hun geleverd advies en ondersteuning, en hun kwaliteit merken die ze verkopen
Kort om , zeer tevreden klant en erg blij dat ik bij hun aangekocht heb 👍👍👍

6. mars 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Begin van dit jaar een Growatt omvormer…

Begin van dit jaar een Growatt omvormer gekocht.
Door een verkeerd gemaakte aansluiting storing veroorzaakt.
Bedrijf gebeld dat door eigen schuld aansluiting van de omvormer kapot was.
Omvormer opgestuurd en werd kosteloos gerepareerd.
Grote klasse.

22. juli 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel bezorgd en goede garantieopvolging

Ik heb in November 16 panelen Jinko besteld en deze zijn de volgende dag geleverd.
Na montage een aantal weken later bleek de vermogensafgifte van twee panelen vreemd gedrag te vertonen. Grafieken en onderzoeksmethode opgestuurd en er werden zonder problemen twee panelen weer opgestuurd en na afspraak de defecte panelen opgehaald.

20. januar 2023

Goede klantenservice

Vorige week een bestelling geplaatst van een klein accessoire. Dit werd dezelfde dag verzonden en de volgende tag ontvangen. Bij ontvangst bleek helaas dat het verkeerde product werd verzonden.

Na melding via het contact formulier tijdens het weekend kreeg ik maandag een bericht met excuses en melding dat het correcte artikel werd verzonden. Ik hoefde zelfs het verkeerd geleverde artikel niet terug te zenden. (Vermoedelijk omwille van de beperkte kost van het artikel.) De volgende dag werd het correcte artikel geleverd.

Een foutje is snel gemaakt en overkomt ons allemaal wel eens. Het feit dat het zo snel en zonder poespas werd gecorrigeerd getuigt van een goede klantenservice.

10. oktober 2022
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede levering en service

Ik kon dit bedrijf niet vinden op trustpilot dus ik vreesde het ergste. Maar ze hebben gewoon een bezoek adres en dus heb ik toch maar besteld. Binnen een dag of 14 had ik mijn zonnepanelen pakket binnen, uit voorraad geleverd.

Ik heb ook nog 2x gebeld met een vraag en ben vriendelijk te woord gestaan.

De enige opmerking die ik heb: de levertijd staat nergens bij de producten en ook niet op de bestelbevestiging dus dan tast je een beetje in het duister.

16. september 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv