Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijke in de afspraken Komplete traject vanaf bestelling te volgen. Vriendelijke, nette en behulpzame monteurs die bereid zijn iets extra te doen. Door een blessure kon ik zelf de oude jal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed te woord gestaan in de winkel, ze nemen ook de tijd voor je. Bij bestelling duidelijke uitleg over bestelprocedure. Vriendelijk montageteam welke keurig werk levert. Na montage waren er nog vrage... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had contact gezocht i.v.m. een defect aan één van onze rolluiken. Via Reza kreeg ik het verzoek en advies om eerst zelf even te kijken of het op te lossen was. Met haar hulp heb ik het uiteindelijk ku... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Zelden zo'n klant onvriendelijk bedrijf meegemaakt! Vanaf moment 1 ging werkelijk alles mis. Van het opsturen van monsters, afspraken van inmeten, het correct inmeten van de KEJE Lamella raam verduist... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Forhandler av vindusbehandlingsprodukter

Skrevet av virksomheten

Van huis naar thuis? Creëer wooncomfort met maatwerk raamdecoratie, buitenzonwering, horren en vloeren. Solano Wonen levert hoge kwaliteit tegen lage prijzen. Tot wel 40% goedkoper! Van houten jaloezieën, hordeuren en knikarmschermen tot rolluiken, screens en PVC vloeren. Eén aanspreekpunt voor het hele project. Wel zo handig!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 69 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zorgvuldige en nette montage

Zorgvuldige en nette montage.
Een stel handige knapen!

4. desember 2025

Beste C. Schipper,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de montage en onze monteurs. We geven uw complimenten zeker aan hun door!

Geen fijne ervaring

Goed lezen voordat je met deze partij in zee gaat. Inmeetkosten a 90 ook als je geen rolluik koopt.

4. september 2025

Beste Rob,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet volledig naar wens was. Wij hanteren de voorwaarden dat de inmeetkosten gratis zijn bij het plaatsen van een bestelling; als er geen bestelling wordt geplaatst, bedragen de kosten €89,95.

Ik zie dat er inmiddels telefonisch contact geweest om dit toe te lichten. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 058-2897955 of info@solanowonen.nl

Top!

Geholpen door Aswin en Geert. Super aardig. Snel klaar. Goed afgewerkt en alles netjes opgeruimd. Daarna nog uitleg en helemaal tevreden!

7. november 2025

Heel tevreden over Solano wonen

Heel tevreden over Solano wonen
Voor het kiezen van mijn product zeer behulpzaam en steun voor de juiste afmetingen Ondanks de vele mails van mij altijd paraat met hulp
Levering van plissérolgordijn perfect op af gesproken datum en goed verpakt
Na openen verpakking ontbrak er een speld in de steun van de batterij houder en na een mail een week nadien twee extra steunen ontvangen Wat een service !!!
Ook een zeer overzichtelijke gebruiksaanwijzing ontvangen voor zowel gordijn & zonnecel en afstand bediening Plaatsing is een plezier zo
Uitzicht en kwaliteit van gordijn top Mijn dakkoepel is nu mooi af geschermd om de zonnestralen tegen te houden op mijn boven verdieping
Super tevreden

22. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer tevreden over de service

De screens zijn vakkundig en netjes geplaatst door Oene en Geert. Ook de communicatie was uitstekend — ik werd steeds via e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang, van offerte tot bestelling in productie en tot de uiteindelijke afspraak van plaatsing. Dat vond ik een groot pluspunt!

9. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Alleen doen als je zelf kan installeren en repareren

Ik heb het laten installeren en opmeten.
Opmeten was NIET gratis zoals vermeld.

Ze zijn niet goed gemonteerd, ze lekken water tussen de gevel en de rolluik in.

Een rolluik is 3 maanden geleden stuk gegaan en ik wacht nog steeds op reparatie!

Ik heb meerdere keren gebeld, maar schrijf het nu toch hier op.

29. september 2025

Svar fra Solano Wonen

Bedankt voor uw bericht. Jammer om te horen dat het rolluik niet goed werkte. Inmiddels is onze monteur bij u langs geweest om het probleem te verhelpen. Mocht er toch nog iets zijn, dan kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na heel wat webshops te hebben bekeken zijn wij blij met Solano!

Na heel wat webshops te hebben bekeken, zijn wij blij met een paar door Solano geleverde verduisterende screens, met ingebouwde accu-motor, PV-paneeltje en afstandsbediening. Mooi product voor een prima prijs! Uitstekende website met uitgebreid aanbod.
Ook werden wij altijd vriendelijk en ter zake kundig te woord gestaan door Solano medewerkers.

22. september 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Mooi assortiment!

Mooi assortiment!
Vandaag zijn de buiten zonwering en de horren vakkundig geplaatst door monteurs Mark en Remco.
Een van de horren kon niet geplaatst worden omdat deze verkeerd opgemeten bleek te zijn.
Overal waar gewerkt wordt gaan wel eens dingen mis.
Zonder deze misser had Solano 5 sterren gekregen

Drama

Al maanden bezig om een plisse gordijn te laten monteren in mijn dakraam.
Verkeerde bestelling, niet goed ingemeten, monteurs aan de deur maar geen gordijn geleverd enzovoort enzovoort. Vandaag zou het dan eindelijk opgelost worden.....maar helaas gordijn loopt uit de rails en bedieningsstok past niet, om verdrietig van te worden😞. wat een ellende, een foutje maken kan de beste overkomen maar dit is prutswerk, hopelijk neemt iemand hier verantwoording voor
Vandaag vroeg een medewerker van salano zich af of misschien onze dakkoepel niet recht is??? Zou kunnen maar daar had de inmeter en de monteur dan iets mee moeten doen toch? We laten niet voor niets inmeten en monteren
Na veel gedoe zijn er hoekprofielen geleverd en zijn deze gemonteerd, het lijkt erop dat het probleem opgelost is
Solana heeft het probleem, voor ons gevoel, niet erg serieus genomen. Montage bedrijf daarentegen heeft wel naar onze klachten geluisterd en daar naar gehandeld.
Solano hun reactie klopt, volgens mij, niet helemaal. De monteurs zijn van een extern bedrijf, uiteraard hebben zij hun werk ook niet geheel goed gedaan maar zij zochten wel naar een oplossing, iets wat solano naliet.

Beste Yoldana,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de bestelling en montage niet soepel zijn verlopen.

We begrijpen dat we je beter op de hoogte hadden moeten houden tijdens het proces en nemen je feedback daarover serieus. Fijn om te horen dat onze monteurs uiteindelijk het probleem naar tevredenheid hebben opgelost.

Gewoon perfect!

Solano is een super klantvriendelijk bedrijf. Ze weten waar ze het over hebben en de producten zijn kwalitatief heel goed. De uitleg in de winkel door Bram was heel duidelijk, alle opties worden besproken en voor- en nadelen toegelicht.
Er werd tijdens het inmeten goed meegedacht over het plaatsen van de screens en de hordeuren.
Remko en Mark hebben de producten vervolgens super zorgvuldig en netjes geplaatst. Er bleef geen rotzooi achter, er werd zelfs gevraagd om een sopje om boorstof weg te poetsen.
Een dikke aanrader!!

Aanrader

Vandaag een knikarmscherm en horren voor de slaapkamers geplaatst door Geert en Marco van Solano. Top service. Professioneel en vriendelijk. Netjes afgewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

10. september 2025

Goed opgelost

Een van mijn 2 plissegordijnen deed het niet goed. Ik had contact opgenomen met de klanten service en er werd al heel snel een reactie gestuurd. Kort daarna werd er besloten dat het toch een productie fout is en er word kosteloos een nieuwe opgestuurd en hoef de oude niet retour te sturen. Ik ben hier zeer tevreden mee en blij met de snelle handelingen.

3. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 weken geleden een overkapping laten…

2 weken geleden een overkapping laten installeren.jammer genoeg misten er materialenen was er wat vertraging.geen probleem want de mensen van Solano hebben dit perfect opgelost binnen 3 dagen.voor mij is belangrijk wat de actie is als er iets mis gaat.in 1 woord top behandeld door Solano.goede kloppende informatie per mail en telefoon

30. juli 2025

Svar fra Solano Wonen

Bedankt voor uw mooie woorden en begrip! 🙏 We blijven allemaal mensen en soms gaat er wel eens iets mis, maar wij vinden het belangrijk om dit altijd snel en op een passende manier op te lossen. Fijn om te horen dat u tevreden bent met hoe wij dit hebben opgepakt en dat de communicatie duidelijk en prettig was. We wensen u veel plezier van uw overkapping!

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, 2 screens bij dit bedrijf gekocht, waarvan er 1 niet passend is/niet goed werkt vanaf begin af aan al niet.
We zijn nu 6 weken verder en de screen werkt niet, we kunnen er niks mee.
Dit bedrijf kan er niks meer mee, op de monteur wachten, vanuit hun kant geen enkele communicatie of oplossing of iets van spoed!

Solano, nooit meer!!

9. august 2025

Beste Patricia,

Dank voor uw review. Het spijt ons te horen dat u problemen ervaart met één van uw screens. Helaas hebben we via onze eerdere vraag op Trustpilot geen reactie ontvangen, waardoor we niet weten om welke bestelling het gaat.

We zouden het graag samen met u oplossen. Zou u contact met ons kunnen opnemen?

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv