We had the wonderful please of working with the Sofiebadet team on an activation during Copenhagen Fashion Week. It cannot be underestimated how beautiful the space is and how kind and attentive K... Vis mer
Se hva andre synes
Dejligste Sofiebad. Lige så vidunderligt som altid. Forleden dag var jeg tilbage i den smukke gamle badeanstalt med min kæreste. Blødgjort som smør gled ved efter to timers lækker sparejse ud i Københ... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Kurbad, hamambehandlinger, massage spa, kultur & koncerter!
Kontaktopplysninger
Sofiegade 15b, 1418 Kbh. K., København K., Danmark
- sofie@sofiebadet.dk
- sofiebadet.dk
Super oplevelse
Super oplevelse. ♥️
Min kæreste og jeg fik en
luksus Hamam samt en oliemassage,
i den gamle badeanstalt som emmer af
hygge i respekt for husets historie.
Sødt og venligt personale😊
Kan kun anbefale at prøve Sofiebadet♥️
Meget skuffende oplevelse
Jeg havde bestilt et luksus kurbad til min kusine og jeg, og jeg må indrømme vi begge var ret skuffede.. den første akavede oplevelse var at brusebadet vi skulle starte med lå i receptionen, og mit forhæng kunne ikke trække ordentligt for, så man føler sig lidt udsat hvis der kommer nogen ind. Det andet vi blev skuffet over var, at vi egentligt kun havde adgang til en lille dampbad og sauna, men egentligt ikke nogen former for bad kun brusebad. Vi havde forstået det som, at der ville være en form for karbad eller lille pool eller nogen man kunne ligge i, når det hed luksus kurbad, men der var kun et kar med koldt vand. Derudover var stedet også meget lille, så det var svært at snakke sammen, da vi var en del mennesker og det rungede en del når folk snakkede. Desværre en ret skuffende oplevelse for de 800 kr det havde kostet.

Vil ikke forlænge gavekort
Har haft et gavekort liggende siden før Corona. Mange penge for dem der har givet det - 600 kr. Det rækker så ikke til alverden i Sofiebadets ret dyre valgmuligheder. Men vi var indstillet på at betale oveni. Gavekortet er udløbet og jeg Beder høfligst om man vil forlænge det - som mange andre oplevelsesstsder og restauranter selvfølgelig har gjort under hensyn til corona. Men biksen biksen - det vil man ikke i Sofiebadet. Pænt dårlig stil. Vi må bruge vores penge et andet sted.

Svar fra Sofiebadet
Blev taget i røveren noget så grundigt
Vi fik forlænget vores wellness Haman pga sygdom til ca 2200kr i 2022 til foråret 2023
Vi ville bestille tid i 2022 til en tid i januar februar 2023 men fik at vide at der lige før og efter jul og nytår var der fuldstændigt booket så vi ville komme på en venteliste så vi kunne få en tid hvis der var et afbud efter nytår så da det blev omkring den 1 marts kontaktede jeg sofiebadet får at høre om de havde glemt os så efter at jeg har kontaktet sofiebadet flere gange,talte jeg så med en dame der fortalte at de ikke havde sådan en ordning med venteliste og hvem jeg havde talt med også kom der en utrolig vildledende og amatøragtig manipulerende samtale så bad jeg om en tid til Vores wellness til 2200kr men blev på uhøflig vis afvist med at de ikke kunne blive ved med at forlænge vores wellness til 2200 kr det er utrolig sørgeligt og skuffende at miste så mange penge og blive holdt for nar
Kan bestemt ikke anbefale sofiebadet til nogen

Dårlig og stressende sparejse
I lørdags var jeg og tre veninder på besøg i Sofiebadet. Vi havde bestilt en Luksus spa-rejse + karbade. Hvad vi havde troet skulle være en afstressende oplevelse, vidste sig at være en super stressende og ufattelig dårlig service fra personalet.
Vi startede med at komme ind og fik forklaret hvad vi skulle af en lyshåret dame. Vi kommer igang og herefter overtager en af hendes mandlige kollegaer, hvis job var at forklare os hvad vi skulle. Hans guidance var utrolig uklar og vi måtte flere gange spørger ham om rækkefølgen, da det for os alle 4 ikke gav mening. Herudover havde den mandlige og kvindelige medarbejder en tendens til af lave om i rækkefølgen for oplevelsen, hvilket selvfølgelig også gjorde os forvirret. Når vi spurgte hvor lang tid vi havde tilbage (fx i karbadet), var damen vag og havde på ingen måde styr på tiden, hvilket var en smule frusterende når der ingen ure er i spaområdet, og de kom heller ikke ind og fortalte os, hvornår vi skulle videre til det næste. Kort fortalt, følte vi at vi guidede os selv og hele tiden skulle minde personalet om, det næste der skulle ske samt tidsstyring.
Som en afslutning på vores sparejse anbefalede de os, at vi kunne afstresse i karbadene. Her beslutter vi os for at købe en flaske champagne og en forfriskende drink. Vi når nærmest lige at tage en tår af vores glas også kommer damen ind og siger at vi har under 30 minutter til at være ude. Vi får et chok, og spørger om bad of omklædning ikke ligger udenfor sparejsen, og det svare hun surt nej til, og at omklædning er inkluderet i deres luksus sparejse.
Vi fik mildest talt en chok - især fordi at vi lige havde købt drikkevare og troet at vi skulle afstresse.
Min veninde gik til den mandlige medarbejder, som så var utrolig ubehagelig og en smule agressiv i tonen. Hun sagde, at vi selvfølglig ikke vil betale for en champagne og andre drikkevare, når vi ikke har tid til at drikke det, og her blev han endnu mere sur.
Vi havde så noget som minder om 15 min til at gå i bad og klæde om, og mens vi klædte om kom damen ind og talte ned fra 5 minutter og ned til 1 minut, hvilket var ekstrem invaderende.
Kl. 15:00 stod vi ude foran Sofiabadet med sved på panden, vådt hår og endnu mere stresset end hvad vi var da vi ankom.
Med til dette skal det nævnes, at de havde booket et helt selskab til at bruge deres bad kl. 15:00, hvilket kan undre mig. For hvorfor har man ikke en buffer på 15 min, når man siden i sommers har vidst, at vi havde booket en sparejse. Super dårligt planlagt og kundeservice.
Jeg vil anbefaler på der kraftigste, at man vælger at bruge sine penge et andet spasted, for det er ikke pengene værd.
Meget dyrt brusebad
Meget dyrt brusebad! Betalte 295 kr for adgang til et stort, koldt rum med fem almindelige brusere (ingen ordentlige sæber), lille sauna og dampbad, hvor der max kan sidde fire personer. Der er ingen pool eller bassiner at hoppe i. Man får en badekåbe og badesandaler. Omklædningsrummet ligger akavet og åben ud til receptionen - samt er blandet mænd og kvinder. Steder er hyggeligt og har historie. Alt alt for dyrt for et brusebad. Var meget skuffet.
Fantastisk skønt sted
Fantastisk skønt sted, med søde dedikerede mennesker, vil komme igen og igen og igen. Sååå livs-dejligt

Svar fra Sofiebadet
Sådan en dejlig og afstressende…
Sådan en dejlig og afstressende oplevelse. Jeg fik 45 min. massage + adgang til spa. Hvis jeg skal komme med et minus, er det at saunaen er meget lille, så det er uheldigt hvis der er mere end 4 der gerne vil i sauna, det var dog ikke tilfældet da jeg besøgte dem en onsdag eftermiddag. Stor anbefaling hvis man vil have et afbræk fra en travl hverdag :)
Fantastisk roligt og lille intimt spa
Fantastisk roligt og lille intimt spa. Sofiebadets unikke æstetiske omgivelser er med til at gøre oplevelsen speciel, og personalet er dygtige og nærværende. Vi ses igen :)
Det var en fantastisk oplevelse!
Det var en fantastisk oplevelse at besøge jer i dag! 🌸
Skønt og rimelig uformelt personale, hyggelige omgivelser med ro og den bedste massage. Jeg kommer helt sikkert igen og forhåbentligt snart ☺️
Jeg var glad for Sofiebadet indtil jeg…
Jeg var glad for Sofiebadet indtil jeg misforstod ankomsttiden og blev skældt ud. “Jeg er ligeglad med, om du kommer igen” gjorde det klart for mig, at det gør jeg så heller ikke
Som svar til din kommentar:
Jeg har ikke udtrykt interesse i et klippekort. Jeg er heller ikke interesseret i at gå i dialog. Jeg har givet min anmeldelse af en medarbejder, om I vil tage imod den er op til jer. Held og lykke med at fortsætte den gode service

Svar fra Sofiebadet
Jeg har besøgt Sofie badet tre gange
Jeg har besøgt Sofie badet tre gange, primært fordi jeg har boet tæt på. Jeg synes - udover flotte historiske omgivelser- ikke at man får meget for pengene. Betjeningen er grænsende til uvenlig (både når man ringer, og når man dukker op). Og der er for koldt (gælder både rum og saunaer). Skal man i Sofiebadet vil jeg anbefale, at man booker er varmt karbad. Og evt nyder en kold øl i badet, som man kan købe på stedet:)

Svar fra Sofiebadet
Møde og Hammam med sang - Fantastisk!
Vi holdte et bestyrelsesmøde i deres fine anneks og derefter en tur i spa. I deres Hammam fik vi en flot sang og hele oplevelsen må siges at være MEGET god!
for Dyrt og for dårligt
Er pænt garvet spa bruger rundt om i Kbh Frederiksberg og på Bornholm . Sofie badet ligger i den dyre ende men det er bestemt ikke proportionelt med oplevelsen .
Nostalgien og de historiske detaljer er vist det eneste positive .
Vi ankom lidt i 11 . Man var ikke klar så vi blev bedt om at vente udenfor .
Den grå tørre dame i receptionen indgød ikke den store velkomst .
Omklædning lige ved siden af reception var så unisex . Det var lige lidt grænse overskridende da rummet er meget lille . Fra omklædning til bruse bad skal man igennem reception / indgangs parti ; døren stod piv åben, igen lige en tak for lidt privatsfære .
Spa område er meget lille .. der er plads til max 4 i saunaen ; den nederste bænk er mest fodskammel til de siddende gæster . Til gengæld var sauna’en nok tændt for sent og nåede ikke mere end 70 gr mens vi var der . 2 gæster havde bestemt sig for at ligge ned på bænkene i damp badet så der kunne vi heller ikke være . Der var kaffe og te 30 min efter start . Frugt fadet var een sølle banan i skiver og lidt appelsin og et skilt med en venlig reminder om ikke at tage for meget . Da der endelig var plads i damp baddet vadede 2 velvoksne håndværkere igennem spa’en . Så var der pludselig 2 studerende fra arkitekt skolen på rundtur i spa’en fuldt påklædte med overtøj . Efter en Time med lunken sauna med plads til 3 ud af 8 spa gæster , et dog ok dampbad og godt skrubbede igennem med en tilkøbt scrub til 50 kr ( det hører ikke med i de 200kr spa adgang koster ) opgav Vi da der ingen hygge var og Den 4 . Påklædte gæst (turist der skulle anmelde spa ) kom ind i spa’en ... fuldt påklædt og kunne tage os alle i åsyn som var vi i zoo . Fuldt påklædt med overtøj og udendørs sko . Hun gik så rundt og udspurgte spa gæster om oplevelsen . Der sluttede besøget for mig . Man kommer for at slappe af ; ikke for at blive udstillet .
200 kr . I Frederiksberg koster det 125 kr .på Griffen i Rønne koster det 250 kr med masser af frugt og drikke samt luxus forhold .
Det burde koste 100 kr og så burde de respektere deres gæster lidt mere . Kan ikke være rigtigt at Gud og hvermand har adgang til spa område . Kommer ikke igen . For dyrt

Svar fra Sofiebadet
Der var simpelthen for mange private…
Der var simpelthen for mange private påklædte rundvisninger, imedens vi var 8 betalende gæster i badetøj. Man følte sig lidt som en abe bag glas i saunaen, mens de gik og kiggede ind på os.
Det er for dyrt i forhold til produktet.

Svar fra Sofiebadet
til den pris, havde jeg forventet mere.
Min mand havde købt et gavekort til ham og jeg til Hamam luksus week-end. (eksisterede ike mere, da vi kom til vores behandling) Derudover havde vi som supplement bestilt hver 30 min. massage. Personalet var søde, og Hamam oplevelsen var dejlig, men selve omgivelserne, var kolde og grå og jeg følte ikke, at man var forberedt på bookede gæster. Vi fik ikke en rundvisning, da vi kom, men måtte selv spørge os frem. Massagerummet var småkoldt, og selvom jeg fik massage, så frøs jeg faktisk, måske også fordi jeg stadig havde vådt hår fra Hamam. Den hyggestemning, som jeg forventede at opleve ved et Hamambesøg, og til en meget høj pris, var desværre ikke til stede.

Svar fra Sofiebadet
Christianshavns Perle af velvære og historie
Sofiebadet....hvor skal jeg starte! Hæsblæsende hverdage, hvor adrenalinen kører på det højeste - JA, så er og har Sofiebadet igennem flere år reddet mig :0)
Er så “afhængelig” af roen, velværen, atmosfæren, omgivelserne og personalet hos Sofiebadet, at det nu er en fast del af mit budget - Helst en ugentlig tur i roens og velværens paradis på Christianshavn og min uge er reddet.
Stedet, med dets historie, bevarelse af den skønne fortid, varme og igen, RO, er et must i mit liv og kan så varmt anbefales.
Vil opfordre alle til at besøge dette vidunderlige sted, støtte det og nyde det, ligesom jeg :0)))
Den dejligste oplevelse i skønne…
Den dejligste oplevelse i skønne omgivelser.
Kommer cyklende med næsen stoppet, almen mega dårlig - ondt i halsen og kroppen papirstynd af at have det dårligt !!
Idet jeg træder ind af døren - falder pulsen til det halve. Der er en ro og varme - smukke gamle omgivelser. Ikke noget hi-tec her med højt musik og glas og stål. Næ, marmor - terrasso gulve - de fedeste gamle brusere af kobber...
Jeg blir modtaget af det varmeste venligste personale der giver sig TID til at gennemgå de forskellige behandlinger og muligheder - viser stedet rundt med stolthed.
Jeg vælger hamam. Blir sendt ud og varme op i sauna og dampbad.
Så blir mit navn kaldt på og ind vi går i det hyggelige hvælvede rum og op på marmorbriksen med mig.
Og der - der sker det magiske. Jeg får varmt skum på mig - og den følelse af en tung dyne men samtidig fjerlet bliver lagt over mig - får jeg følelsen af tusindvis af små hænder der massér mig.
Da jeg er færdig - er jeg helt svimmel og så dejlig tilpas.
Bliver guidet tilbage til sauna.
Her slutter den fantastiske oplevelse.
Jeg kan kun anbefale Sofiebadet på det varmeste.
Tag et par timer ud af hverdagen og nyd det!
Jeg kommer igen - tak for den fine oplevelse.

Svar fra Sofiebadet
Tre veninder på tur i Sofiebadet for…
Tre veninder på tur i Sofiebadet for første gang og det var SÅ godt. Sofiebadet har sin helt egen unikke atmosfære og blot det at tøffe roligt rundt blandt sauna, dampbad, japansk kar, karbad med brus fra oven, is koldt skyld og ikke mindst dejlig massage på hammamsten, ja det var helt fantastisk.
Personalet var søde, imødekommende og guidede os rigtig fint.
Det var dejligt med, frugt, te og vand.
Sæben til vores veninde da det var hendes fødselsdag glemmer vi heller ikke - tak for en rigtig god oplevelse.

Svar fra Sofiebadet
Så skøn og afslappende en oplevelse
Så skøn og afslappende en oplevelse. Vi fik en luksus hamam, og det var både lækkert og afslappende. Super skønne omgivelser og personale. Helt klart et besøg værd.

Svar fra Sofiebadet
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.